1/4/10

oxyro N1.120




Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές
βαθμολογίες του Τουρνουά:






paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά 'Π. Κατσούρης'

Ολοκληρώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Παναγιώτης Κατσούρης". Για τρεις ημέρες στο "σπίτι" του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκαν 40 ομάδες και περισσότερα από 800 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό με το τουρνουά να προσφέρει τη δυνατότητα της ψυχαγωγίας και του υγιούς ανταγωνισμού στους νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του μέλλοντος.

Ο Πανιώνιος στην κατηγορία Under 15 (γεννηθέντες 1995),

η Liverpool στην κατηγορία Under 13 (γεννηθέντες 1997)

και ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία Under 11 (γεννηθέντες 1999)

ήταν οι τρεις ομάδες που κέρδισαν την πρώτη θέση.

Στους τρεις τελικούς που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Μ. Τετάρτης

o ΠΑΟΚ στην κατηγορία Under 11 επικράτησε της ΑΕΚ με 5-4 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας),

η Liverpool στην κατηγορία Under 13 επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0

και ο Πανιώνιος στην κατηγορία Under 15 επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-3 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες για τις θέσεις 1-3 και στους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν (MVP, πρώτοι σκόρερ) κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η ομάδα της Liverpool και ο προπονητής της κ. John Owen παρέδωσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας με την υπογραφή του αρχηγού της Steven Gerrard προκειμένου τα τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τη διαθέσουν στο προσεχές μέλλον για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι χορηγοί του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Παναγιώτης Κατσούρης", Optikon Express και Easy Πληροφορική πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στις πρώτες νικήτριες ομάδες, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής τίμησαν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά και όλους τους διαιτητές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης οι οποίοι διεύθυναν τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...