23/3/09

oxyro N810





paok-oxyro -ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος - 2-1
Λύτρωση στο 91' με Μπακαγιόκο επί του Θρασύβουλου στην Τούμπα.
Φερνάντο Σάντος
"Ο Θρασύβουλος είχε καλή αμυντική λειτουργία με πολλούς παίκτες να αμύνονται κοντά περιοχή και να ψάχνει αντεπιθέσεις με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει. Το σημαντικότερο ήταν να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και πλαγιοκοπήσουμε είτε από δεξιά είτε από αριστερά. Ενώ μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε αρκετές καλές ευκαιρίεςγια να βάλουμε το πρώτο γκολ, δεχθήκαμε ένα και φάνηκε ότι η ομάδα έχασε τον προσανατολισμό της. Άρχισε ο καθένας να θέλει μια ατομική προσπάθεια παραπάνω. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ψαχναμε πάσες στον κεντρικό διάδρομο που υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ψάξουμε το γκολ ισοφάρισης αλλά με πιο καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι η ομάδα προσπάθησε πολύ. Άλλες φορές με καλές επιλογές, άλλες φορές όχι. Σε κάθε περίπτωση δημιουργήσαμε κάτι παραπάνω από πολλές ευκαιρίες, άσχετα αν το γκολ μπήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Υπήρχε νευρικότητα από τους παίκτες καθώς όλοι θέλουν να σκοράρουν. Ξέρουμε ότι οι επιθετικοί ζουν για τα γκολ, είναι η δουλειά τους, πέφτει η ψυχολογία τους όταν δεν σκοράρουν. Οπότε εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να διώξουν το άγχος και τη νευρικότητα για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι ότι και σήμερα είχαμε τουλάχιστον τρία τετ α τετ κι αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη του καθαρού μυαλού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μπει το γκολ και να αλλάξουν όλα. Τα γκολ τα κρατάμε για το κατάλληλο χρονικό σημείο. Ήταν λανθασμένη επιλογή, είπαμε και στο ημίχρονο ότι είχαμε πολλες ευκαιρίες να σουτάρουμε έξω από την περιοχή και προσπαθούσαμε να κάνουμε τρίπλες μεταξύ 3-4 παικτών".
Μπακαγιόκο
"Ηθελα να έχω σκοράρει νωρίτερα, στην ακριβώς προηγούμενη φάση. Η δεύτερη φάση ήταν πιο δύσκολη, αλλά τότε τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πήρε τη νίκη”. Κληθείς να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, ο Ιβοριανός δήλωσε χαριτολογώντας: “Ήθελα απλά να κερδίσω χρόνο. Ήξερα ότι μένει ένα λεπτό και ήθελα να το σπαταλήσω”, για να προσθέσει σοβαρότερα “Είδα πόσο χάρηκαν οι οπαδοί μας τη νίκη και ήθελα το μοιραστώ μαζί τους. Είχαμε δυο εβδομάδες να κερδίσουμε και χαίρομαι τη νίκη μας τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".
ΦΑΣΕΙΣ
36-Σκοράρει ο Μαρτορέλ
46-Αυτογκόλ ο Λιαπάκης
62-Πέρασε στον αγώνα ο Κόζλεϊ
62-Αντικαταστάθηκε ο Χλωρός
64-Αντικαταστάθηκε ο Χούτος
64-Πέρασε στον αγώνα ο Μπακαγιόκο
68-Κίτρινη κάρτα ο Χετεμάι
73-Αντικαταστάθηκε ο Αμπράμοβιτς
73-Πέρασε στον αγώνα ο Μπαριέντος
80-Πέρασε στον αγώνα ο Αθανασιάδης
80-Αντικαταστάθηκε ο Βιεϊρίνια
82-Κίτρινη κάρτα ο Σορλέν
84-Κίτρινη κάρτα ο Τράικοβιτς
85-Αντικαταστάθηκε ο Τράικοβιτς
85-Πέρασε στον αγώνα ο Μανωλάς
91-Σκοράρει ο Μπακαγιόκο
92-Κίτρινη κάρτα ο Μουσλίμοβιτς
93-Πέρασε στον αγώνα ο Μπαλάφας
93-Αντικαταστάθηκε ο Λάκης
Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος
Βοηθοί: Ι. Σταματόγλου, Δ. Γκάγκας
Π.Α.Ο.Κ.
Παναγιώτης Γλύκος, Πάμπλο Κοντρέρας, Τζο Μπιζέρα, Μασιέλ Λίνο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Βλάνταν Ιβιτς, Βασίλης Λάκης (93' Σωτήρης Μπαλάφας), Ολιβιέ Σορλέν, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια (80' Στέφανος Αθανασιάδης), Λάμπρος Χούτος (64' Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο)
Θρασύβουλος
Πέτερσον Πεκάνια, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Χαρίδημος Μίχος, Μεχμέτ Χετεμάι, Φεντερίκο Μαρτορέλ, Βαγγέλης Τσιώλης, Νίκολα Τράικοβιτς (85' Κώστας Μανωλάς), Γιάννης Κατσίκης, Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς (73' Χουάν Μπαριέντος), Γιάννης Χλωρός (62' Γιόζεφ Κόζλεϊ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου