13/3/09

oxyro N802



paok-oxyro - Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 115.000 ευρώ πρόστιμο για το ματς
Π.Α.Ο.Κ. - Σωκράτης Κόκκαλης Ελληνική Αστυνομία
ΚΡΙΜΑ......
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Π.Α.Ο.Κ
Ο Γιάννης Βούλτσης νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ
«Αυτό που έκανε συνδέεται άμεσα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν φορούσε τυχαία το μαντήλι στο πρόσωπο και για αυτό όταν τον έπιασαν δεν το συνέβαλαν και τον άφησαν αμέσως γιατί δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Ο οπαδός αυτός συνδέεται απολύτως με τον ΠΑΟΚ. Ηθελαν να αποκρύψουν το ποιος είναι και για αυτό δεν συνελήφθη».
Σάββας Θεοδωρίδης
"Είχα ζητήσει την αναβολή του αγώνα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά δεν συμφωνούσαν. Ξέραμε ότι ο αγώνας θα εξελιχθεί με επεισόδια και δεν το θέλαμε. Ήταν μια τραγική βραδυά του Ελλ. Ποδοσφαίρου! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει κάτι καλό στον ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ οχλοκρατείται! Μαύρη νύχτα περάσαμε. Από τα δακρυγόνα οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, και αντί να βγούμε για ζέσταμα μια ώρα πριν βγήκαμε μόνο μισή ώρα πριν. Η Τούμπα θεωρείται ως άσυλο για κάποιους. Με την σωστή απόφασή σας να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ θα ανοίξετε νέους ορίζοντες για το Ελλ.Ποδόσφαιρο."
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στον χαρακτήρα του Νικοπολίδη και στην διαδρομή του μέχρι σήμερα ώστε να τελειώσει με την αναφορά ότι ο τερματοφύλακας του ΟΣΦΠ έκανε ότι έκανε απο άμυνα. Επίσης είπε ότι ο οπαδός εκείνος μπορεί να κρατούσε μαχαίρι και να ήθελε να σκοτώσει τον Νικοπολίδη και γι'αυτό ο τερματοφύλακας του ΟΣΦΠ είχε τέτοια αντίδραση! Ο Θεοδωρίδης είπε ότι αν υπάρξει τιμωρία του Νικοπολίδη τότε είναι σαν να επιβραβεύεται ο οπαδός που κινήθηκε επειλητικά εναντίον του!
Αντώνης Νικοπολίδης
«Η ενέργειά μου δεν με τιμά ούτε ως άνθρωπο ούτε ως αθλητή. Αναγκάστηκα να έρθω σε αυτήν την κατάσταση αμυνόμενος. Εκανα αυτό που έκανα αυθόρμητα και ενστικτωδώς. Ο μοναδικός άλλος τρόπος που είχα ήταν να κάτσω και να δεχθώ το χτύπημα».
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, o δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο κ.Βιολίδης ανέλαβαν την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ. Τα σημεία τους ήταν τα εξής:
1.
Το μπουκάλι ήταν πλαστικό νερού και όχι μεταλλικό μπύρας όπως αναγράφηκε, ενώ δεν βρήκε τον Τζόρτζεβιτς αλλά την μπάλα που κρατούσε! Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν φωτογραφίες καρέ-καρέ που αποδείκνυαν ότι έλεγαν.
2. Πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν μηνύματα του Ζαγοράκη και της διοίκησης του ΠΑΟΚ στα μεγάφωνα και στην γιγαντοοθόνη για την αποτροπή επεισοδίων. Επομένως αντέκρουσαν τις καταγγελίες του Βούτση για δυναμιτισμό του κλίματος.
3. Αναφέρθηκαν στα δακρυγόνα από την αστυνομία, όπου εκτός του ότι ήταν κάποια ληγμένα, υπήρχε και υπερβολική χρήση βίας! Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι το μεγάλο όγκο της Αστυνομίας τον ζήτησε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και όχι ο ΠΑΟΚ.
4. Ανέφεραν ότι το βίντεο δείχνει το κυνηγητό του οπαδού από την Προστασία Γηπέδου των οργανωμένων, αλλά και την προσπάθειά τους για την προστασία των παικτών του ΟΣΦΠ! Πρόσθεσαν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλαξε την εταιρεία σεκιούριτι για αυξημένα μέτρα.
5. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθέτησε τουρνικέ στις εισόδους του γηπέδου, έβαλε ηλεκτρονικό εισιτήριο και πήρε πολλαπλά μέτρα κατά της βίας. Θα ήταν κρίμα όλες αυτές οι προσπάθειες να ακυρωθούν για ΕΝΑΝ οπαδό που πήγε να κάνει ζημιά στην ομάδα.
6. Μεμονωμενο το γεγονος ήταν αυτό με τον οπαδό του ΠΑΟΚ και τον Νικοπολιδη, και όχι γενικευμένο, όπως γράφει και ο παρατηρητής στην αναφορά του! Επειδή η έκθεση του διαιτητή είναι αντίθετη με αυτή του παρατηρητή, λέγοντας ότι η επίθεση κατά του Νικοπολιδη ήταν απο 30 άτομα (!), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί την έκθεση του διαιτητή για την εγκυρότητά της! Αυτό στηρίζεται από το γεγονός ότι δεν υπογράφηκε από τον ίδιο τον Νικοπολίδη (που έπρεπε να υπογράψει ως πρώτος αρχηγός) αλλά του Τζόρτζεβιτς! Επομένως δεν ισχύει το φύλο αγώνα!
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης δήλωσε σχετικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διά του εκπροσώπου της κ. Βούλτση συνεχίζει τις προκλήσεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00