11/9/09

oxyro N941


paok-oxyro - Ρωτήστε τον Πρόεδρο: Οι απαντήσεις
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία υποβολής ερωτημάτων. Ήταν μια διαδικασία που έκανε, κυρίως, καλό σε μένα τον ίδιο. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε βρίσκεται στη θέση μου να αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες του κόσμου μέσα από τα σχόλια και τις ερωτήσεις του.
Σας διαβεβαιώνω ότι διάβασα όλα τα e-mails. Ακόμη κι αυτά που ήταν ανώνυμα ή αυτά που δεν περιείχαν καν ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος στηρίζει και αγαπά τον ΠΑΟΚ κι όχι εμένα ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Καταλαβαίνω επίσης, ότι υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιες αποφάσεις μας, αλλά κυρίως διαπιστώνω ότι όλοι σχεδόν οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την διάθεση να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κρίνουν την προσπάθεια μας, Κι αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι που φανερώνει υγεία μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.
Απάντησα σε όλα τα ερωτήματα προσωπικά, αφιέρωσα όσο χρόνο χρειάστηκε για να μη μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο».
ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το ανανεωμένο www.paokfc.gr δημοσιεύουν σήμερα όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που απευθύνθηκαν προς τον Πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη. Όπως γνωστοποιήθηκε από την αρχή, δεν θα δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διευθύνσεις email) τα οποία ήταν απαραίτητα για την έγκυρη υποβολή των ερωτήσεων προς τον κ. Ζαγοράκη.
Για να διαβάσετε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις επιλέξτε μία από τις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες.
-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
-ΓΗΠΕΔΟ/ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ
-ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...