26/11/12

oxyro N1.885












































































Super League  Aγωνιστική: 12η
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 1-1

ΠΑΟΚ δεν είχε πάθος και έκανε αρκετά αβίαστα λάθη, ωστόσο σε πολλές φάσεις φάνηκε ότι ο γαύρος έχει κάποιες μονάδες που κάνουν τη διαφορά. Το γκολ ο Κλάους λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα  έσωσε το αήττητο της Τούμπας μας πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε.
ΕΜΕΙΣ  ΜΑΖΙ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΖΩΗ και πάμε στην ασπρόμαυρη Βέροια για διπλό.


Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας μας, που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθειά της στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η υποστήριξη τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αποδείχθηκε σημαντική προς τους ποδοσφαιριστές μας.
Η εντυπωσιακή εικόνα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο γήπεδο της Τούμπας άφησε ικανοποιημένο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό".

Ιβάν Σαββίδης 
"Πραγματικά περιμέναμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα μας είχε πολλά κίνητρα γι’ αυτό και θέλαμε να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και από το παιχνίδι, αλλά και από την παρουσία των φιλάθλων. Θέλω να πω σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι μαζί τους", είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:
"Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι δεν έχασε ο Ολυμπιακός. Εμείς χάσαμε και θα το έχουμε αυτό υπόψη μας".
Σχετικά με τι είπε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια δήλωσε: "Τους είπα ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί έπαιξαν 90 λεπτά δυνατά".

Γιώργος Δώνης
«Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από το γεγονός πως το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε και τελικά δε χάθηκε. Υπάρχουν κομμάτια που λειτουργήσαμε σωστά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχαμε καλύτερη οργάνωση αλλά δεν είχαμε αυτοπεποίθηση όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποιότητα, διεκδικήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους και κρατάμε την καλή απόδοση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον Κωνσταντινίδη γιατί μπήκε όταν η μπάλα έκαιγε, δεν του βγήκαν οι πρώτες φάσεις και κατάφερα να βρει τον τρόπο να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση» 
Υπάρχει εξήγηση για την έλλειψη επιθετικής συνοχής;
«Πρώτα απ όλα, είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Έπαιξε βέβαια τον ρόλο του το γεγονός πως μπήκαμε στο γήπεδο φοβισμένα. Όταν ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο, βάλαμε τη μπάλα κάτω και ελέγξαμε κάπως την κατάσταση χωρίς να φτάσουμε σε κλασικές ευκαιρίες. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα αν έχει καλούς τους Λόρενς και Ρομπέρ, όπως ο Γάλλος ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, είναι άλλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς» 
Η αντίδραση μετά το γκολ, πως τη σχολιάζετε;
«Η ανάλυση της κάθε στιγμής, είναι μία υπερβολή στην Ελλάδα. Όταν μπαίνει ένα γκολ, αλλάζει η μορφή του αγώνα, καμιά φορά χάνεται η μπάλα. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο πλην της προσπάθειας των ομάδων να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης» 
Ο ΠΑΟΚ είναι στο μείον 8 από τον Ολυμπιακό ή στη 2η θέση και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
«Δεν αξίζει τον κόπο να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο, να είμαστε ρεαλιστές για το τι μπορούμε να πετύχουμε και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα ανάλογα με τις προϋποθέσεις που έχουμε. Τότε θα μπορούμε να μιλάμε σωστά και να μπαίνουμε σε μία διαδικασία σύγκρισης με τον Ολυμπιακό» 
Η εικόνα του Βιβιάν που χρησιμοποιήθηκε μετά από καιρό;
«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος μαζί του, αλλά μέχρι το καλοκαίρι όλοι αξιολογούνται» 
Από τις αποβολές, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα να δεχτεί μόλις μία κάρτα για διαμαρτυρία
«Για εμένα δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας. Πρέπει να δώσουμε για τα πάντα μία εξήγηση. Εδώ έχω τα καλύτερα αποδυτήρια της καριέρας μου και η καθημερινότητά μου στην ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό με τις αποβολές μου συμβαίνει για πρώτη φορά στη καριέρα μου, εσείς λέτε πως είναι απειθαρχία, εγώ λέω πως δεν είναι κάτι τέτοιο. Πάντως πιστεύω πως ήμασταν πολύ δυνατοί στις μονομαχίες » 
Για πιο λόγο αντικαταστάθηκε ο Έτο;
«Ο Έτο ήταν μια χαρά στην υγεία του και αντικαταστάθηκε γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος από αυτόν» 

Δημήτρης Κωνσταντινίδης 
Για τον αγώνα: "Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα δικό μας λάθος. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με πάθος για να σκοράρουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε και αυτό κάναμε". 
Για τη μάχη του τίτλου: "Υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμη, θα το παλέψουμε και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει"
Για τη δική του παρουσία: "Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βελτιωθώ σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση. Ελπίζω ότι όταν τελειώσει η σεζόν θα είμαι βελτιωμένος".
Για τα συναισθήματά του την ώρα της αλλαγής: «Για μένα που από μικρός είμαι ΠΑΟΚ, η συμμετοχή σε ένα τέτοιο ντέρμπι ήταν όνειρο. Το όνειρο πραγματοποιήθηκε, τώρα βλέπουμε το ματς με τη Βέροια"
Παναγιώτης Γλύκος
Για τον αγώνα: "Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ σε μία άτυχη στιγμή. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πολύ και ήρθε η δικαίωση με την ισοφάριση. Ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να σκοράρουμε". 
Για τη δική του παρουσία: "Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα. Στο δεύτερο μέρος βρήκα τα πατήματά μου και νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα".
Κώστας Σταφυλίδης 
Για τον αγώνα: "Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και αυτό μας αφήνει μία πικρία. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα.Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη"
Για τα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης: "Δεν ασχολούμαστε μ΄ αυτόν τον κύριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Δεν του δίνουμε σημασία..."
Για το αν ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα: "Δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακό πήρε πρωτάθλημα Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε ένα στραβοπάτημα του Ολυμπιακού".
 Ματέους Βιβιάν:  
«Σίγουρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν προσφέραμε αυτό που θέλαμε, όπως και ο Ολυμπιακός. Ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, μας πίεσε, είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι. Παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να τα κερδίζεις. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με εμπειρία και μας δυσκόλεψε. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά στο επόμενο ματς για να είμαστε πιο αποδοτικοί»
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Αθανασιάδης. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάνταλος (Αθήνας) 

ΒΟΗΘΟΙ : Ακρίβος (Αθήνας) - Καρατζίκας (Αθήνας) 

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Έτο (46 Κωνσταντινίδης), Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (66 Λάζαρ), Ρομπέρ (74 Σταφυλίδης), Αθανασιάδης. 

Ολυμπιακός : Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας Μανιάτης, Μοντεστό (77 Φέισα), Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν (87 Γκρέκο), Τζιμπούρ (71 Μήτρογλου)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...