9/4/10

oxyro N1.126


paok-oxyro - Συνέντευξη Κώστα Χαλκιά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
"Σε καμία περίπτωση δεν ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν. Γιατί αν βοηθήσουν εμάς σημαίνει ότι αδικούν κάποιον άλλον. Ζητήσαμε σεβασμό αλλά δυστυχώς σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε. Κομβικό παιχνίδι ήταν θα έλεγα, αυτό το παιχνίδι μέσα στον Άρη. Όλα όσα έγιναν σε εκείνο το ματς, πριν το παιχνίδι, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει τι εννοώ. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που το μόνο που είχε ως στόχο ήταν να κόψει βαθμούς από τον αντίπαλο και τίποτα παραπάνω. Εμείς πηγαίναμε για κάτι παραπάνω και παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες".
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
"Ο ΠΑΟΚ είναι λογικό να χάσει σε κάποια ματς που δεν είναι καλός, κάτι που δεν γίνεται σε άλλες ομάδες.Αντιμετωπιστήκαμε χωρίς σεβασμό ειδικά στην αρχή του πρώτου γύρου και στο τέλος του δεύτερου γύρου. Η αντιμετώπιση αυτή που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, εμένα με ικανοποιεί. Γιατί δείχνει ότι φοβούνται τον ΠΑΟΚ, ότι δεν θέλουν να είναι ψηλά και ότι δεν περίμεναν πως η ομάδα θα φτάσει εκεί. Η πορεία του ΠΑΟΚ είναι θετική τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για το πρωτάθλημα γιατί μπορεί να συμπαρασύρει και άλλες ομάδες".
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
"Αν ήμασταν σε άλλη χώρα ίσως θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει κάτι πολύ καλύτερο και να πετύχει αυτό που θέλει ο κόσμος του. Στην Ελλάδα ζούμε όμως και ξέρουμε χρόνια τώρα τι συμβαίνει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε".
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΛΕΪ ΟΦ"
Είναι πολύ δύσκολο να ανασυνταχθεί κανείς όταν σου παίρνουν αυτήν την μεγάλη χαρά. Θα πρέπει όμως να παλέψουμε για το καλύτερο να αποδείξουμε στα πλέι οφ σε αυτά τα έξι παιχνίδια ότι προσπαθούσαμε στα προηγούμενα τριάντα. Πρέπει να κερδίσουμε όμως αρχικά τα δύο τελευταία του πρωταθλήματος για να τερματίσουμε όσο καλύτερα γίνεται στην κανονική διάρκεια του. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείξαμε πέρσι στα πλέι οφ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και αν μείνουμε στο πριν και ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να κατακτήσει, τότε θα μας βγει σε κακό. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας".
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ
"Έχω ανανεώσει το συμβόλαιο μου και για τα επόμενα δύο χρόνια θα προσπαθήσω ο ΠΑΟΚ να πάρει αυτό που αξίζει με βάση την ιστορία του αλλά και της δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου