25/4/10

oxyro N1.144












paok-oxyro - ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ - 69-48


Mεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού με 69-48
μπροστά σε 5.500 0παδούς μας.

Σούλης Μαρκόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς Σφαιρόπουλο, για την καταπληκτική πορεία του Κολοσσού, που έγινε εφικτή όχι μόνο με νίκες εντός έδρας, αλλά και με εκτός και απέναντι σε αντιπάλους που ήθελαν πραγματικά τη νίκη. Αυτό αποδεικνύει πως έχουν δουλέψει καλά, οργανωμένα και με υπομονή και εκμεταλλεύονται άκρως αποτελεσματικά τις αδυναμίες των αντιπάλων τους», είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και συνέχισε: «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που για άλλη μια φορά με τη δυναμική τους παρουσία μας βοήθησαν καταλυτικά, ειδικά στο σημείο που εγκλωβιστήκαμε από τη ζώνη του Κολοσσού. Συγχαρητήρια ακόμη στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους μέχρι σήμερα, χρειαζόμαστε μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσουμε την 5η θέση και ελπίζω θα την πετύχουμε την Τετάρτη. Το παιχνίδι ξέραμε πως θα εξελιχθεί με τον τρόπο αυτό, με τον Κολοσσό να καθυστερεί το παιχνίδι ψάχνοντας να βρει τις αδυναμίες μας. Εμείς το αντιμετωπίσαμε με μακρές επιθέσεις και υπομονή, αν και είχαμε δυσκολίες στη ζώνη, αγχωθήκαμε και κάναμε γρήγορα σουτ έξω από τη ρακέτα, παίρνοντας το παιχνίδι από τα χέρια των ψηλών μας που είναι και η δύναμή μας. Ελπίζω την Τετάρτη θα πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε και από κει και πέρα θα δούμε τις μέλλει γενέσθαι».

Γιάννης Δεμερτζής

«Εμείς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, με διάθεση και με συγκέντρωση αν και στη δεύτερη περίοδο είχαμε πρόβλημα με τη ζώνη του Κολοσσού. Στη συνέχεια όμως, κυρίως χάρη στην πολύ καλή μας άμυνα δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα απέναντι σε μία ομάδα που είχε πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα και παίζει πάρα πολύ καλά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη βοήθειά του κι ελπίζουμε να τους έχουμε και στη συνέχεια κοντά μας. Οι οδηγίες που είχα από τον κόουτς ήταν να περιορίσω τον Vasiljevic, να τον πιέσουμε σ' όλο το γήπεδο, να τον κουράσουμε και να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού, γιατί είναι παίκτης κλειδί για την πορεία του Κολοσσού».

Τα δεκάλεπτα: 22-7, 33-22, 50-34, 69-48

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 12 (2), Καυκής, Γκρέγκορι 8, Ταπούτος 2, Χέλιγουελ, Ντελινινκάιτις 2, Δεμερτζής 3 (1τρίπ., 4ασ.), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 14 (6/15δίπ., 2/3β., 15ρ., 6ασ., 3λ.), Γιαννακίδης 3 (1), Ντρόμπνιακ 15 (3/6δίπ., 2/3τρίπ., 3/4β.), Γκετσέφσκι 10 (8ρ.)

Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Χάρις 9 (3/10δίπ., 0/1τρίπ., 3/4β., 6ρ.), Παντελιάδης 2, Αυγενικός, Βασίλιεβιτς 10 (5/6δίπ., 0/3τρίπ.), Ζάρας 5 (1), Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος 5, Ντόζιερ 8 (10ρ.), Δανάς, Τσάμης 2, Παππάς 3 (0/4δίπ., 1/4τρίπ.), Μοντς 4 (2/7δίπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...