9/9/10

oxyro N1.247




Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ
Την τεταρτη 8-9-2010 το μεσημερι η Θεσσαλονικη συγκλονιζεται απο την πιο σκληρη και συναμα 'περιεργη' αποφαση που εχουν παρει οι δικαστικες αρχες της πολης τα τελευταια χρονια.
5 οπαδοι του ΠΑΟΚ κρινονται προφυλακιστεοι επειδη κατηγορουνται πως πηραν μερος σε επεισοδια που εγιναν στον Αγιο Αθανασιο.
5 οπαδοι του ΠΑΟΚ με λευκο ποινικο μητρωο με σταθερη κατοικια και με ισχυρα αλοθι ειναι στη φυλακη γιατι οι αρχες τους εκριναν τοσο επικινδυνους που πρεπει να στερηθουν την ελευθερια τους μεχρι την διεξαγωγη της δικης.
Η υποθεση βρωμαει απο παντου.
Τα φοβερα και τρομερα στοιχεια της ασφαλειας ειναι η καταθεση ενος ανηλικου που παρθηκε τα ξημερωματα με τις γνωστες και πατροπαραδοτες μεθοδους της αστυνομιας και τιποτε αλλο.Ολως τυχαιως πρωτου αποφανθουν οι αρχες για την τυχη των οπαδων μας, μια εφημεριδα που βρισκεται στην θυγατρικη ομαδα της αστυνομιας και απευθυνεται στους καταδοτες αναγνωστες της, εμπλεκει εμπλεκει τους οπαδους μας σε παλιοτερα επεισοδια χωρις να υπαρχει καμια υποδειξη.
Το ελληνικο κρατος συνεχιζει να επιβραβευει τις αξιες που εχουν οδηγησει τη χωρα στη σημερινη καταντια.
Η ρουφιανια, η καταδοση, η ευκολη λυση, τα πολιτικα παιχνιδια στην πλατη νεων ανθρωπων και η διψα για επιδειξη εργου συνθετουν το τοπιο που οδηγησε τα 5 αδερφια μας στην φυλακη.Ο τροπος που αντιμετωπιζονται οι κρατικες μαριονετες φανερωνονται απο τον λαο του ΠΑΟΚ.
Πορειες,κινητοποιησεις και συνεχης αγωνας ειναι η μονη απαντηση στις αρχες αυτου του τοπου, στους δικαστες, στην αστυνομια και τους συνεργατες της.
Οι ΣΦ ΠΑΟΚ καλουνε τον κοσμο του ΠΑΟΚ για να δωσει το παρον στις κινητοποιησεις που εχουν εξαγκελθει και να αποδειξει περιτρανα πως δεν καταπινει αμελητεα οσα τον σερβιρουν.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ














































Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Δυτικών Συνοικιών για τις συλλήψεις

Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αυτό να αποδειχθεί νόμιμα. Με άλλα λόγια μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το δικαστήριο που να τον καταδικάζει αμετάκλητα. Μέχρι τότε όλοι πρέπει να απολαμβάνουν μεταχείριση αθώου.
Το μέτρο της προφυλάκισης που επιβλήθηκε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, κάμπτει το τεκμήριο αθωότητας που περιγράφηκε παραπάνω. Η φιλοσοφία του νομοθέτη είναι να εφαρμόζεται σε τελείως εξαιρετικές περιπτώσεις με στόχο να εξασφαλιστεί η παρουσία του κατηγορουμένου στη δίκη. Δυστυχώς όμως, η πρακτική αυτή λαμβάνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις σε σημείο όπου η προσωρινή κράτηση να θεωρείται πλέον ο κανόνας και εξαίρεση το να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος ή να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.
Με την επιβολή της προσωρινής κράτησης ουσιαστικά επιβάλλεται ποινή πριν την ποινή! Δηλαδή πριν αυτό αποφασιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο. Ο περιορισμός της ελευθερίας ενός ανθρώπου είναι πολύ σοβαρή απόφαση. Ο χρόνος που κυλάει στη φυλακή δεν αναπληρώνεται, η ηθική βλάβη για τον ίδιο και τους δικούς του μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη και το βασικότερο… όλα αυτά μπορεί να τα υποστεί κάποιος ο οποίος είναι πιθανό μετά το δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος είτε επειδή θα αθωωθεί είτε επειδή το δικαστήριο θα του χορηγήσει αναστολή της επιβαλλόμενης ποινής. Αν σκεφτεί λοιπόν κανείς αυτό, ότι το δικαστήριο μπορεί να αφήσει ελεύθερο κάποιον που καταδικάστηκε είναι οξύμωρο το να μπορούν ένας εισαγγελέας μαζί με τον ανακριτή να στείλουν στην φυλακή κάποιον χωρίς να έχει καταδικαστεί.
Όλα τα παραπάνω κάνουν την προσωρινή κράτηση να μοιάζει σαν πράξη «εκδίκησης» ή καλύτερα σαν πράξη άμεσης και γρήγορης απάντησης στο έγκλημα… που όμως δεν είναι βέβαιο και δεν έχει αποδειχθεί ότι τελέστηκε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση των πέντε φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Γεγονός που δικαιολογημένα ενόχλησε πολλούς.





paok-oxyro -
ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

H απόφαση για τα 5 αδέλφια δε στηρίχτηκε σε στοιχεία πραγματικά, αλλά σε ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. και ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Πολλές φορές έχουμε νοιώσει οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. την αδικία στο πετσί μας.

Αυτές τις μέρες το μοναδικό καθήκον που έχουμε σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι να βρισκόμαστε μαζικά σε ΟΛΕΣ τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις μέχρι να απελευθερωθούνε οι 5 συνοπαδοί μας.


Λευτεριά στους 5 οπαδούς του
ΠΑΟΚ.

Αφού δεν μας σέβεστε θα αρχίσετε να μας φοβάστε

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...