6/3/09

oxyro N796


paok-oxyro
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ
Η Συντονιστική των ΣΦ ΠΑΟΚ θέλει να διαψεύσει όλα όσα καλλιεργούνται στα ράδια και τις εφημερίδες σχετικά με τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης. Όλα όσα διαδραματίστηκαν στα επίσημα του Καραϊσκάκη δεν προσφέρονται για λαϊκή κατανάλωση, ούτε για μετέπειτα ηρωισμούς. Επίσης εφιστούμε την προσοχή σε όλους για το ματς της Κυριακής και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όσο είναι δυνατόν.
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Είναι πολλά αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες και αισθανόμαστε ότι πρέπει να πούμε, αλλά δεν θα το κάνουμε τώρα σεβόμενοι τη δική μας προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής.
Έχουμε αποδείξει ότι, σε αντίθεση με όσα ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτιμούμε -για το καλό και το συμφέρον της ομάδας- τις πράξεις από τα λόγια.
Επιφυλασσόμαστε να ξεκαθαρίσουμε όλα τα θέματα και τις θέσεις μας, μετά από τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός, στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης.
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Παραίτηση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Πρόεδρο, Θ. Ζαγοράκη, και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, ο τελευταίος έθεσε την παραίτησή του, για λόγους ευθιξίας. Ο κ. Γκαγκάτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση, με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν στην δύσκολη αυτή απόφαση:
«Από τη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταμάτησα να δέχομαι προσωπικές και σκληρές επιθέσεις εξαιτίας του ονόματός μου. Οι επιθέσεις αυτές με άφηναν εξαιρετικά αδιάφορο, εφόσον δεν επηρέαζαν το κλίμα ενότητας ανάμεσα στους φιλάθλους και τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο όμως, που το όνομά μου γίνεται μοχλός ύπουλων χτυπημάτων κάτω από τη μέση για τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τόσο με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.
Δεν θέλω να είμαι ο λόγος να διασπαστεί έστω και στο ελάχιστο η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο και τον Πρόεδρο, σχέση που είναι η βάση της αναγέννησης του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θ. Ζαγοράκη, τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα και θεωρώ ότι με την προσπάθεια που γίνεται, αυτή είναι δεδομένη».
Η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση θα παρθεί σε έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9.Μαρ.2009.
Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε προστασία
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, ζήτησε χθες αμέσως προστασία της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, του προέδρου της Super League και του εισαγγελέα. Δεν αποκλείεται σήμερα να ζητήσει την επέμβαση και του φίλου του υφυπουργού Πολιτισμού Γιάνη Ιωαννίδη. Ισως ζητήσει και την παρέμβαση του Μπαράκ Ομπάμα.
Μιχάλης Λεοντιάδης, μίλησε στον «Αθλητικό Μετρόπολις»
«Ας του έβαζαν και 10. Είναι για γέλια. Μόνοι τους κρίνονται. Δεν τους είδε όλη Ελλάδα νομίζουν; Η κόκκινη η πρώτη κάπου δικαιολογείται ως δεύτερη κίτρινη, αλλά βγάλε και τον Παπαδόπουλο και τον Πάντο. Τρεις μέρες να έπαιζε ο Ολυμπιακός γκολ δεν έβαζε. Αν δεν έμπαινε το γκολ αυτό, θα έδινε πέναλτι στο 120’ να το τελειώσει κατευθείαν το παιχνίδι. Και να τιμωρηθούν οι διαιτητές 2-3 αγωνιστικές τι θα αλλάξει; Εδώ και 25 χρόνια τα ίδια βλέπουμε και λέμε. Ήμαρτον πια, δεν κουράστηκαν; Αυτή την αδικία τόσα χρόνια δεν τη βαρέθηκαν; Ας τα πάρουν όλα από την αρχή να τελειώνουμε Πάνε να ξεσηκώσουν τον κόσμο μας για να τιμωρηθεί η ομάδα και να πουν: «Ορίστε ποιοι είναι αυτοί». Να προσέξουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Ούτε καρφίτσα να μην πετάξουν στο γήπεδο. Εμείς δεν πτοούμαστε. Αυτά τα έκτροπα που έκαναν δέρνοντας τους 60 φιλάθλους μας με τους «φουσκωτούς», να μην τα κάνουμε εμείς. Πουθενά δεν γίνονται αυτά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...