11/4/10

oxyro N1.128





Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς στο ημίχρονο του αγώνα.
Η βράβευση του αφορούσε την αγωνιστική του παρουσία πέρυσι, και τον Σέρβο να χαιρετάει όλο το γήπεδο και να έχει εγκάρδιο χαιρετισμό με τους συμπατριώτες του οπαδούς της ΠΑΡΤΙΖΑΝ που βρίσκονταν στο πέταλο.



Π.Α.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - 82-67
Μπροστά σε 5.000 η ομάδα μας κέρδισε άνετα το Περιστέρι και αποθεώθηκε.
Σούλης Μαρκόπουλος
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που βοήθησε τους παίκτες μου να πιάσουν μι καλή απόδοση και να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε. Πάντα μετά από αποχή και γιορτές δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστούνε οι παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πορεία του και προβληματιζόμασταν για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε ειδικά και μετά την νίκη του μέσα στην έδρα του Αμαρουσίου. Στην αρχή είχαμε δυσκολίες δίνοντάς τους και ευκαιρίες για αιφνιδιασμούς στο Περιστέρι με δικά μας λάθη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβηκε η άμυνά μας αλλά και πάλι κάναμε κάποια λάθη. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως μπορούμε χωρίς να βγει ο Παπαδόπουλος από το παιχνίδι μας αφού τον χρησιμοποιήσαμε για τους υπόλοιπους. Πήραμε την διαφορά και η νίκη ήρθε εύκολα".
Για τον Ντελινικάιτις απάντησε:
"Ο Ντελινικάιτις είναι ένας καινούριος παίκτης και καλό όνομα στην Ευρώπη όπου στο τελευταίο Πανευρωπαϊκό έπαιξε ακόμα και στην βασική πεντάδα της Λιθουανίας και σιγά σιγά θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας. Όσο για την ήττα του Αμαρουσίου δεν την περίμενα με τον Κολοσσό να συνεχίζει την καλή του πορεία. Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να κερδίζουμε. Δεν μπορείς να κάνεις εκ των προτέρων συμφωνίες για το ποια παιχνίδια θα κερδίσεις ή όχι".
Τόμας Ντελινικάιτις :
"Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό τιμ κι αυτό γιατί κερδίσαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως το Περιστέρι. Για μένα είναι σπουδαία ότι στην πρώτη μου εμφάνιση βοήθησα την ομάδα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει των πλέι οφ. Προσωπικά θέλω μέρες ακόμη για να προσαρμοστώ με μένα σήμερα να προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησε ο προπονητής μου και μου βγήκε. Φυσικά και οι φίλαθλοί μας μας βοήθησαν και είναι ο 6ος παίκτης μας στο γήπεδο. Τέτοιους φιλάθλους δεν έχουμε στην Λιθουανία. Κι όσο για το σημερινό παιχνίδι το κλειδί μας ήταν η άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο".
Ντέγιαν Τομάσεβιτς
"Όπως είπα και την ώρα που παραλάμβανα την τιμητική πλακέτα δεν το περίμενα για την προσφορά μου στην ομάδα μετά από ένα χρόνο. Αισθάνθηκα πολύ περήφανος και ειδικότερα από την αντίδραση του κόσμου και ήταν πιο σημαντική από ότι και να είχα κατακτήσει τίτλο με την ομάδα. Ήταν πολύ παράξενη η περσινή χρονιά γιατί ήμουν χωριστά από την οικογένειά μου και ό,τι αντιμετωπίσαμε. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ελπίζω σύντομα να φθάσει στο ίδιο επίπεδο με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και μαζί με τους φιλάθλους της Παρτιζάν να πανηγυρίσει κάποιους τίτλους. Προσπάθησα να περάσω τον χρόνο που λείπω από τα γήπεδα με την οικογένειά μου. Το μπάσκετ έχει τελειώσει για μένα σαν παίκτης και ελπίζω ότι γρήγορα θα επιστρέψω σε άλλο πόστο αν και στην αρχή δεν το κρύβω ότι ήθελα να πάρω την φανέλα με το Νο 14 και να παίξω".
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 40-34, 58-41, 82-67
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 14(1), Χέλιγουελ 2, Γκρέγκορι 20, Ταπούτος, Καλές, Ντελινικάιτις 17(3), Δεμερτζής 5, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 3, Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 11, Γκετσέφσκι 10(1).
Περιστέρι (Σκουρτόπουλος): Χάμοντς 17(1), Αγαδάκος 6, Παπανικολόπουλος 10(2), Μάντζαρης Β., Μπράμος 13(2), Γκέινς 4, Μάντζαρης Α., Μαργαρίτης 2, Νέλσον 7(1), Τσιάκος 6, Άρνολντ 2.


Α1 Χάντμπολ 21ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ - Ζαφειράκη Νάουσας - 38-28
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας με 38-28 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.
Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει το πρωτάθλημα δίνοντας 3 εντός έδρας παιχνίδια!
Α1 Χάντμπολ
1 Π.Α.Ο.Κ.-34-21
2 Φίλιππος Βέροιας-30-21
3 ΑΣΕ Δούκα-29-21
4 Α.Ε.Κ.-28-21
5 Πανελλήνιος-21-21
6 Βριλήσσια-19-21
7 Διομήδης Άργους-17-21
- Ζαφειράκης Νάο...-17-21
9 Αερωπός Έδεσσας-14-21
- Κύδων Χανίων-14-21
11 Κιλκίς-13-21
12 Θερμαϊκός-12-21


B φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών 1η αγωνιστική
ΓΛΥΦΑΔΑ - Π.Α.Ο.Κ.- 0-4

Στο πρώτο από τα 10 παιχνίδια που θα δώσει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Οδυσσέα με 0-4.

Οδυσσεας Γλυφαδας: Μελάκη, Προκόπη (85' Καλαβρού), Φώτη, Μαρνέρα, Παπακώστα, Διαμαντοπούλου(37' Μοσκοφιδου), Γαργαρέτα, Κοσσόβα, Ζαπαντιώτη, Μαρίνου(66' Μακρή), Κατσαϊτη
Π.Α.Ο.Κ.: Χαράλαμπίδου, Σπύρου, Τσιάκα, Αδαμάκη(46' Τσελέκογλου), Γκατζογιάννη(82' Λαγογιάννη), Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Dimitrijevic, Μουρατίδου, Βαρδάλη(60' Δημητρίου), Τσουκαλά
ΓΚΟΛ: 22' Βαρδαλή, 45' Dimitrijevic, 50' Γκατζογιάννη, 56' Παντελιάδου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 75' Φώτη
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...