17/2/13

oxyro N1.944



















 
SuperleagueΑγωνιστική: 22η 

Αεκ - ΠΑΟΚ  - 0-0

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Αεκ  στο ΟΑΚΑ  εξαιτίας τού κάκιστου αγωνιστικού χώρου από την διαρκή βροχή.
Γιώργος Δώνης
Για τον αγώνα:
«Παίξαμε σε έναν θλιβερό αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να εμποδίσει και τις δύο ομάδες. Ίσως περισσότερο εμάς που είχαμε την κατοχή. Μετά τα 6-7 πρώτα  λεπτά που η ΑΕΚ έκανε δύο φάσεις δημιουργήσαμε προβλήματα κυρίως από αριστερά και είχαμε ευκαιρίες με τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε μέσα στη λάσπη να βάλουμε τη μπάλα κάτω. Δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση. Πάντως ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ιδιαίτερα εμάς που είχαμε μεγάλη διάθεση μετά τα πρώτα πέντε λεπτά».

Για τα θετικά σημεία που θα κρατήσει: «Σε αυτά τα ματς όταν περνά η ώρα το παιχνίδι πηγαίνει στη δύναμη και στη μονομαχία. Οι επιθετικοί μας προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι στη δύναμη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση, μακάρι ο αγωνιστικός χώρος να ήταν διαφορετικός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και οι συνθήκες ήταν περισσότερο εναντίον μας».

Για τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη ως στόπερ: «Τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ. Ο Κατσουράνης με τον τρόπο που παίζουμε είναι δύσκολο να παίξει δεύτερος αμυντικός χαφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι, όπως έγινε στο δεύτερο μέρος. Να μάθει ο Κατσουράνης αυτή τη θέση και τακτικά, όταν θα προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι και καλύτερος αμυντικός και θα μας δώσει και πολλές καλύτερες επιθέσεις από πίσω».

Αν είναι συμπτωματικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει  φέτος ένα μεγάλο διπλό: «Εγώ νομίζω ότι η ομάδα θα κάνει μεγάλες νίκες. Εμπιστεύομαι την ομάδα. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να έχεις συνεχή θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι ο αυτές οι νίκες μετράνε στο πρεστίζ και τις θέλει ο κόσμος. Κάποια στιγμή μέσα στην περίοδο η ομάδα θα δώσει μεγάλες νίκες για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος".

Για την αποβολή του: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Είπα ‘δεν βλέπεις η μπάλα είναι μέσα;’  Το θεώρησε ειρωνία και με απέβαλε. Δεν νομίζω να έχω στοχοποιηθεί. Με τον Άρη δικαίως αποβλήθηκα, σήμερα είναι υπερβολή».

Για τη χρησιμοποίηση του Καμαρά στα δεξιά: «Δεν είναι κριτήριο σε αυτό το γήπεδο. Στο πρλοηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη μου είπε ότι στην προηγούμενη ομάδα του έπαιζε περισσότερο στα δεξιά. Σήμερα δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Για τον αν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει: «Υπάρχει η καθημερινότητα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Μέσα από αυτή κρινόμαστε. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι».
Κώστας Κατσουράνης
Για τον αγώνα: "Δεν μας άφησε ο καιρός να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν κύλαγε η μπάλα και δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Για τους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα: "Υπήρχαν διάφορα προβλήματα στο γήπεδο, όχι μόνο ο αγωνιστικός χώρος. Δεν θέλω να πω περισσότερα".

Για το γεγονός ότι ο Δώνης είπε ότι θα τον χρησιμοποιεί ως στόπερ: "Ό,τι πει ο προπονητής αυτό ισχύει. Ο προπονητής αποφασίζει. Εννοείται ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό".
Σαρλ Ιτάν
Για τον αποτέλεσμα: «Από την αρχή πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν το πληρώσαμε σήμερα, στη συνέχεια όμως ήμασταν καλύτεροι. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε».

Για το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα: «Μπορούμε να το πετύχουμε τους στόχους μας γιατί έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα. Θέλουμε να ανέβουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας. Στα αποδυτήρια αισθανθήκαμε ότι δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα και αυτό είναι θετικό για τη συνέχεια».
Μπονγκάνι Κουμάλο
Για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: «Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες της ΑΕΚ. Στην συνέχεια ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Για τη σημασία της ισοπαλίας: «Σαφώς ήρθαμε για τη νίκη. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις είναι καλό να παίρνεις κάτι. Θα κοιτάξουμε στη συνέχεια να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών στα επόμενα ματς. Σήμερα τουλάχιστον πήραμε κάτι».

Για το αν του έλειψε η Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα κατά την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα: «Η αλήθεια είναι πως που έλειψε η Ελλάδα. Μόλις έφυγε κατάλαβα πως έχω ερωτευτεί τον ΠΑΟΚ. Τα τραγούδια των οπαδών με σημάδεψαν και θέλω να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα».
Αεκ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Τσουμάγκας, Κουτρουμπής, Μπουγαίδης, Μητρόπουλος, Φέτσης, Αναστασόπουλος, Γκερέιρο, Φούντας, Πετρόπουλος. Αραμπατζής, Παυλής, Φουρτάδο, Ανάκογλου, Καραλής, Τσούπρος, Τσουκαλάς,
 

ΠΑΟΚ: Ιτάντζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά, Ρομπέρ, Λόρενς, Σαλπιγγίδης. Γλύκος, Αποστολόπουλος, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Κουμάλο, Έτο, Πόποβιτς.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων).
ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Χαρίσης (Γρεβενών).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μητρόπουλος (65΄), Φούντας (83΄) - Κάτσε (15΄), Κατσουράνης (30΄), Λόρενς (85΄).
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου