18/11/12

oxyro N1.879




















































Super League  Αγωνιστική: 11η 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-0
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... αναστήσει τους βαζελους και ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ έχοντας πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ και πάλι ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες και τερματοφύλακα τον Γιάννου μετά την ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ  του  Χακόμπο  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΦΤΕΤΟ .... και ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΈΝΑ ΜΑΤΣ  με  11  ΠΑΙΧΤΕΣ ! 

ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΖΕΤΕ......
Γιώργος Δώνης 
Για τους λόγους της ήττας :
«Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι είχαμε πολλές κακές επιλογές, κακές πάσες στο ανέβασμα, συνέχεια παίζαμε στο ανοιχτό γήπεδο, το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό κι αυτό ήταν κάτι που δεν μας συνέφερε, με τους παίκτες, που έχει μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός. Δώσαμε αρκετά πράγματα στον αντίπαλο, εκεί ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Προσπαθήσαμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και με την αναγκαστική αλλαγή του Έτο, να παίξουμε πιο οργανωμένα. Λόγω και της κούρασης του Λάζαρ, αλλά και τους γεγονότος ότι κι ο Κάτσε ήταν άρρωστος, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τον άξονα με τρία χαφ. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε γρήγορα το γκολ και το παιχνίδι πήγε σε ανοιχτό γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες φάσεις και χάσαμε δίκαια» 
Για το αν η λύση είναι οι μεταγραφές :
«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να βλέπεις την πραγματικότητα. Όσοι δουλεύουμε στον ΠΑΟΚ ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και μπορεί να φτάσει η ομάδα. Πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν είναι θέμα να τα χτίσεις, είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να ανεβάσουμε την ποιότητά μας για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να ξέρουμε από ποιο σημείο ξεκινάμε. Επειδή είμαστε 2οι ή ακόμη κι αν κερδίζαμε σήμερα, δεν θα άλλαζε τίποτα. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη, να αλλάξουμε πράγματα, η ποιότητα κάνει τη διαφορά. 
Για την ανεξήγητη συμπεριφορά του Χακόμπο :
«Μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Έκανε τόσο καλό παιχνίδι και μ΄ αυτό που έκανε, εκθέτει την ομάδα και τον εαυτό του, χάνει τη ροή των παιχνιδιών και δίνει μια κακή εικόνα. Είναι μια απαράδεκτη εικόνα για τον εαυτό του και την ομάδα. 
Για τον αν υποτιμήθηκε ο Παναθηναϊκός :
«Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, είμαστε συνειδητοποιημένοι, ζούμε με πολλά προβλήματα, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα, που χτίζουμε, με τα καλά της και τα προβλήματά της. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμάμε κανέναν, ειδικά τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε ότι πρέπει να φτάνουμε στη μέγιστη απόδοση για να κερδίζουμε. Όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες με ποιοτικούς παίκτες, τα συμπεράσματα είναι πιο σαφή για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς σαν ΠΑΟΚ». 
Για το αν το πρωτάθλημα έχασε το ενδιαφέρον του :
Η πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός κερδίζει πολλές φορές και με τη δεύτερη ομάδα του, χωρίς να πιεστεί. Σε θέμα ποιότητας, έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα να τον κοντράρει σε βάθος χρόνου, σε 30 αγωνιστικές. Σε ένα παιχνίδι, όπως αυτό της ερχόμενης Κυριακής, μπορείς να ον κοντράρεις». 
Για την αντάμωση με τον Ρότσα :
«Περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε. Το ποδόσφαιρο μπορεί μετά από χρόνια να σου φέρνει πράγματα που δεν τα περιμένεις. Με τον Χουάν είχαμε μια μεγάλη πορεία με τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολύ καλή σχέση, εκείνη την ώρα μένεις συγκεντρωμένος στην ομάδα σου, μετά αγκαλιαζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο».
Σανθ Χακόμπο
Για το τι έγινε και ήταν τόσο εκνευρισμένος: « Μου έβγαλε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής, εγώ ξέφυγα, και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Συμβαίνουν αυτά». 
Για το αν ήταν μόνο η κάρτα η αιτία του εκνευρισμού του: «Η ευκολία που δίνεται πέναλτι είναι απίστευτη. Να δω αν θα τολμήσει να σφυρίξει στην Τούμπα τέτοιο πέναλτι. Ο διαιτητής είναι ανώτερος από μένα δε μπορώ να του μιλήσω. Μετά έκανα λάθος και εκνευρίστηκα με τον οποιονδήποτε μέσα στο γήπεδο…» 
Για το ότι χάνει το ρυθμό του: «Όταν κάνω 5-6 αποκρούσεις και μετά δέχομαι μία κόκκινη κάρτα στο 85ο λεπτό δεν πρέπει να πει κάποιος πράγματα που δεν υπάρχουν. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο παιχνίδι, ειδικά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με στηρίζουν πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Συγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ». 
Για το ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι κρίμα που θα χάσω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος αλλά συμβαίνουν και αυτά».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης 
Για το λόγο που έχασε ο ΠΑΟΚ και τις πολλές φάσεις του ΠΑΟ: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά η εμφάνιση μας δεν ήταν για να διεκδικήσει έναν ή τρεις βαθμούς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, γιατί έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
Για το ταβάνι αυτής της ομάδας: «Εχουμε περιθώρια. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι να διεκδικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια». 
Για το αν υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας: «Η ομάδα κάνει μία πορεία. Το να ψάχνουμε πράγματα για να δημουργούμε πτόβλημα δεν είναι καλό. Η ομάδα έχει δυνατότητες να διεκδικήσει ως το τέλος ότι καλύτερο». 
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Εχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι». 

Ντορβαλίνο Αλβες

«Είμαστε εκνευρισμένοι για την ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τον Ολυμπιακό".
Για τη φάση του πέναλτι και για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
"Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Δε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ηταν πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σισοκό, Ζεκά, Κουίνσι, Μαυρίας και Τότσε.Κοτσόλης, Φορναρόλι, Μαρίνος, Λαγός, Πετρόπουλος, Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος. 

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.Γλύκος, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Βιβιάν, Κίτσιου και Γιάννου. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθήνας). 
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Μαγιάννης (Άρτας). 
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας). 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βύντρα (23΄) - Κατσικάς (81΄), Γιάννου (83΄). 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χακόμπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...