12/9/10

oxyro N1.248


Asteras Paok 0-0spapas.

TRIPOLI-PAOK2olaPAOK.

TRIPOLIPAOK3
olaPAOK.






paok-oxyro - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. - 0-0

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη παρά την παρουσία 600 οπαδών μας στο πέταλο της Τρίπολης, η ομάδα μας σε γενικες γραμμες ήταν πολύ μέτρια.

Παύλος Δερμιτζάκης


"Εμείς προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε εδώ να νικήσουμε, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο από άποψη κατοχής και ευκαιριών. Η ομάδα μου δεν ήταν αυτή που έδειξε στα περασμένα παιχνίδια. Μας έλειψε η φρεσκάδα και η μαχητικότητα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε νωρίς πλεονέκτημα. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω, αλλά είχαμε μόνο την κατοχή. Κάναμε αλλαγές, αλλάξαμε πρόσωπα. Στο τέλος ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει το ματς. Συνεχίζουμε. Η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε όσο γίνεται καλύτερα. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν πάθος και διάθεση. Έπαιζαν με μία μεγάλη ομάδα και αυτό είναι κίνητρο. Καμιά φορά η αποβολή ενός παίκτη δεν λειτουργεί ως πλεονέκτημα. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα."

Για το αν οι αλλαγές του "μπέρδεψαν" την ομάδα: "Με βάση το αποτέλεσμα του αγώνα, ναι, μπορούμε να το πούμε αυτό. Οι αλλαγές έγιναν για να βοηθήσουν την ομάδα. Όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα δεν μας βγήκαν μερικά πράγματα και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε."

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη :

"Ο Δημήτρης και όλα τα παιδιά είναι κουρασμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχεις έναν κορμό. Είναι νωρίς για αλλαγές. παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης μπορούν να σου κάνουν γκολ ανά πάσα στιγμή. Για τον Δημήτρη πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βάλει γκολ και να βοηθήσει την ομάδα."

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό επηρέασε τον συνολικό σχεδιασμό για τη φετινή σεζόν:

"Όχι δεν αλλάζει. Μην ξεχνάτε ότι την πρώτη αγωνιστική στραβοπάτησαν μεγάλες ομάδες. Μας προβληματίζει η απόδοση και όχι το αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη και μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα πρώτα παιχνίδια."

ΦΑΣΕΙΣ

5ο λεπτό
: Πρώτη φάση του ματς. Ο Ρομπέρτο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, σούταρε, αλλά ο Κρέσιτς έδιωξε την μπάλα.
10ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης βγήκε μόνος απέναντι από τον Ντεγκρά, αλλά ο Αργεντινός έδιωξε την μπάλα.
23ο λεπτό: Ο Σαλπιγγίδης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
47ο λεπτό: Ο Καρέρα δέχθηκε την μπαλιά του Ουντότζι στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
53ο λεπτό: Ο Ουντόζι αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σαλπιγγίδη. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο διαιτητής του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Οπως φάνηκε από το ριπλέι, ο Νιγηριανός κάτι είπε στο ρεφερί με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αποβολή του.
84ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Αστέρα! Σέντρα του Ρούμπιλ από τα δεξιά, ο Ροτζέριο πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο Κρέσιτς αποκρούει!
87ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Καρέρα προσπάθησε να γυρίσει από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μπουσαϊντι και πήρε περίεργα φάλτσα περνώντας παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.

Αστέρας Τρίπολης:


Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπαστιάν Καρέρα, Μάρτινς Ροζέριο (85' Κώστας Φορτούνης), Αντριαν Μπαστία, Αντώνης Λαδάκης, Σαλίμ Αράς (38' Σαλόζε Ουντόζι), Φέλιξ Ρομπέρτο (69' Γκόραν Ρούμπιλ)

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μασιέλ Λίνο, Στέλιος Μαλεζάς, Ανις Μπουσαΐντι, Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ιβιτς (69' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Λούσιο Φιλομένο (51' Θανάσης Παπάζογλου), Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Δ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...