19/4/10

oxyro N1.138












paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Εργοτέλης - 4-1


Φερνάντο Σάντος

"Δίκαιη νίκη. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μπήκε πάρα πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να παίξει. Ούτε μία φάση, ούτε κατοχή μπάλας δεν είχε ο αντίπαλος. Ήμασταν πολύ δυνατοί και μετά ήταν λίγο συνοπτική η διαδικασία, ανοίγαμε το παιχνίδι από τα πλάγια.

Καταφέραμε να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε πολύ γρήγορο διάστημα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Στην συνέχεια χαλαρώσαμε λίγο, χάσαμε την πειθαρχία μας, ήταν σαν φιλικό το παιχνίδι στην συνέχεια.

Είναι κάπως λογικό αυτό. Ωστόσο και πάλι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κρατάμε αυτά τα 30 λεπτά και τώρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μία μίνι διαδικασία μπροστά μας, ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για τον ΠΑΟΚ.

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν με σκοπό να κερδίσουμε αυτό το τουρνουά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ουσιαστικά είναι ένα διαφορετικό τουρνουά με έξι παιχνίδια σε 18 μέρες με τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για εμάς, ωστόσο ξεκινάμε με μεγάλες φιλοδοξίες. Με ποιο σύστημα θα παίξουμε θα το δούμε. Ανάλογα και με τον αντίπαλο και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται αυτός.

Οι αντίπαλοι θα είναι διαφορετικοί. Θα πρέπει να διαχειριστούμε πολύ καλά και την κόπωση των ποδοσφαιριστών, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες".

Νίκος Καραγεωργίου

"Για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα γιατί και εσείς είδατε ότι Αυτό ήταν το επίπεδο μας. Το μόνο που θέλω να πω είναι να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ να πετύχει στα πλέι οφ τον στόχο του. Θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την Θεσσαλονίκη.
Κάθε φορά που αντικρίζω τα πρόσωπα σας και είμαι εδώ είμαι πολύ χαρούμενος. Αδικήσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό που φτάσαμε να κερδίσουμε την παραμονή μας μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Μπορούσε αυτό να γίνει πιο νωρίς.

Ήταν ένα μάθημα για εμάς φέτος και νομίζω ότι του χρόνου με αυτό το μάθημα θα είμαστε πιο σταθεροί. Οφείλεται στο ότι δεν εξασκείται πίεση πάνω στους παίκτες από τον φίλαθλο κόσμο. Παίζουμε σε ένα γήπεδο πολύ μεγάλο ενώ η προσέλευση δεν είναι το ίδιο.

Δεν υπάρχει το κίνητρο και κυρίως η πίεση. Καταντάω να γίνομαι γραφικός κάποια στιγμή να προσπαθώ να τους πείσω ότι πρέπει να αγωνιστούν. Μερικές φορές το καταφέρνω, μερικές φορές χάνεται ο έλεγχος. Όπως έγινε φέτος στο δεύτερο γύρο. Αυτός νομίζω είναι ο λόγος των μεταπτώσεων που έχει ο Εργοτέλης".

ΦΑΣΕΙΣ

2- ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Μετά από επέλαση του Βιεϊρίνια και σέντρα του Πορτογάλου από τα δεξιά, ο Σορλέν έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα νωρίς-νωρίς στον ΠΑΟΚ

10- ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ο Μουσλίμοβιτς με κεφαλιά κάνει το 2-0 μόλις στο 10'.

17- ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Έπειτα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, ο Τσιρίλο βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη και με πλασέ στην κίνηση ανάγκασε τον Αθανασίου να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

22- Σέντρα του Σορλέν, η μπάλα έφτασε στον Παπάζογλου, ο οποίος την έστειλε άουτ.

25- Πλασέ του Βερπακόφσκις από πολύ καλή θέση, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία του Χαλκιά

27- ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Ο Παπάζογλου εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Σαρρή να διώξει την μπάλα και με πλασέ κάνει το 4-0

30- Σουτ του Φραγκουλάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του Χαλκιά

46- ΓΚΟΛ για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Χρυσοφάκης λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, πλασάρει τον Χαλκιά και μειώνει σε 4-1

51- Σέντρα του Σορλέν, το εξ' επαφής πλασέ του Μουσλίμοβιτς καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασίου

65- Διαγώνιο σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα περνάει άουτ

70- Δυνατό σουτ του Μουσλίμοβιτς, ο Αθανασίου διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

Οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία ως εξής:

1. Ολυμπιακός 4β.
2. ΠΑΟΚ 3β.
3. ΑΕΚ 1β.
4. Άρης 0β

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν (71' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Θανάσης Παπάζογλου (64' Λούσιο Φιλομένο), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (77' Αρνάλδο Εντίνιο), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Εργοτέλης:

Γρηγόρης Αθανασίου, Γιώργος Σαρρής (46' Χρήστος Χρυσοφάκης), Ματέο Μπερτόσα, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Λευτέρης Γιαλούσης, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Μιχάλης Φραγκουλάκης (71' Γιώργος Σιάκκας), Ντιέγκο Ρομάνο, Μανουέλ Ζούνιορ, Μάρις Βερπακόφσκις (64' Νίκος Καρέλης), Δημήτρης Ορφανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -