16/9/10

oxyro N1.253







Filathloi PAOK sti BruggeolaPAOK.
















paok-oxyro -
Europa League

CLUB BRUGGE
- Π.Α.Ο.Κ. - 1-1


Ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από το Βέλγιο, ο Μαλεζάς ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) και οΠΑΟΚ άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League.Oι 1500 οπαδοί μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν να φωνάζουν.

ΦΑΣΕΙΣ

2: Ευκαιρία για την Μπριζ. Κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντίαζ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
10: Σέντρα-σουτ του Πέρισιτς από τα δεξιά, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς.
30: Σουτ του Παπάζογλου στην αντεπίθεση, η μπάλα ψηλά άουτ!
47: Καλή ευκαιρία για την Μπριζ. Σέντρα από τα δεξιά, ο Κουεμάχα πήδηξε μόνος του όμως δεν βρήκε την μπάλα.
61: ΓΚΟΛ! Ο Κουεμάχα από κοντά ανοίγει το σκορ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στην αρχή της φάσης.
78: ΓΚΟΟΟΛ!!!! Ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει! Κόρνερ του Βιειρίνια, ο Μαλεζάς στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!
80: Φοβερό σουτ του Βιεϊρινια στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από τα αριστερά, ο πορτιέρο της Μπριζ θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ!
90ο: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-1! Ο Φωτάκης θα κάνει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Ο πορτιέρτο της Μπριζ θα διώξει!

Παύλος Δερμιτζάκης

"Ήρθαμε εδώ, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει την δυνατότητα να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Δεχτήκαμε στην αρχή μία πίεση και αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Είπα στο ημίχρονο στα παιδιά ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας έβαλε γκολ η ομάδα αντέδρασε, πίεσε για να ισοφαρίσει και στο τέλος θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο τυχεροί να κερδίσουμε το ματς. Γενικά, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και με καλύτερη φυσική κατάσταση θα αποβάλλουμε τα λάθη. Είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί και μέσα από την δουλειά προσπαθούμε να το διορθώσουμε"

Ελ Ζαρ
:
«Είμαι χαρούμενος γι αυτή την πρώτη εμφάνιση μου. Έχουμε μία καλή ομάδα και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Προσωπικά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να φτάσω στο μάξιμουμ της απόδοσής μου, πιστεύω ότι σε 1-2 παιχνίδια θα είμαι έτομος. Θεωρώ δίκαιο το τελικό σκορ».

Λίνο:

«Ήταν πέναλτι. Το φώναζα στον διαιτητή και εκείνος δεν μου έδινε σημασία. Τελικά καταλόγισε κόρνερ. Ήταν άδικο».

Θανάσης Παπάζογλου:

"Δείξαμε πνεύμα νικητή, καθώς αντιδράσαμε μετά το γκολ. Δεν φοβήθηκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε από αυτή την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μας βοήθησε το παιχνίδι. Έτσι όπως έγινε, καλός είναι ο ένας βαθμός".

ΜΠΡΙΖ: Στίνεν, Χέφκενς, Νταλμά (80' Βάργκας), Ντιράρ, Ντονκ, Βερμάλεν (24' λ.τ. Σίμεϊς), Γκέρετς, Ντίαζ, Οτζίτζα, Κουεμάχα, Πέρισιτς

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (89' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (90' Φιλομένο), Παπάζογλου (73' Ελ Ζαρ)

Κίτρινες: Σίμεϊς - Βιτόλο, Σνάουτσνερ

Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον


H βαθμολογία στον 4ο όμιλο

1. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-0)

2. ΠΑΟΚ 1 (1-1)

3. Κλαμπ Μπριζ 1 (1-1)

4. Βιγιαρεάλ 0 (0-2)

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου

1η αγωνιστική (16/9)

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ- 1-1 (Κουεμάχα 61', Μαλεζάς 78')

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Βιγιαρεάλ- 2-0 (Ρουκάβινα 18', Σαμίρ 80')

2η αγωνιστική (30/9)

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Βιγιαρεάλ-Κλαμπ Μπριζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...