12/2/13

oxyro N1.941

















ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει ξανά την προσπάθεια του μικρού Αντρέα από την Αμαλιάδα, στη δύσκολη μάχη που συνεχίζει  να δίνει με τη μεσογειακή αναιμία.
Ήδη έχει μαζευτεί ένα σημαντικό μέρος του απαιτούμενου ποσού, καθώς κατά το προηγούμενο διάστημα κινητοποιήθηκαν οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ, αρκετοί ποδοσφαιριστές και φυσικά ο απλός κόσμος της ομάδας. Η υπόθεση όμως χρειάζεται μια ακόμα ώθηση εκ μέρους μας, ώστε ο μικρός να ανακτήσει πλήρως την υγεία του.
Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύτιμη η στήριξη ΟΛΩΝ μας.
Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας & Γεωργία

07875127321

Εθνική Τράπεζα
 

·        * Λοιπές πληροφορίες στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ
·         Ακολούθως παραθέτουμε σε link τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του Αντρέα σε ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης: 
 
Ο πατέρας του μικρού, Βασίλης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο «Libero 107,4»  
Η ιστορία του 14χρονου Ανδρέα από την Αμαλιάδα, που δίνει μία δύσκολη μάχη με τη μεσογειακή αναιμία, ευαισθητοποίησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που άμεσα συμπαραστάθηκε στην οικογένεια. Ο πατέρας του μικρού, Βασίλης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο «Libero 107,4» για τη συγκλονιστική στάση των ΠΑΟΚτσήδων

“Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε ανασφάλιστοι και το παιδί χρειάζεται φάρμακα. Έχει πρόβλημα με το σίδηρο, το κανονικό είναι γύρω στα 500 και το παιδί φτάνει τις 6.500. Αυτό μπορεί να χτυπήσει ζωτικά όργανα, όπως την καρδιά και τότε να έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα», τόνισε αρχικά ο πατέρας του Ανδρέα και πρόσθεσε ότι «Παντού έβρισκα κλειστές πόρτες. Τελικά επικοινώνησα με τη Θύρα 4. Τα παιδιά το πήραν προσωπικά. Σε δύο μέρες είχα αποτέλεσμα. Ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη και μας αγκάλιασαν σαν οικογένεια. Αγκάλιασαν το παιδί με τέτοια ζεστασιά, καλύτερα και από την οικογένειά μου. Είμαι άφωνος από τη στάση των οπαδών, των ποδοσφαιριστών και της ΠΑΕ. Καλύψαμε ένα ποσό της τάξης του 60% των αναγκών και προσπαθούμε για το υπόλοιπο. Κάποια φάρμακα μας τα στέλνει το κοινωνικό ιατρείο της Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιεί αντλία καθημερινώς και αυτή κοστίζει 80-90 ευρώ ημερησίως».
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του Ανδρέα δεν ήταν ΠΑΟΚτσήδες. Σήμερα όμως ο 14χρονος σκοπεύει να ανοίξει σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα!

"Από μικρό τον είχα καθαρό… βάζελο. Σήμερα «τσακωνόμαστε» όταν του κολλάω για τον ΠΑΟΚ. Στα 14 του θέλει να φτιάξει σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα. Πρέπει να πω ότι κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν τον ρώτησε τι ομάδα ήταν, κανείς δεν του ζήτησε να γίνει ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας», είπε ο κ. Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...