28/11/12

oxyro N1.886



Κοινή ανακοίνωση   ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σήμερα σε μια σημαντική κίνηση που αφορά τον τομέα του Marketing και της Εμπορικής Ανάπτυξης, καθώς μετά από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επήλθε συμφωνία για την καλύτερη διαχείριση του σήματος ΠΑΟΚ και των εν γένει πνευματικών δικαιωμάτων. Η συμφωνία αυτή είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη περίοδο». Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στη σουΐτα του Ιβάν Σαββίδη την Κυριακή στην Τούμπα και συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα. Η συμφωνία που υπήρξε έχει σημασία, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα, που υπάρχει εδώ και καιρό. Ουσιαστικά, με αυτήν τη συμφωνία, η ΠΑΕ παίρνει τα εμπορικά δικαιώματα της ΚΑΕ, τα οποία ανήκαν μέχρι πρόσφατα στην εταιρεία «Σταμίων». Αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίο ενώνονται τα εμπορικά τμήματα των δύο τμημάτων και στο μέλλον θα υπάρξει κοινή ανάπτυξη και κοινά σημεία πώλησης των προϊόντων. 








Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για  τούς καλεσμένους  Έλληνες της διασποράς του Ιβάν Σαββίδη
«Οι Έλληνες της διασποράς βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League.

»Με την παρουσία τους αυτή οι Έλληνες της διασποράς έδειξαν έμπρακτα την συμπαράστασή προς τον ιστορικό σύλλογο της Μακεδονίας, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξή στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας, που ο κ. Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

»Στο γήπεδο της Τούμπας, προσκεκλημένοι του κ. Σαββίδη, βρέθηκαν και είδαν ζωντανά το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός οι εκπρόσωποι διαφόρων ελληνικών οργανώσεων και φορέων της διασποράς, οι οποίοι αναφέρονται στην παρακάτω λίστα:

Φώτιος Τσιτλίδης - Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων Γεωργίας
Σαίντα Μεχτίεβα  - Πρόεδρος της Κοινότητας των Ελλήνων Αζερμπαϊτζάν «ΑΡΓΩ»
Βλαντίμιρ  Ιανίεβ - Πρόεδρος της Κοινότητας του ελληνικού πολιτισμού «Ελευθερία» Μολδαβίας
Αρκάδιος Χιτάροβ -  Πρόεδρος της Ένωσης των ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων  Αρμενίας
Ευστάθιος Κοσμίδης - Αντιπρόεδρος της Κοινότητας του ελληνικού πολιτισμού Τασκένδης
Παύλος Θεοδωρίδης - Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ελληνικών συλλόγων Καζαχστάν «Φιλία»
Ολγα  Κουπριάνοβα  - Πρόεδρος της Ένωσης των Ελλήνων «Φιλία», Κιργιστάν
Οδυσσέας Κασταντάς  - Πρόεδρος της ¨Ενωσης των Ελλήνων "Πατρίδα", Λετονία
Ελένα Πρόνταν - Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων Ουκρανίας
Ραφαέλ Ντελιάνοβ  -  Πρόεδρος της Ένωσης των Ελλήνων «Πελοπόννησος» Λευκορωσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου