15/9/09

oxyro N946



Νέα Μεσημβρία αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Θοδωρής Ζαγοράκης για να δει από κοντά την εξέλιξη των έργων του προπονητικού κέντρου, συνοδευόμενος από τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Μανδρίνο, Ποικιλίδη, Μηλιορίδη, Μιχαηλίδη, Φαρλαλή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ζήση Βρύζα.
Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» του βορρά ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που συντελούνται στο αθλητικό κέντρο στο οποίο ήδη έχουν διαμορφωθεί τα επτά γήπεδα, όπου θα φιλοξενήσουν την πρώτη ομάδα και τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.
Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ. Αριστείδης Αραμπατζής και ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Διονύσης Ψωμιάδης.

-Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, Αριστείδης Αραμπατζής είπε:
"Ηρθαμε με τον πρόεδρο και τη διοίκηση για να δούμε την εξέλιξη των έργων. Εχει αλλάξει το τοπίο. Πρασίνισε και ομόρφυνε. Μέρα με τη μέρα θα αλλάζει μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Νιώθουμε χαρά διότι αυτό που λέγαμε υλοποιείται. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το αθλητικό κέντρο να υποδεχθεί κάποιες ομάδες και μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι πανέτοιμο. Ονειρό μας είναι να αλλάξει αυτός ο τόπος και να αναπτυχθεί ο δήμος και η περιοχή μας".

-Το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος για την επίβλεψη του έργου, Γιώργος Μιχαηλίδης:
"Σε ένα μήνα εδώ θα έρθουν τα τμήματα υποδομής. Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το αθλητικό κέντρο για να υποδεχθεί και την πρώτη ομάδα".



paok-oxyro - O.K - Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Σε μια Γενική Συνέλευση που διήρκεσε λιγότερα από είκοσι λεπτά, παρουσία εκατόν πενήντα μετόχων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της για το ποσό των 15.350.000 με έκδοση 51.166.670 νέων μετοχών, κάθε μία από τις οποίες θα τιμάται προς 0,30 ευρώ.
Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Ηλίας Βιολίδης.
«Γίνεται ένας αγώνας προκειμένου να προχωρήσει η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, μέσα από τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Για να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ από τον βραχνά των χρεών, ο μοναδικός επενδυτής είναι ο κόσμος. Αυτήν τη στιγμή, ο κόσμος κατέχει το 29% των μετοχών της ΠΑΕ. Αν φτάσει να κατέχει το 33% ή το 34% τότε δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά τις στιγμές του παρελθόντος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου