24/2/13

oxyro N1.948















ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΟΜΑΔΑ & ΛΑΟΣ

Την Παρασκεύη στις 18.00 στην Μίκρα οι ΜΑΓΚΕΣ του τμήματος χάντμπολ θα κάνουν την τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουν για να μας φέρουν ΞΑΝΑ το κύπελλο Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.Είμαστε πεπεισμένοι οτι θα τα καταφέρουν και θα είμαστε εκεί για να τους το δείξουμε.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ 

Ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ  πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

"Μετά από 30 ημέρες και πλέον μόλις χθες 27/2/2013 η ΟΧΕ με επιστολή της ενημέρωσε τον ΑΣ ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου χειροσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ότι θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα στις 03/03/2013 και ώρα 14.00 και μάλιστα ότι θα δοθούν 30 προσκλήσεις ανά Σωματείο.
Είναι πρωτοφανές στα χρονικά του αθλήματος μια τέτοια διοργάνωση η ΟΧΕ να τη χειρίζεται με τέτοια προχειρότητα. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός είναι ακατάλληλο για παίχτες και φιλάθλους. Η δικαιολογία ότι δε βρέθηκε πόλη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα όπως πρότεινε ο ΠΑΟΚ,για τη διεξαγωγή του τελικού είναι απαράδεκτη μιας και οι δύο τελευταίοι τελικοί διεξήχθησαν στη Νότια Ελλάδα.
Με την απόφαση της αυτή η ΟΧΕ υποβαθμίζει το άθλημα της χειροσφαίρισης και βάζει ταφόπλακα στην ιστορία του αθλήματος. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι η απόφαση να της επιτροπής διαιτησίας να διορίσει δύο διαιτητές οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ, όπως στον περσινό τελικό αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έγκαιρα με επιστολή του πρότεινε διαιτητικό δίδυμο με την μεγαλύτερη βαθμολογία αξιολόγησης και με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Σημειώνουμε δε ότι οι δύο διαιτητές που προτάθηκαν από τον ΠΑΟΚ για τον τελικό είχαν αγώνες Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν ένα μήνα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Όσον αφορά τον παρατηρητή, είναι τελείως ακατάλληλος αφού στο FACEBOOK δηλώνει ως αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ. Λυπούμαστε για της συμπεριφορά σας και όπως γνωρίζετε ουδέποτε ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ με θέματα διαιτησίας και παρατηρητών. Τέλος αντιλαμβάνεστε την ανησυχία μας για την έκβαση του τελικού που δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που η ΟΧΕ ανέφερε ως γιορτή του αθλητισμού".

















ΕΠΕΙΓΟYΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

Ένας αδερφός μας,ένας ΠΑΟΚτσής-μαχητής έχει άμεση ανάγκη από την βοήθεια όλων μας στον δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.Είμαστε σίγουροι οτι θα επιστρέψει πάλι δυναμικά.Δίνουμε ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ στο ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ καθημερινά από τις 09.00 ως τις 12.00 το μεσημέρι στο όνομα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΖΜΕΝΚΟ. Κάθε βοήθεια - φιάλη είναι πολύτιμη.












  



ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. διαθέτουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του ενός (1) ευρώ για τους φυλακισμένους αδερφούς μας.Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να αγοράσει από όλους τους συνδέσμους στην Θεσσαλονίκη και σε κάθε αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. σε ειδικό στάντ έξω από τον Σύνδεσμο της Τούμπας.

























ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ -  

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:00 

Π.Α.Ο.Κ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...