21/9/09

oxyro N948










paok-oxyro - ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - 1-2
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ .........
Σάντος:
Ήταν ένα ματς με πάρα πολλές φάσεις. Πάντα αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν ξεκάθαροι κυρίαρχοι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ισορρόπησε αλλά δεν υπήρχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να βάλει προς το τέλος του ημιχρόνου το γκολ.
Αυτό θα μπορούσε να είχε καταρρακώσει την ψυχολογία των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. αλλά μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.
Δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε το γκολ και ακόμα χειρότερα στο τέλος του παιχνιδιού δεχτήκαμε γκολ. Σίγουρα είμαστε λυπημένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Αν συνεχίσουμε έτσι όμως θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα".
Βιεϊρίνια:
"Νομίζω οτι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία βοήθεια. Ο Ολυμπιακός βοηθιέται κάπως..."
ΦΑΣΕΙΣ
10- γκολ για τον ΠΑΟΚ! Κόρνερ του Σορλέν, κεφαλιά του Βιερίνια στο πρώτο δοκάρι, 1-0.
41-γκολ για τον Ολυμπιακό! Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, κεφαλιά του Ντιόγο από το σημείο του πέναλτι, 1-1.
57-σέντρα του Τοροσίδη, κεφαλιά του Ντιόγο, μπλοκάρει ο Χαλκιάς. Μεγάλη ευκαιρία.
75-κόρνερ του Βιερίνια, κεφαλιά του Τσιρίλο η μπάλα μόλις άουτ.
76-ωραία ενέργεια και σουτ του Φιλόμενο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
80- σουτ του Μήτρογλου επεμβαίνει ο Χαλκιάς.
90-γκολ για τον Ολυμπιακό! Κεφαλιά πάσα του Τοροσίδη μετά από φάουλ, προβολή του Παπαδόπουλου 1-2.
Π.Α.Ο.Κ.:
Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Πάμπλο Γκαρσία (83' Βλάνταν Ιβιτς), Βλάνταν Ιβιτς, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Ολιβιέ Σορλέν, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (46' Λούσιο Φιλομένο), Αντελίνο Βιεϊρίνια (87' Σέρτζιο Κονσεϊσάο)
Ολυμπιακός:
Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο , Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (85' Γκονσάλες Οσκαρ), Κριστιάν Λεντέσμα, Σεαρένσε Ντουντού, Ακης Στολτίδης (77' Κώστας Μήτρογλου), Λουίς Ντιόγκο (87' Γιώργος Γκαλίτσιος)
Διαιτητής: Α.Κάκκος
Βοηθοί: Κ.Δάλλας, Δ.Γούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...