27/9/10

oxyro N1.259


PAOKTSIDES SINTHIMAolaPAOK.


Η «Θύρα 4» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με την παρουσία κάποιων οπαδών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

«Διευκρινίζουμε πως σαν σύνδεσμος δεν είχαμε καμία σχέση, όπως και γενικότερα οι σύνδεσμοι, με την παρουσία κάποιων οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στις 27/9. Εννοείται πως δεν μας εκφράζει ότι ειπώθηκε, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη πρακτική.

Η αυστηρή πειθαρχία και ο αγωνιστικός προσανατολισμός έχουν χαθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα να φαίνεται σαν ένα συνονθύλευμα απείθαρχων ερασιτεχνών στην αρχή της προετοιμασίας και όχι ως ένα γκρουπ με ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Βέβαια δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες γι΄ αυτήν την κατάσταση, φταίνε όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα ασχέτως ελαφρυντικών που μπορεί να έχουν. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση με ψυχραιμία και με όποιο κόστος για οποιονδήποτε και όχι με λαϊκά δικαστήρια. Ανοχή και ασυλία δεν υπάρχουν για κανέναν».










paok-oxyro
- Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0

Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ....

Ομάδα χωρις αυτοματισμους, χωρις αναπτυξη, χωρις ευκαιριες.

Μπράβο μόνο αξίζουν στα 1.500 αλάνια.......


ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΨΥΧΗ


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ

ΤIΠOΤA ΑΛΛΟ...

Παύλος Δερμιτζάκης


"Η ομάδα μας ετοιμάστηκε να πάει στην Ξάνθη για τη νίκη. Είχαμε ετοιμαστεί για το παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ, αλλά δυστυχώς ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Δεχτήκαμε πάλι γρήγορα κι εύκολα ένα γκολ. Σίγουρα είναι δύσκολα μετά να είσαι σε μια πίεση να το ανατρέψεις, γιατί εδώ ήρθαμε για νίκη. Στο α' ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή μπάλα. Είχαμε κυκλοφορία, προσπαθήσαμε από τον άξονα, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και παίκτη να το κάνουμε γκολ. Ενώ είχαμε την υπεροχή, από μετάβαση από επίθεση στη δική μας άμυνα, πήρε ο αντίπαλος πέναλτι. Τα περισσότερα γκολ που δεχόμαστε είναι από ατομικά λάθη.

Είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, γιατί δεν τελείωσε το ματς. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το ματς. Δυστυχώς, αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Μείναμε στα λόγια και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα μετά την αποβολή. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, αλλά μείναμε στα λόγια. Για μας ήταν η πρώτη ήττα σε επίσημη διοργάνωση, ενώ για την Ξάνθη ήταν μια μεγάλη νίκη. Πάντα είναι μεγάλη νίκη για μια ομάδα, όταν κερδίζει τον ΠΑΟΚ.

Το εύκολο είναι να τα καταστρέψουμε όλα. Το δύσκολο είναι να προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά, να βγούμε από το τέλμα. Υπάρχει, πάντως, μεγάλος προβληματισμός. Ως προπονητής του ΠΑΟΚ ζητώ μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Ο κόσμος μας ήταν ο μεγάλος νικητής για μας, που έκανε πάλι χιλιόμετρα να δει μια ομάδα να αγωνίζεται με διάθεση και πάθος. Ηλεκτροσόκ χρειαζόμαστε παντού. Αποφάσεις και ηρεμία. Να δουλέψουμε για να ανακάμψει η ομάδα.

Είναι δύσκολη εβδομάδα. Γι' αυτό θέλαμε τη νίκη στην Ξάνθη, να είμαστε καλά για τα δύο επόμενα ματς. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει μέσα από συζητήσεις και δουλειά, όλοι μαζί να αναστρέψουμε κατάσταση. Δεν πρέπει να σπάσει ο κρίκος μέσα στην ομάδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Φάσεις

7'- μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Σάντος να μην βάζει καλά το πόδι του σε προβολή και η μπάλα να φεύγει άουτ.

20'- σέντρα-φάουλ του Βιεϊρίνια, προβολή του Ιβιτς, η μπάλα άουτ.

25' γκολ για την Ξάνθη!- Ο Λέιτε κερδίζει πέναλτι από μαρκάρισμα του Κοντρέρας. Ο Πόι, με εξαιρετική εκτέλεση, γράφει το 1-0!

37'- εξαιρετική σέντρα του Βιεϊρίνια στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, σουτ στην κίνηση του Σαλπιγγίδη, η μπάλα άουτ.

38'- σέντρα-σουτ του Πόι, η μπάλα κοντράρει στον Λίνο και ο Κρέσιτς δίωχνει με υπερένταση.

55'- ο Βάλλας μαρκάρει αντικανονικά τον Ελ Ζαρ μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής δείχνει, κακώς, "παίζετε".

Διατητής: Α.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: Α.ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ, Ι.ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ

Ξάνθη:

Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Γκλέισον Σάντος (60' Ολουμπάγιο Αντεφέμι), Κιμ Τζάγκι, Σπύρος Βάλλας, Μάουρο Πόι, Θοδωρής Βασιλακάκης (70' Δημήτρης Σουάνης), Ζντένο Στέρμπα, Τζορτζ Μπόατενγκ, Δημήτρης Κομεσίδης, Κρίστοφερ Κατόνγκο, Μαρσελίνιο Λέιτε (69' Τζόρνταν Στιούαρτ)

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς, Ανίς Μπουσαϊντί, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ιβιτς, Πάμπλο Γκαρσία (67' Μοράις Κριστιάνο), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (79' Θανάσης Παπάζογλου), Λούσιο Φιλομένο (52' Ναμπίλ Ελ Ζαρ), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου