2/9/10

oxyro N1.242




''Μπράβο στην αστυνομία'' ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΥΦ.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

γιατί μόνο αυτοί μπαίνουν στα κελιά.....
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αριανός ΔΕΝ γίνεται αλλιώς .......



Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα».


Nabil El Zhar Liverpool Res vs Aston Villa Reserves alioite.





Ο ΝΑΜΠΙΛ ΕΛ ΖΑΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nabil El Zhar. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια."

Ναμπίλ Ελ Ζαρ στην «Sportday»

«Έχω μάθει πλέον πολλά για τον ΠΑΟΚ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος αυτού του κλαμπ. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου»

Ύστερα από σχετική ερώτηση για το κοινό του «δικέφαλου του Βορρά»

«Ξέρω το κοινό του ΠΑΟΚ. Έχω μία εικόνα από το γήπεδο της ομάδας. Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να παίξω κι εγώ σε αυτό το γήπεδο. Να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιμονή που έδειξαν αυτές τις τελευταίες ημέρες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Με εμπιστεύονται κι αυτό είναι σημαντικό. Ευχαριστώ επίσης και τους ατζέντηδές μου, οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία».



Ο ΧΟΡΟΣ TOY ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Βέροιας σας καλεί σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στο Κάστρο.

Ο σύνδεσμος λειτουργεί νόμιμα από το 1990 (στεγάζεται και δραστηριοποιείται χρόνια νωρίτερα) και φέτος γιορτάζουμε με όλα τα αδέρφια μας τη συμπλήρωση 20 χρόνων ΠΑΟΚτσήδικης δράσης σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο! Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά σε ένα όμορφο κάστρο στο κέντρο της Βέροιας Λ. Ανοίξεως 51. Θα μας δείτε και θα μας ακούσετε από μακριά…! Μια ζωή Π.Α.Ο.Κ

Πρoσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του συνδέσμου Αγ. Δημητρίου 11

Τιμές λαϊκές είσοδος : 5 τηλέφωνο επικοινωνίας : 6983074981

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...