23/9/09

oxyro N949






Πανιώνιος
- ΠΑΟΚ 0-0


Ισόπαλοι
χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής. Κακώς ακυρώθηκε τέρμα του Βιεϊρίνια στο 73' ως οφσάιντ. Αποβολή του Παπάζογλου στο 74' για μαρκάρισμα με απευθείας κόκκινη.

Φερνάντο Σάντος
"Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι ευκαιρίες που κάναμε ήταν καλύτερες από αυτές του αντιπάλου. Θέλαμε να μην αφήσουμε τον Ρεκόμπα να πάρει την μπάλα στα πόδια του, παρότι ο Πανιώνιος έχει κι άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς ήμασταν πιο πιεστικοί μετά το 60ό λεπτό και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, το οποίο ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε. Ηταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει. Είναι άδικο για την ομάδα μου. Ακόμα κι όταν μείναμε και με παίκτη λιγότερο, ο Πανιώνιος πίεσε, αλλά δεν δημιούργησε κάποια σοβαρή ευκαιρία. Πλέον θα πρέπει να δούμε με ηρεμία τα παιχνίδια που ακολουθούν και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν", ήταν τα λόγια του Φερνάντο Σάντος.

Δημήτρης Κύρκος
Ο διαιτητής με αφοπλιστική ειλικρίνια ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είδε ξανά τη φάση και κατάλαβε ότι έκανε λάθος που δεν μέτρησε το γκολ.

ΦΑΣΕΙΣ

6'
Ο Σορλέν σεντράρει όμορφα στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, με τον Φιλομένο να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
13'
Ο Βιερίνια από πλάγια θέση δεν καταφέρνει να νικήσει τον Μπέλιτς.
14'
Ο Κουμορτζί δέχεται την κάθετη πάσα, όμως δεν προλαβαίνει να πλασάρει τον Χαλκιά.
19'
Φάουλ του Ρεκόμπα από δεξιά, ο Καστελιόνε από την καρδιά της πριοχής πιάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά.
25'
Ο Γκαρσία πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Μπέλιτς.
35'
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Ρεκόμπα να πλασάρει τον Χαλκιά και αυτός να μπλοκάρει με υπερένταση την μπάλα.
73'
Ο ΠΑΟΚ φτάνει στο γκολ με κοντινό πλασέ του Βιεϊρίνια μετά από κόρνερ και μελέ στη μικρή περιοχή του Πανιωνίου, όμως ο διαιτητής Κύρκος κακώς δεν κατακυρώνει το τέρμα υπέρ του δικεφάλου του βορρά, υποδεικνύοντας οφσάιντ.
74'
Ο Παπάζογλου αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη εξαιτίας αντιαθλητικού μαρκαρίσματος.



Πανιώνιος:

Κάρλος Καστελιόνε (76' Μανώλης Σκούφαλης), Τόμας Μπέλιτς, Μάρτιν Λάτκα, Γιάννης Κοντοές, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Μπενάρντ Κουμορτζί, Μάριος Νικολάου, Αλβαρο Ρεκόμπα, Σίτο Ριέρα, Μπόσκο Μπάλαμπαν (87' Γιάννης Σίμωσης)
Π.Α.Ο.Κ.:

Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Βασίλης Κουτσιανικούλης (46' Σέρτζιο Κονσεϊσάο), Βλάνταν Ιβιτς (63' Γιώργος Φωτάκης), Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέ Σορλέν, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λούσιο Φιλομένο (46' Θανάσης Παπάζογλου)

Διαιτητής:
Δ. Κύρκος
Βοηθοί:
Γ. Πάνου, Κ Παπαχαραλάμπους



VOLLEY ΦΙΛΙΚΟ


ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ -3-1


Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε απο την Λαμία, 3-1.

Τα σέτ:
25-23, 25-21, 25-21, 19-25.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

"Ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παραίτηση του κ. Γκαγκάτση έγινε σήμερα το μεσημέρι αποδεκτή από τον πρόεδρο κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...