29/9/10

oxyro N1.261













paok-oxyro - Oμίλoi του Europa League


ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ - 1-0


Καλα παιξαμε αλλα σιγουρα μπορουσαμε και καλυτερα, τουλαχιστον πηραμε το τριποντο. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν θεαματικός, αλλά ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός, μας δωσανε υποσχεσεις για μια πολυ καλλιτερη συνεχεια.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Μπράβο ΠΑΟΚΡΑ.

Παύλος Δερμιτζάκης

«Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη, μία ευρωπαϊκή νίκη με ό,τι συνεπάγεται και για την ομάδα και για τη χώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλαμε πολύ τη νίκη για αγωνιστικούς λόγους, αφού κάθε νίκη δίνει πλεονέκτημα για πρόκριση και ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύω ότι θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Γνωρίζαμε την τακτική του αντιπάλου, δουλέψαμε και στηθήκαμε με συγκεκριμένο τρόπο αμυντικά και επιθετικά, ώστε να κρατήσουμε το μηδέν και να κάνουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς, καθώς εκτός από την απουσία του Λίνο που προέκυψε σήμερα είχαμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αλλά τα παιδιά που μπήκαν παίξαν στο μάξιμουμ και βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που και πάλι ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου:
«Σε αυτή την φάση δεν κοιτώ τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά τι κάνουμε εμείς. Θέλουμε την εκμετάλλευση της έδρας και ό,τι πάρεις εκτός έδρας είναι θετικό».

Για τους τραυματίες ενόψει του αγώνα με τον Άρη:
«Αύριο το ιατρικό επιτελείο θα μας ενημερώσει για την κατάσταση των παικτών. Όποιος και αν παίξει σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι θα είμαστε καλά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει».

Για την τακτική που ακολούθησε:
«Οποιαδήποτε τακτική αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάλογα με ποιον παίζεις, τη δυναμικότητα του αντιπάλου και την έδρα. Κρατάς οτιδήποτε θετικό. Γι αυτό τον λόγο έμεινα ευχαριστημένος, διότι αυτά που δουλέψαμε και είπαμε τα κάναμε πραξη».

Για την ψυχολογία στους προηγούμενους αγώνες: «Όλα παίζουν το ρόλο τους, αλλά τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη καθώς αυτά τα παιχνίδια δίνουν μεγάλη αναγνώριση και επειδή θεωρώ ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Πάντως δεν πρέπει να σταθούμε πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το χαρούμε σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί αυτές οι νίκες δεν έρχονται κάθε μέρα. Παράλληλα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί ξέρετε ότι όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τη σύγκριση μεταξύ Μπριζ και Ντιναμό:
«Δεν θα κάνω σύγκριση, απλώς θα πω ότι η Ντιναμό είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δικαιολόγησε την παρουσία στο πρωτάθλημα της Κροατίας, την ιστορία της και τη νίκη που πέτυχε επί της Βιγιαρεάλ».

Βαχίντ Χαλίλχοζιτς

"Το θεωρώ αδικαιολόγητο να χάσουμε αυτόν τον αγώνα! Στην ουσία ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε ένα σουτ! Εμείς όταν είχαμε την μπάλα δεν θέλαμε να παίξουμε και πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί. Τέτοια ευκαιρία σαν την σημερινή δεν θα παρουσιαστεί ξανά. Αν κερδίζαμε θα περνούσαμε στην επόμενη φάση".

Για να προσθέσει: "Είμαι θυμωμένος και με τον ευατό μου. Οταν χάνει μια ομάδα φταίει και ο προπονητής. Δεν γνωρίζω αν φοβήθηκαν οι παίκτες μου. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε. Δεν ρίχνω καμιά ευθύνη στον ΠΑΟΚ, εγώ και οι παίκτες μου φταίμε, αυτό το ματς έπρεπε να το πάρουμε".

ΦΑΣΕΙΣ
4: Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ, το εκτέλεσε πάνω στο τείχος ο Πάμπλο Γκαρσία.
16: Ο Μποσαΐντι τραυματίστηκε και ο Σακελλαρίου πέρασε στη θέση του.
26: Φάουλ του Γκαρσία, γυριστή κεφαλιά του Τσιρίλο, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κελάβα.
56: ΓΚΟΛ! Ο Ιβιτς ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ! 1-0 για τον ΠΑΟΚ!
76: Μεγάλη ευκαιρία για τη Ντιναμό! Ο Κρέσις σώζει τον ΠΑΟΚ καθώς αποκρούει από κοντά σουτ του Σαμίρ!

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (λ.τρ. 15'Σακελλαρίου), Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (80' Σαλπιγγίδης), Τσιρίλο (62'λ.τρ. Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σνάουτσνερ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕMΠ (Βαχίντ Χαλίλχοζιτς): Κελάβα, Ιμπάνιεθ (77' Μοράλες), Ετό (71' Τόμετσακ), Σαμίρ, Βρσάλκο, Τσάγκο, Μπαντέλι, Μπίσκαν, Κουφρέ, Τονέλ, Ρουκάβινα (83' Μπετσιράι)

Κίτρινες: 58' Σακελλαρίου, 81' Σνάουτσνερ/40' Μπίσκαν, 73' Τονέλ

Διαιτητής: Φρέντι Φοτρέλ (Γαλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου