19/3/09

oxyro N807


paok-oxyro -H Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη
"Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης. Βρισκόμαστε κοντά στην δημιουργία αθλητικού κέντρου, που ήθελε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να αυξήσουμε τα έσοδα για να λειτούργει ακόμα καλύτερα ο σύλλογος. Η συμμέτοχη στην αύξηση από τον κόσμο ήταν συγκινητική και κάνουμε βήματα θετικά σε όλους τους τομείς.
Υπάρχουν γεγονότα που με στενοχώρησαν και όσο και να το ήθελα δεν μπορώ να αποφύγω να μιλήσω για αυτά. Για την άθλια φιλοξενία στο Καραϊσκάκη και με πείραξε πολύ ένα άλλο γεγονός. Η στάση της αστυνομίας απέναντι μας. Θα τα πούμε στην πορεία όλα αυτά. Απλά θέλω να πω σε κάποιους που νομίζουν ότι φιλοξενούμε κάποιους ανθρώπους ότι ούτε θα "κλάψουμε", ούτε τίποτα. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους από την αρχή, θα συνεχίσουμε πάνω σε αυτούς τους στόχους.
Στους δικούς μας φιλάθλους θα ήθελα να πω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που κάνουν κακό και πρέπει να το σταματήσουν το έργο που κάνουν και δεν μπορώ να καταλάβω μαλ... μπορεί να έχουν στο κεφάλι, ή τι μπορεί να σκέφτονται όταν προσπαθούν να καταστρέψουν αυτό που το 99% προσπαθεί να χτίσει.
Ξαφνικά άρχισαν οι προκλήσεις λες και έρχεται ο πρόεδρος της Αμερικής. Και γιατί από την επομένη ημέρα να ζητείται τέτοια προστασία; Παίξαμε και άλλα ντέρμπι και με μεγαλύτερη σημασία και ξαφνικά έρχεται ένα παιχνίδι και βλέπω μια στάση της αστυνομίας λες και έχει να κάνει με άλλον κόσμο και όχι με πολίτες πρώτης κατηγορίας. Το λέω αυτό επειδή το ένιωσα. Ήμουν και εγώ έξω, δέχτηκα και εγώ δακρυγόνα. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους. Σίγουρα καταδικάζω αυτά που έχουν γίνει, άλλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με εμάς. Μιάμιση ώρα πριν το παιχνίδι έβλεπα παιδάκια να τρέχουν να σωθούν. Έχουμε ξαναπαίξει παιχνίδια. Έχουμε κάνει συμφωνία ότι φυλάσσουμε εμείς το γήπεδο. Δεν θέλουμε ΜΑΤ ούτε στην 4 ούτε πουθενά. Πιστεύω ότι δεν σεβαστήκαν την συμφωνία για να προστατέψουν κάποιους που αμέσως μετά τον αγώνα του Κυπέλλου δυναμίτιζαν το κλίμα.
Είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια αυτών που έχουν αγοράσει εισιτήρια διάρκειας, αυτών που είναι μέτοχοι της ομάδας και οφείλουμε να τους προστατέψουμε. 50-10-100 που μπαίνουν στο γήπεδο για νά χτυπήσουν κάποιον, πρέπει να τελειώσει αυτό. Να έρχονται στο γήπεδο μόνο αυτοί που θέλουν και αυτοί που δικαιούνται. Εκεί που πάμε καλά γίνεται ένα παιχνίδι και διαλύει όλη την καλή εικόνα που δείχνουν όλοι. Αυτό πρέπει τελειώσει και θα τελειώσει. Έχουμε τόσα ωραία πράγματα να συζητήσουμε και ασχολούμαστε με άτομα που έχουν πρόβλημα και σίγουρα έχουν πρόβλημα. Αυτά ήθελα να πω και να τα βγάλω από μέσα μου.
Προβληματισμοί δεν υπάρχουν. Μια χαρά είναι η ομάδα. Δεν μπορεί μια ομάδα ξαφνικά να διεκδικεί και να απαιτεί τα α πάντα. Είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Εδώ ήσασταν. Σε ενάμιση χρόνο η ομάδα είναι μια χαρά. Είναι μέσα στους στόχους της, έφυγε το κύπελλο κακώς για μένα, άλλα παραμένουμε μέσα στους στόχους. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανησυχία. Ξέρετε τι είναι 10 μήνες, να έρθουν 10-12 καινούρια άτομα; Μερικοί έχετε παίξει και μπάλα. Ξέρετε τι σημαίνει χημεία; Θέλει πολύ καιρό για να γίνει. Και δόξα τω Θεώ είμαστε καλά. Όλοι θέλουμε 4-5 γκολ. Ποιος δεν το θέλει. Πρέπει να αναλογιστούμε όμως, που ήμασταν που είμαστε και που πιστεύουμε ότι θα είμαστε.
Ποια να είναι η θέση της διοίκησης για την απόδοση στα ντέρμπι; Υπάρχει προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Άλλα τι να πούμε; Ναι, θα έπρεπε να πάρουμε περισσότερους πόντους στα ντέρμπι. Μας στεναχωρεί. Άλλα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Του χρόνου μπορεί να μην πάρουμε κανένα βαθμό. Ή να πάρουμε 15. Δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Είπε ο προπονητής ότι μπήκαμε στα play off και είδα μια ανησυχία. Ο προπονητής είπε ότι μαθηματικά εξασφαλίσαμε τα playoff. Τι σημαίνει? Ότι μπορείς να πας Champions League, να πας UEFA. Ή πουθενά. Το πρώτο βήμα έγινε. Άλλα δεν τέλειωσε. Δεν θα αδιαφορήσει ο ΠΑΟΚ σε κανένα παιχνίδι. Για να γίνει ισχυρή μια ομάδα πρέπει να το δείχνει στο γήπεδο. Πέρυσι λέγαμε ότι ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΟΚ. Λέγαμε ότι θέλαμε να αποκτήσουμε αίγλη. Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Και ξαφνικά ασχολούμαστε με μαλ... Δηλαδή πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε πρωτάθλημα και να πάμε και Champions League? Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Και φέτος πρωταθλητισμό κάνουμε. Απλά κοιτώντας τις δυνατότητες αγωνιστικές και οικονομικές, είπαμε έναν στόχο. Από εκεί και περά αν δοθεί η ευκαιρία όλα καλά. Αν δεν γίνει νομίζετε ότι δεν θα στεναχωρηθούν οι παίκτες; Αφού σου δίνεται η δυνατότητα να το διεκδικήσεις, θα το διεκδικήσεις. Επί ίσοις όροις. Το τι έγινε πριν, έγινε πριν. Δεν έχει σημασία και δεν με διαφέρει. Θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα στα ίσια.
Πρέπει να έχεις ανακοινώσεις για να είσαι σκληρός; ΟΚ, καθόμαστε όλοι μαζί και βγάζουμε ανακοίνωση. Και; Αυτή είναι η λύση; Δεν μου αρέσουν οι ανακοινώσεις. Τι είναι η ανακοίνωση; Βγάλαμε μια για την Aστυνομία και τι έγινε; Αυτό που μετράει είναι αυτό που κάναμε εμείς. Το έμαθαν τα άτομα που πρέπει. Υπουργοί. Τι είναι η ανακοίνωση;
Είχε γίνει μια συζήτηση κοντά στον Δεκέμβριο και θα γίνει και κάποια σύντομα και το πρώτο πράγμα που θα θίξω είναι αυτό. Είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανένα και προσωπικά σε μένα. Κάνει κακό στην ομάδα. Δεν μπορεί να έχεις 7 κόκκινες κάρτες και οι 5 να είναι εκτός φάσης. Δεν επιτρέπεται.
Όταν λεμέ η στάση της Super League τι εννοούμε; Δεν υπάρχει στάση. Απλά υπάρχουν προβληματισμοί με τον Πρόεδρο. Δεν έχει να κάνει με την Superleauge. Δεν είμαστε των ανακοινώσεων. Ο πρόεδρος της Superleague επιμένει με ανακοινώσεις. Εμείς δεν θέλουμε. Την Κυριακή έγινε ένα παιχνίδι στη Λάρισα. Ο κ Πηλαδάκης ήταν στο γήπεδο και τα είδε όλα καλά. Να βγάλουμε ανακοίνωση γιατί; Θα τα δει καλύτερα; Είναι η διαφορά φιλοσοφίας αυτή. Καταδικάζουμε την πέτρα στο λεωφορείο της Λάρισας η τον οπαδό που μπήκε στον αγώνα να χτυπήσει τον Νικοπολίδη. Μαγκιά είναι; Και τι να κάνουμε, να βγάλουμε ανακοίνωση; Μπράβο, γεμίσαμε την εφημερίδα! Μαγκιά είναι η κροτίδα στον Vierinha; Τον Τζόρτζεβιτς ή τον κάθε Τζόρτζεβιτς; Το θέμα είναι να λυθούν όλα αυτά με έργα και όχι με ανακοινώσεις…
Υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν έχουμε κάτι με την Super League. Με τον Πρόεδρο έχουμε. Και δεν έχει να κάνει σε προσωπικό επίπεδο. Μια χαρά είμαστε σε προσωπικό επίπεδο.
Και μόνο ο όρος δικαστής, πρέπει να προκαλεί σεβασμό. Ο κάθε ένας συγκρίνει, γιατί προκαλούμε. Προκαλέσαμε και πήραμε 115 χιλ πρόστιμο. Τι να πούμε να γίνουμε δικαστέςq Έχει γίνει θέμα. Και εγώ έχω πάρει τηλεφωνά και λέω γιατί; Δεν μπορεί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ αλλιώς. Αλλά το θέμα είναι ότι προκαλούμε και εμείς.
Αυτό το πρόβλημα ήταν το πιο δύσκολο από την αρχή. Συστάθηκε επιτροπή από τον κόσμο και επιμένω και λέω ότι μόνο από αυτά τα παιδιά θα λυθεί. Πρέπει να το θέλουν. Μπορούμε να γυρίσουμε στα παλιά να βάλουμε κάγγελα, να βάλουμε MAT. Άλλα δεν το θέλουμε. Είναι πισωγύρισμα. Πρέπει να τελειώσει αυτό. Αυτοί οι λίγοι πρέπει να γίνουν μηδέν.
Η αστυνομία πρέπει να ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ. Με τον Ολυμπιακό μόνο τέτοια υπερπροστασία; Τόσο; Μετά από ένα παιχνίδι που προκληθήκαμε, δεν είπαμε τίποτε, και βγαίνουν και ανακοινώσεις; Και κέρατος και δαρμένος; Βγάλαμε μια ανακοίνωση για να μην πέσουμε στην παγίδα. Κερδίσαμε από εκείνο το παιχνίδι γιατί τελείωσε και δεν έγινε τίποτα. Έργο ήταν αυτό που έγινε. Θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα. Θέλουμε την ασφάλεια άλλα φταίμε και εμείς για αυτό. Αλά δεν θέλουμε να βάλουμε τα ΜΑΤ. Είναι πιο εύκολο για μας. Πληρώνονται αυτοί σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να μπαλώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει πιο λειτουργικό το γήπεδο.
Αυτό που λεμέ ότι είναι κοντά ο κόσμος, είναι έτσι. Ο κόσμος έχει κληθεί και θα κληθεί να τραβήξει αυτή την ομάδα. Μακάρι να υπήρχαν τα εκατομμύρια να τα βάζαμε και να προχωρούσαμε. Να παίζουμε Ευρώπη και να διανοηθεί κάποιος να πετάξει πετρά; Τι θέλουν;
Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τον ΠΑΟΚ. Αν φύγουμε κάποια στιγμή, να μείνει αυτό.
Δεν έχει καθυστερήσει το γήπεδο. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι αρμόδια για το γήπεδο. Ακόμα και το γήπεδο που παίζουμε έχει πρόβλημα. Μας δημιουργεί πρόβλημα. Κάποια στιγμή πρέπει να ξενικήσει. Και πρέπει να γίνει άμεσα. Και πρέπει να ξεκινήσει από τον ερασιτέχνη. Μαζί με την ΠΑΕ. Έχουν γίνει κουβέντες. Να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Ενάμιση χρόνο πριν, ακόμη μπάλα παίζαμε. Γιαπωνέζικα μου φαίνονται όλα αυτά. Γήπεδα, αύξηση μετοχικού κλπ.
Έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στην Ευρώπη. Για φέτος. Κάθε χρόνο πρέπει να εξασφαλίζεται αυτό. Πρέπει να μην είσαι αρνητικός κάθε χρόνο. Εμείς δεν είμαστε. Ούτε στον επόμενο θα είμαστε. Και πέρυσι λέγαμε ότι θα κάνουμε αυτό φέτος. Αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει υπέρβαση, θα γίνει. Άλλα έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα. Όπως το αθλητικό κέντρο.
Πρωταθλητισμός δεν σημαίνει ότι θα πάρεις το Πρωτάθλημα. Είναι το ότι μείωνεις τις αποστάσεις όπως φέτος και μακάρι να το πάρουμε, τι είμαστε τρελοί να μην το θέλουμε; Έδειξε φέτος μια ομάδα 10 μηνών ότι μπορεί. Έδειξε στοιχεία. Η ομάδα η ιδία ανεβάζει τις απαιτήσεις. Θα υπάρχει ένας κορμός και όλοι θέλουν κάτι καλύτερο με κάποιες προσθήκες που μακάρι να πετύχουν όπως πέτυχαν μέχρι σήμερα. Τι να την κάνω την μπαλάρα και να είμαστε 9οι και 6οι; Όλη η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ ασχολείται. Αυτό δεν θέλουμε; Και όχι με πέτρες και ιστορίες. Αυτό δεν θέλουμε; Η μήπως εγώ μόνο το βλέπω έτσι;
Τι να σας πω για τον μηδενισμό χρεών; Μου κάνεις την ερώτηση πιο πονηρά. Περιμένουμε. Όταν έχουμε κάτι να σας δείξουμε, θα σας το δείξουμε. Από αυτά που χρωστάγαμε παλιά σε αποχωρήσαντες παίκτες και προπονητές, μείνανε δύο υποθέσεις. 142.000 προς αποχωρήσαντες παίκτες. Η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός.
Εμείς στεναχωριόμαστε πιο πολύ από όλους γιατί λέμε στον κόσμο ότι μέσα σε 1 - 1,5 μήνα πρέπει να βάλει χρήματα σε πολλά μέτωπα. Έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση τα play off. Ίσως το μοναδικό λάθος ήταν που δεν το διευκρινίσαμε εκείνη την ώρα. Αλλά δεν ήθελα να προδικάσω το αν θα μπούμε στα playoff.
Με 10 ευρώ αν κάποιος πάρει 3 αγώνες μαζί. Το φθηνότερο εισιτήριο που έχει μπει φέτος, θα είναι σε κάθε αγώνα των playoff. 15 για έναν αγώνα 30 αν πάρει και τους 3.
Αν δεν "πονέσει" ο ΠΑΟΚ γιατί να μην πουλήσει; Αν δεν έχουμε αγωνιστικό πρόβλημα τότε γιατί να μην τον πουλήσουμε; Αν ο κ Βρύζας και ο προπονητής μου διασφαλίσουν ότι αυτός που θα φέρουμε θα είναι καλύτερος, τότε εντάξει.
Για του χρόνου έχει ξεκινήσει ήδη η οργάνωση από πέρυσι. Όσο για τους δανεικούς, θα δούμε, έχουμε ακόμα 2 μήνες μπροστά μας. Από την δεύτερη ομάδα κάποιοι παίκτες θα προωθηθούν αυτό είναι στο χέρι τους. Γίνεται πολλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Οι παίκτες που θα προωθηθούν θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Αλλά όχι να τα βάζουμε τα παιδιά από υποχρέωση, αλλά επειδή το αξίζουν.
Μακάρι ν υπήρχαν τα λεφτά να τα βάζαμε αύριο το πρωί. Τι να πούμε ότι όλα είναι καλά ξαφνικά; Δεν αρέσει σε κανέναν αυτό άλλα αυτή είναι η πραγματικότητα. Λειτουργούμε και είμαστε σε καλό επίπεδο αν και υπάρχουν τόσα χρέη. Αυτό γίνεται επειδή ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Το είπαμε και θα το ξαναπούμε.
Απλά δεν βγήκαμε επίσημα να πούμε κάτι για την αλλαγή στην ΚΕΔ. Ο Ηλίας το ανέφερε και το είπε και έμενα με βρίσκει κάθετα αρνητικό σε αυτό που έγινε. Δε μπορεί από το τηλέφωνο να παίρνεται μια απόφαση και να λένε αλλάξαμε πρόεδρο στην ΚΕΔ. Από το τηλέφωνο; Εμείς δεν πήραμε θέση. Βλέπετε ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις όπως θέλουν πολλοί. Ότι είναι να κάνουμε το λέμε εκεί που πρέπει να το πούμε. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν Ψυχομάνη και κανέναν Γιαννόπουλο. Δεν ζητάμε εύνοια ούτε τίποτα. Άλλα δεν θα μπούμε στην διαδικασία του να κλαίμε και να διαμαρτυρόμαστε. Οι διαιτητές λάθη κάνουν, το θέμα είναι να τα κάνουν από όλες τις πλευρές. Δεν με απασχολεί πότε και γιατί έγινε η αλλαγή στην ΚΕΔ. Όλη η Ελλάδα θα βλέπει τα playoff. Τι θα κάνουν δηλαδή;
Είπα πριν ότι είναι δυο άνθρωποι ο κ. Μιχαηλίδης και ο κ. Φαρλαλής που έχουν παρατήσει δουλείες και ασχολούνται με αυτό. Κάθε μέρα κάνουν τα ραντεβού ώστε να αποκτήσουμε κάποια οφέλη οικονομικά για το αθλητικό κέντρο και πάλι ζητάμε την βοήθεια του κόσμου. Έχουμε βάλει και κάποια λεφτά για να ξεκινήσει και έχουμε κάνει και προϋπολογισμό. Αισιοδοξούμε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει εκεί. Μακάρι άλλα δεν είναι τελείως στο χέρι μας.
Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να φύγει ο Γκαγκάτσης από την ΠΑΕ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δούλευε για αυτό το πράγμα. Όταν κάποιος ψυχικά δεν αντέχει να είναι κάπου, ή πιέζεται και δεν περνάει καλά, άσχετα αν τον αγαπάει, γιατί τον ξέρω από 8 χρονών. Είναι πιο ΠΑΟΚτσής από πολλούς. Άλλα τη στιγμή που είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και δεν είναι καλά εδώ, και οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πολλά μπορεί να φταίνε. Δεν ξέρετε ότι ήρθε στο αεροδρόμιο και πήγαν να τον αρπάξουν; Ποιον; Τον Μάκη που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον ΠΑΟΚ.
Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Τι να πω ότι ευνοείται; Τι να κάνουμε;Να κάνουμε και εμείς DVD; Υπολογίζεται ο ΠΑΟΚ πλέον. Το βλέπετε εσείς που είστε όλη μέρα με εφημερίδες. Δεν ασχολούμαστε τι κάνουν οι άλλοι. Θέλουμε να κάνουμε ομάδα. Και μέσα και έξω από το γήπεδο. Άλλα όλα πηγάζουν από μέσα και αυτό θέλουμε να κάνουμε.
Είμαι καλά (με την πορεία της ομάδας). H ομάδα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι, είναι σε μια καλή θα έλεγα θέση, έμειναν 4 παιχνίδια, έχουμε άλλα 6 στα Playoff. Τώρα που με ρωτάς είμαστε καλά.
Βλέπουμε το αύριο και συνεχίζουμε. Ότι είναι να γίνει θα μαθευτεί. Είναι νωρίς ακόμα για αυτά. Και το τι γίνεται σε κατ' ίδιαν συζητήσεις, δεν χρειάζεται να μαθαίνεται. Για το αθλητικό κέντρο, έτσι είναι. Είναι 35-40 στρέμματα που θα προστεθούνε άλλα δεν σας κρύβω ότι γίνονται κάποιες διαδικασίες από πλευράς μας για να είναι πιο εφικτή η να δικαιολογούμε τα χρήματα που δίνουμε, να περάσει στον Eρασιτέχνη και να γίνονται όλες οι διαδικασίες από εκεί.
Απλά γίνονται κάποιες συζητήσεις να παρθούν κάποιες αποφάσεις για τις τιμές των εισιτηρίων. Δεν θέλω να νομίζουν ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ούτε για δημοσιές σχέσεις το κάνουμε. Γιατί αναφέραμε κύπελλο πρωτάθλημα και φιλικά. Θεωρούσαμε από την αρχή τα playoffs σαν κάτι το ξεχωριστό.
Τι επέκταση της μπουτίκ; Απλά είναι να διαδοθεί και να πηγαίνει καλυτέρα. Έχουμε εμπορικούς διευθυντές, έχουμε έναν μηχανισμό που καθημερινά κινούνται πάνω σε αυτό που λες. Να επεκταθεί και να γίνει και σε άλλες πόλεις.
Αυτή τη στιγμή μας έχει έρθει η σύμβαση μεταξύ SL, SKAI και FORTHNET. Θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και θα παρθούν αποφάσεις. Η θέση του ΠΑΟΚ είναι πάντα η ιδία.
Οφείλω να ομολογήσω ότι κάναμε πολλά λάθη στην προηγούμενη αύξηση σχετικά με την καμπανιά. Όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαινα ότι είχαμε λάθη επικοινωνιακά και το ποσό θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Το θέμα είναι να κρατήσουμε τα θετικά και να προσθέσουμε πράγματα για να είναι πιο εφικτή και ελκυστική για τον κόσμο. Να καταλάβουν όλοι όμως ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, απλά θα φτάσουμε ως εκεί που πάει για να διευκολύνουμε τον κόσμο.
Στηρίζουμε το μπάσκετ. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι. Τι εννοούμε εμπλέκεται το όνομα μας στο μπάσκετ; Να ασχοληθούμε με το μπάσκετ δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν σας κρύβω ότι μιλώ πολύ συχνά γιατί είμαστε ΠΑΟΚ και έχω καλή σχέση με τον προπονητή. Μου λέει ότι η ομάδα είναι σε απόγνωση. Όλοι. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Άλλα η δίκη μας θέση ποια να είναι; Πρέπει να γίνει άμεσα κάτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...