20/11/12

oxyro N1.881



ΠΟΛΟ

Π. Φαλήρο - ΠΑΟΚ - 7-8

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-8 του Π. Φαλήρου στην Αθήνα, σε ένα ντέρμπι. Στο 0.40 πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε  με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βέργος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 4-4, 0-0.

Π. Φάληρο (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Αν. Καπότσης Γ., Ξενάκης 2, Σιώνης 1, Παναγούλης, Χάλαρης, Βερύκοκος, Ενλόι 2, Πανταζής, Αμπατζόγλου, Τσαγκάρης 2, Σπηλιωτόπουλος, Δραγώνας, Σαλτέρης.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 6, Παππάς, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης 1, Σιορδίλης.

 

Πρωτάθληαμα Κ17  6η αγωνιστική

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-3

Ο ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής τού πρώτου γύρου για το πρωτάθληαμα Κ17 της Σούπερ Λίγκας νικησε τον Άρηθ με 3-0. Τα γκολ δύο  Πόζογλου και ο Παντεκίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάντζιαρης δε βγήκε σωστά και με τα ακροδάχτυλά του έστειλε, χωρίς να το θέλει την μπάλα στα δίχτυα του.

Άρηθ: Μάντζαρης, Στατής, Μπάμπης, Ντουνιάς, Σαρλής, Μπαξεβανίδης, Μιλιάτης, Βασιλούδης, Ιγνατίδης, Χατζηβλασίου, Καραμβαλάσης. 

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Βασαίτης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Πούφλης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης, Πόζογλου.























 























Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ - Κολοσσός - 68-63
Ο  ΠΑΟΚ νίκησε στο Παλατάκι τον Κολοσσό με 68-63 και πανηγύρισε την τέταρτη φετινή νίκη της στην Α1 φτάνοντας τους δέκα βαθμούς
Σούλης Μαρκόπουλος
Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε… «Παρουσιάσαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε έξι αιφνιδιασμούς από τον Κολοσσό και γενικά έγιναν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε αρκετές βιαστικές καταστάσεις και χάναμε εύκολα τη μπάλα στην επίθεση, παρότι δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση από τον Κολοσσό. Είχαμε πει ότι το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό στη Καβάλα και έτσι ακριβώς έγινε. Ο Κολοσσός είναι ποιοτική ομάδα, ξέρει να επιβάλλει ρυθμό και να βρίσκει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είναι καλύτερη ή όχι την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά το πώς θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες στο παρκέ. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικοί. Όποιος από τους δυο αντιπάλους έχει περισσότερη ηρεμία και επιβάλει τον ρυθμό του θα κερδίσει».
Λεωνίδας Κασελάκης

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για αυτό όλη την εβδομάδα. Θέλαμε να μην επιτρέψουμε στον Κολοσσό να βρει ρυθμό, να κάνει αιφνιδιασμούς και να διεκδικήσει επιθέσεις μέσα από επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δώσαμε το δικαίωμα για να αντιδράσει ο αντίπαλος μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάμε την νίκη, που έχει ιδιαίτερη αξία για μας, επειδή ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε σε αυτό το παιχνίδι, ξεχνάμε πλέον αυτό το παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον Αρη. Από αύριο ξεχνάμε τα πάντα και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα του Σαββάτου, που όλοι ξέρετε ότι είναι ιδιαίτερος. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Δυσκολευτήκαμε αμυντικά και κάναμε λάθη και χάσαμε ριμπάουντ. Με αποτέλεσμα αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Κολοσσός έκανε εύκολες φάσεις καλάθια μείωσε την διαφορά και αυτό μας έφερε άγχος. Είμαστε καινούργια ομάδα όμως και προσπαθεί να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι».

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 44-33, 56-50, 68-63 

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 6, Κασελάκης 3 (1), Χαραλαμπίδης 13 (1), ΜακΓκράθ 14 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 4, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 2, Παπαδόπουλος 9, Νικολόπουλος, Καλλές, Χαριτόπουλος 12 (1).

Κολοσσός: Γεωργαλής, Κουμπούρας 10 (2), Χάτεν 12 (1), Κουκούλας, Βουγιούκας 2, Καλαμπόκης 13 (1), Ντέντι 5 (1), Ντόλαρντ 4, Λάνγκφορντ 6, Τσαλδάρης 11 (3).












  

VOLLEY
ΠΑΟΚ - ΆρηΘ - 0-3
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 σετ από τον ΆρηΘ στο PAOK Sports Arena.

Γιάννης Μέλκας
"Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν στέκομαι στο ότι είχαμε 20 μέρες απραξίας. Δεν είχαμε το ρυθμό που είχαμε βρει στα προηγούμενα ματς. Ο Άρης ήταν καλά διαβασμένος.. Στην επίθεση είχε 60% και εμείς 40%. Είναι δίκαιη η ήττα μας. Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, αλλά μετά το πρώτο σετ ήταν ο πιο κακός μας παίκτης, διότι δεν βοήθησε την ομάδα όπως έπρεπε. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα μας, να βρούμε το φάρμακο και να επανέλθουμε. Πρέπει να προσηλωθούμε στο στόχο και να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Έχουμε λίγες μέρες για να επανέλθουμε, αλλά πρέπει". 
Για την παρουσία του Νικόλοφ: "Έχει πολύ καλά στοιχεία στην υποδοχή, αλλά με 1,5 προπόνηση ήταν πολύ δύσκολο να μπει στο ρυθμό. Επιμένω ότι χάσαμε λόγω ρυθμού. Αν παίρναμε ένα σετ θα ήταν αλλιώς".

Βασίλης Πλίκας
"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας για την αντίδραση μου μετά και το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Ήταν μια κακή στιγμή, που οφείλεται στην ένταση του αγώνα και την πικρία για το τελικό αποτέλεσμα.  Όλοι οι αθλητές της ομάδας είμαστε στεναχωρημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές"
Τα σετ: 23-25, 18-25, 23-25

ΠΑΟΚ: Αρμενάκης, Νικόλοφ, Παντακίδης, Κανέλλος, Χατζηηλιάδης, Πλίκας, Παπαδημητρίου -λ, , Μαυροβουνιώτης, Στεφανίδης, Αγγελής, Χαραλαμπίδης, Αμπουίλα

ΆρηΘ: Ριζόπουλος, Γκιρτζίκης, Καρασαρλίδης, Ωρολογάς, Κυριακίδης, Κιόσης, Μπαμπαλιούτας -λ,  Χαριτωνίδης, Τζελάτης, Νικηφορίδης, Μποζίδης, Ντίνας, Βανδώρος
Σε λίγο τα στατιστικά του ματς...

Ανακοίνωσή  ΤΑΠ ΠΑΟΚ
"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλαθλο κόσμο του, για την συμπαράσταση του και κυρίως για την άψογη συμπεριφορά και ανοχή του παρά το κακό αποτέλεσμα.
Για πρώτη φορά σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο και οι αντίπαλοι  έτυχαν καλής φιλοξενίας. ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευελπιστεί να τύχει ανάλογης φιλοξενίας και στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην έδρα του αντιπάλου".













Γυναικείο  χάντμπολ
Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ - 27-19
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 27-19  απο τη Νέα Ιωνία στο εξ αναβολής αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής.
Νάνσυ Στρατάκη
«Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και εκνευρισμός με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την νίκη»
Τα δεκάλεπτα: 6-2, 10-5, 14-12 (ημχ.), 17-16, 22-19, 27-19

Νέα Ιωνία (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 2, Μαυρογεώργη Ν. 5, Παπανικολάου 3, Χρονοπούλου 1, Γκεργκίνα, Κοτσαμπουικίδου, Σλιάκοβα 8, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου, Μακρή, Χρυσή 3, Κοντοστεργίου, Παπά 5.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Σμαρδέλη, Προκοπίδου 7, Νούλα, Λογδανίδου 2, Στρατάκη 1, Ανθίτση 3, Χατζή, Τραϊκοβιτς 1, Μπίμπα, Ζούμπου, Ιωαννίδου, Βαφειάδου Κ. 5, Παυλίδου.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 3-1 πέναλτι: 1/1-1/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...