6/9/09

oxyro N936



paok-oxyro - Πανσερραϊκό - ΠΑΟΚ - 0-1
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με σκόρερ τον Βιεϊρίνια.
Φερνάντο Σάντος
«Ηταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επόμενο επίσημο αγώνα μας. Ο προπονητής πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, έβγαλε συμπεράσματα, είδε πόσο καλά ή όχι τα πήγαμε. Εμείς, από την πλευρά μας, θεωρώ πως δουλέψαμε καλά. Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα σε αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητή, όποιο και αν είναι το σύστημα της ομάδας»
Βίκτορ Βιτόλο
"Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Τρίπολη. Ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε από την ομάδα, εμείς κάναμε το παιχνιδι μας, τρέξαμε πολυ στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι τα πήγαμε καλα. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητή όποιο και αν είναι το σχήμα που μας παρατάσσει." Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: "Είναι ένα επίσημο παιχνίδι και διαφέρει πολύ σε σχέση με το σημερινό. Εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας σαν ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στόχος μας είναι πάντα οι 3 βαθμοί".
Βιεϊρίνια
"Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις. Δε νιώθω να βρίσκομαι σε πλήρη φόρμα καθώς έχασα ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασιάς της ομάδος και βρίσκομαι λίγο πίσω σε σχεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε σε μια διάταξη την οποία δεν είχαμε δουλέψει πέρσι και δε βρισκόμαστε στα επιθυμητά επίπεδα για να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά ώστε να ανταπεξελθουμε σε όποια διάταξη μας ζητά ο προπονητής."
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κυριακίδης (46′ Βαλσαμάκης), Παγώνης (46′ Γαλανόπουλος), Κάστρο (46′ Σεγκιρί), Βοσκόπουλος, Γεωργίου (62′ Κωνσταντινίδης), Σκάγκλια (62′ Θισνέρος), Όγιος (82′ Βαρουξάκης), Τάντιτς (46′ Κόντος), Παπαδόπουλος (46′ Γεωργιάδης), Ριμόλντι (70′ Ρούτσης), Αθανασιάδης.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής (82′ Καραντασιάδης), Σαβίνι, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο (46′ Γκαρσία), Κονσεϊσάο (46′ Αμπουμπακάρι), Σορλέν, Βιεϊρίνια (46′ Παπάζογλου), Ίβιτς (46′ Βερόν), Φιλομένο. Στη διάθεση του Σάντος δεν ήταν οι τραυματίες Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Τσιρίλο και οι διεθνείς Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Χαλκιάς, Φωτάκης.
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας).
Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Κονσεϊσάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...