12/4/10

oxyro N1.131















paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Καβάλα - 1-0


Με γκολ του Μουσλίμοβιτς στο τέλος του ημιχρόνου ο
ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Καβάλας

Φερνάντο Σάντος:

"Αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κάθε ομάδα, καθώς δεν θυμάμαι να νιώσαμε τον πραγματικό κίνδυνο από την Καβάλα, θεωρώ ότι πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε και θεωρώ ότι καταφέραμε να κάνουμε κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες. Ήταν σημαντική η νίκη, γιατί θέλαμε να αφήσουμε πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Γι’ αυτό θέλαμε πολύ τους βαθμούς, αλλά και για να επέλθει η σταθερότητα στην ομάδα και κυρίως, μεγαλύτερη ηρεμία. Φάνηκε εξάλλου η νευρικότητα που είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή είχαμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας, όπου δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε πάσες, παρότι δεν πιεστήκαμε. Αυτό είχε να κάνει με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό για τη νίκη, αφού αυτό δημιούργησε νευρικότητα και άγχος. Και τις περισσότερες φορές όριζε η καρδιά και όχι το μυαλό, πράγμα που δεν πρέπει να συμβαίνει. Είναι μια σημαντική νίκη, από τη στιγμή που ακολουθεί και η διαδικασία των πλέι οφ. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να γίνουν δοκιμές. Θέλουμε εξάλλου να δοκιμάσουμε τις επιλογές που έχουμε. Τα πλέι οφ περιλαμβάνουν έξι αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να παίξει ένας ποδοσφαιριστής και στα έξι. Πρέπει λοιπόν να έχουμε υπόψη μας κάθε εναλλακτική λύση, γι’ αυτό πειραματιστήκαμε. Μια απόδοση σαν τη σημερινή δεν είναι αρκετή για τα πλέι οφ. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει αυτό που μπορεί στα πλέι οφ. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Το πιο σημαντικό στον σημερινό αγώνα δεν ήταν τόσο η απόδοση όσο η νίκη, γιατί είχε πληγωθεί η ψυχολογία της ομάδας. Ήταν λοιπόν μια καλή νίκη από πλευράς ηθικού. Στα πλέι οφ, εννοείται ότι έχουμε υψηλούς στόχους και θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια παραπάνω".

ΦΑΣΕΙΣ

15: Μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια λίγο άουτ.
34: Σέντρα Αραμπατζή, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά Βιεϊρίνια λίγο άουτ.
45: Κόρνερ του Φωτάκη, ο Τσιρίλο πέρνει την κεφαλιά, ο Μουσλίμοβιτς φθάνει στην μπάλα και με δεξί πλασέ κάνει το 1-0.
74: Φάουλ του Λίνο, ο Ντουγκλάο απομακρύνει λανθασμένα και παρ' ολίγον να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μπράις Μουν (46' Θανάσης Παπάζογλου), Μπρούνο Τσιρίλο, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Γιώργος Φωτάκης, Ολιβιέ Σορλέν, Βίκτορ Βιτόλο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (79' Λούσιο Φιλομένο), Αντελίνο Βιεϊρίνια (67' Αρνάλδο Εντίνιο)

Καβάλα:
Σαρλ Ιτάνζ, Βαγγέλης Οικονόμου, Λάζαρος Θεοδωρέλλης, Φερέιρα Ντουγκλάο, Σάβο Παβίσεβιτς, Σερζ Ντιέ, Ουίλσον Ορούμα (70' Ηλίας Ιωάννου), Πιέρ Ντικρόκ (87' Νίκος Σουλτανίδης), Ντιόγκο Ρινκόν, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Έμπι Σμολάρεκ (83' Λούκας Σόσιν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...