24/11/12

oxyro N1.884




















ΜΠΑΣΚΕΤ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 7η
 

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 63-72
Με κορυφαίους τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, Χαραλαμπίδη και ΜακΓκραθ ο ΠΑΟΚ στην εκδρομή που έκανε στην παλιά μας έδρα  ΠΑΤΗΣΕ  τα ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ  στο Αλεξάνδρειο  με 63-72 και έφτασε τους 12 βαθμούς.
Μπράβο στα παιδιά για την πολύτιμη νίκη που μας χάρισαν απέναντι σε έναν ανύπαρκτο αρηθ . Παρ όλα αυτά αυτή η ομάδα χρειάζεται και αξίζει την υποστήριξη του κόσμου. 
Όλοι στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ με το Ρέθυμνο. 
Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο και είδε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά τα ματς. Παίξαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα καλό μπάσκετ. Αν εξαιρέσουμε προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και αρχές τετάρτου, όπου ο ;Aρης πλησίασε επικίνδυνα. Βάλαμε ένα σημαντικό καλάθι με τον Κασελάκη. Νομίζω ότι η στατιστική τα λέι όλα. Ήμασταν παντού καλύτεροι, εκτός από τα λάθη, που πρέπει να τα προσέξουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Στόχος της ομάδας είναι η εξυγίανση. Η απουσία ενός παίκτης μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τα ρόστερ των ομάδων είναι πολύ φτωχά. Δεν ξέρουμε πως θα είναι τα ρόστερ αργότερα»
Δέδας
«Είχαμε προετοιμαστεί για το ματς, λέγοντας ότι δεν πρέπει να δεχτούμε εύκολα τρίποντα και να ελέγξουμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ. Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο που δεχτήκαμε τρία από Πελεκάνο και ένα ο Καραποστόλου, πήγαμε καλύτερα. Παίρνοντας ψυχολογία από την άμυνα, βάλαμε σημαντικά καλάθια. Σε αντίθεση με την Δράμα κρατήσαμε την διαφορά, αντέξαμε στην πίεση και κάναμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Μπάνε Πρέλεβιτς
«Στο τρίποντο του Κασελάκη. Ήταν πολύ σημαντικό καλάθι που μας έδωσε ώθηση να ξαναπάρουμε την διαφορά».
Για το που θα αφιέρωνε την νίκη: «Η νίκη ανήκει στον προπονητή και τους παίκτες. Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 30-35, 43-56, 63-72

ΆρηΘ: Πάσαλιτς 16 (2), Χαντ 3, Πελεκάνος 18 (3), Βεζένκοφ, Τσιάρας, Ασημακόπουλος 2, Καραποστόλου 3 (1), Χαρίσης, Μποχωρίδης 4, Σαρικόπουλος 8, Βεργίνης 6, Τσακαλέρης 3.
ΠΑΟΚ: Χάτσερ 2, Κασελάκης 3 (1), Χαραλαμπίδης 15 (2), Μακ Γκραθ 17 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 20, Νικολόπουλος, Λιάπης, Χαριτόπουλος.
















ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Α κατηγορία  Αγωνιστική: 5η
 

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 0-3
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ νίκησε με 0-3 την Άρηθ στην Τριανδρία για την 5η αγωνιστική χαλαρά . Τα γκολ η Βαρδαλή στο 28ο, η Γκατζογιάννη με κεφαλιά στο 36΄ και η Μάρκου στο 74΄, ήταν η πέμπτη νίκη για τον ΠΑΟΚ σε ισάριθμους αγώνες, στο γήπεδο ήταν και οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι γηπεδούχος ήταν ο Άρης.
Άρηθ: Κυριάκη, Γρηγοριάδου, Χουτουριάδου, Λαγουμτζή, Τερζοπούλου, Τσιλιφίκα, Κώττα,Παπαδοπούλου, Ματαντζή, Κηπουρού, Καρκατζίνου

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη, Βλασιάδου, Μουρατίδου, Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου,Γκατζογιάννη, Αρβανιτάκη (Μάρκου 46΄), Βαρδαλή (Λαγογιάννη 60΄), Ντιμιτριεβιτς, Παντελειάδου (Ασημώνη 70΄
















ΠΟΛΟ Α1  ανδρών  Αγωνιστική: 3η
 

ΠΑΟΚ - Αργοστόλι - 10 - 9
H ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ νίκησε το Αργοστόλι με 10-9 για την τρίτη αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-5, 9-7, 10-9

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας 2, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ. 2, Παππάς 1, Αργυρός, Κόλιανιν 3, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Σιορδίλης.

ΝΟ Αργοστολίου (Θόδωρος Ανδρεάκος):
Πλατίδης, Στελάτος, Μητρόπουλος, Ρουτσούνιτσα 3, Τρίκας, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 5, Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ., Τότσικας, Μαγούλας.
















ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  Α1 γυναικών  Αγωνιστική: 8η
 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου - 83-52
H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη επί του Ολυμπιακόυ Βόλου με 83-52 για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών και έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα.
Ευριπίδης Μελετιάδης.
"Εμείς κάναμε εύκολη τη νίκη. Για τριάντα λεπτά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και αυτό θέλουμε να το εξαλείψουμε. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ο καθρέφτης του καθενός είναι το γήπεδο. Είχα πει από την αρχή ότι στόχος είναι η σωτηρία, αλλά πλέον το όνειρό μας είναι η τετράδα. Αν τα καταφέρουμε θα είναι τεράστια επιτυχία"

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 47-22, 59-39, 83-52.

ΠΑΟΚ: Σταμολάμπρου 13 (1), Βουλγαράκη, Αυτζή 8 (2), Σπανίδου 4, Γιαννοπούλου 16 (3), Σταυρίδου 12 (4), Νάστου, Βασιλειάδου 6, Σουλιώτη, Αγγελίδου 3, Τσελέμπη 2, Ντεσρός 19 (16 ριμπάουντ).

Ολυμπιακός Βόλου: Κυριαζίδου 6, Ματζαϊατακή, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 10, Χαβαλέ 13, Ζέρβα 23, Ζήτη, Καϊκή.













  
Super League  K17  Αγωνιστική: 3η, 2ου γύρου

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 1-0
Η Κ17 του ΠΑΟΚ  νίκησε  την Ξάνθη με 1-0 και διεύρυνε το προβάδισμά της...με το νικητήριο γκολ να έρχεται από τον Πόζογλου, στο 47.
ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Πατράλης (55 Παναγιωτίδης), Πούφλης (85 Κοτέντζης), Κασαπίδης, Πόζογλου (75 Ζεϊτίδης), Δημητριάδης (58 Κώστας), Βασαΐτης, Κουλούρης και Παντεκίδης (80 Διενοβίτσης).

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 25 βαθμούς. Ξάνθη και Άρης ακολουθούν (έχουν 8 αγώνες)  με 18 και 15 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ στη τέταρτη θέση (με εννιά αγώνες) είναι ο Πανθρακικός, που έχει 10 βαθμούς.

















Super League Κ20  Αγωνιστική: 12η

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 0-2

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ηττήθηκε με 0-2 στο γήπεδο της Λητής.  

Κυριάκος Αλεξανδρίδης
«Σ« αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, πάθος και αγωνιστικότητα. Εμείς δεν είχαμε τίποτα από αυτά τα τρία στοιχεία. Ήρθε μια ήττα από έναν αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη μας στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο γκολ. Μετά το 0-1 ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά ανώτερος από εμάς. Όταν χρησιμοποιείς ποδοσφαιριστές από την α» ομάδα περιμένεις να πάρεις κάποια στοιχεία παραπάνω, που δυστυχώς εμείς δεν τα πήραμε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε την δουλειά και
σίγουρα μπορούμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στην συνέχεια» 

Κώστας Παναγιωτούδης
«Ντέρμπι ήταν και μπορεί να γίνει το ο, τιδήποτε. Εμείς μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε παρόμοια εμφάνιση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα τυχερό (το πρώτο) γκολ και πήρε πάνω του».

Για το αν επηρέασαν οι απουσίες παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των μεγάλων, υπογράμμισε: «Οχι, όποιος είναι εκεί, είναι για κάποιον λόγο, ενώ και η ομάδα Κ20 είναι δυνατή και μπορεί και καλύπτει τα κενά. Τη μία φορά θα λείπω εγώ, την άλλη ο Πόποβιτς, την άλλη ο Ιντζίδης ή τα άλλα παιδιά. Οποιοι, όμως, παίζουμε δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ο αυριανός αγώνας, θα είναι ένας άλλος αγώνας. Πρέπει να έχουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και να μη δώσουμε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες».

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Αποστολόπουλος, Ποζατζίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Σαββίδης (Ταουσιάνης 46΄), Παπαδόπουλος (Ανδριόπουλος 64΄), Δεληγιαννίδης (Γεωργιάδης 64΄). 

Ολυμπιακός: Χοτσίκης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Κλιμακό, Σιώπης Ε., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης (Βέργος 62΄), Γκίνο (Παπαδόπουλος 68΄), Λίρας















ΒΟΛΕΪ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 7η
 

Νίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ - 3-1
Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τη Νίκη Αιγινίου στον Κολινδρό, για την 7η αγωνιστική της Volleyleague, ο ΠΑΟΚ μένει  στους δέκα βαθμούς που συγκέντρωσε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Γιάννης Μέλκας
«Αναμφίβολα ο τραυματισμός του Αρμενάκη στο ξεκίνημα του αγώνα μας αιφνιδίασε και μας επηρέασε αλλά  από την άλλη δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Μετά την ήττα από τον Άρη είχα πει πως πρέπει να βρούμε το φάρμακο αλλά δεν το βρήκαμε. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλή ανάπτυξη και από τον Πλίκα αρχικά αλλά και από τον Αμπουίλα που μπήκε στη συνέχεια. Αντίθετα η Νίκη κράτησε στην υποδοχή και ο πασαδόρος της έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια είχαμε πολλά προβλήματα»Τα σετ: 26-28, 25-20, 25-16, 25-21

Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Παπαδημητρίου 10 (9/23 επ., 1 άσο, 56% υπ. - 35% άριστες), Μακλάχλιν 19 (17/40 επ., 2 μπλοκ, 79% υπ. - 68% άριστες), Γάτσης 8 (6/10 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Ντάμποβις 9 (3/6 επ., 1 άσο, 5 μπλοκ), Γεωργόπουλος Β. 18 (12/24 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), Γκορίδης 6 (4/8 επ., 2 μπλοκ), Εφραιμίδης -λ (80% υπ. - 62% άριστες) / Γεωργόπουλος Α. 1, Αναστασιάδης 1, Παράσογλου.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (7/14 επ.), Πλίκας 1, Χατζηηλιάδης 10 (6/26 επ. , 4 μπλοκ, 60% υπ. - 35% άριστες), Μαυροβουνιώτης 16 (15/32 επ., 1 άσο, 54% υπ. - 42% άριστες), Κανέλλος 7 (4/14 επ., 3 μπλοκ), Αρμενάκης 2 (1/7 επ., 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ (50% υπ. - 50% άριστες) / Στεφανίδης 6 (5/14 επ., 1 μπλοκ), Νικόλοφ 5 (5/10 επ., 33% υπ. - 17% άριστες), Χαραλαμπίδης 3 (1/4 επ., 2 μπλοκ), Αμπουίλα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...