9/3/09

oxyro N800






ΕΔΩ ....ΕΙΝΑΙ....Τ Ο Υ Μ Π Α










paok-oxyro -ΠΑΟΚ-ολυμπιακος -0-0
ΑΙΣΧΟΣ
τα έβαλε η Αστυνομία με γυναίκες, μικρά παιδιά κάθε ηλικίας, δέχθηκαν πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα ατέλειωτα και χωρίς λόγο δακρυγόνα.
Η Αστυνομια δημιούργησε μία εμπόλεμη κατάσταση.
Η Ελληνική Αστυνομία έδειξε ποιον έχει αφεντικό: Τον Σωκράτη Κόκκαλη
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης. Μέσα σ’ αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους απλούς αστυνομικούς, που με αυτοθυσία εκτέλεσαν τις εντολές των ανωτέρων τους.
Πρέπει όμως να μας προβληματίσει όλους η εγκληματική επιπολαιότητα εκείνων που σχεδίασαν τα μέτρα και που έδωσαν εντολή για εκτεταμένη χρήση (ληγμένων) χημικών, εναντίον φιλάθλων που το μόνο τους παράπτωμα ήταν η προσέλευσή τους στο γήπεδο...
Πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός, ότι για να δημιουργήσουν την εμπόλεμη εικόνα που βόλευε την προπαγάνδα τους, αφενός ενεργοποίησαν αστυνομική δύναμη υπερπολλαπλάσια των πραγματικών αναγκών και αφετέρου έκαναν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα χημικά και τον πανικό που δημιούργησαν.
Το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τον πόλεμο εντυπώσεων , από τους στρουθοκαμηλισμούς και την αλλαζονία. Αισθανόμαστε την ανάγκη παράλληλα με τη δική μας ομάδα, να βοηθήσουμε την εξυγίανση ενός ολόκληρου χώρου που πάσχει. Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρουσία των...τανκς για την προστασία της ομάδας μας, δεν κλαφτήκαμε σε κανέναν για να μη μας αντιμετωπίζουν σκληρά, δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα με ανακοινώσεις και ψευτοπαληκαριές κι όμως οι φιλαθλοί μας και μεις πάλι αντιμετωπίστηκαν ως... κατηγορούμενοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
Ας συναισθανθούν όλοι επιτέλους τη δική τους ευθύνη, μα περισσότερο ας σταματήσουν πλέον οι Αστυνομικές Αρχές να επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία εναντίον των φιλάθλων μας. Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση. Κάντε το κι εσείς, απομακρύνοντας τους ανίκανους και τους υποτελείς.

Φερναντο Σάντος:
"Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με πίεση ψηλά. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε να αμυνθεί σωστά και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Εμείς ψάξαμε από την αρχή την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι την αποβολή δεν άλλαξε κάτι. Μετά από αυτήν ο Ολυμπιακός κατάφερε να ηρεμήσει και να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι του. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε ξεκάθαρες ενέργειες. Θα έπρεπε να παίξουμε ακόμα περισσότερο από τα πλάγια και να κάνουμε καλύτερες ενέργειες. Η ευκαιρία του Χούτου θα μπορούσε να μας είχε δώσει κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός είχε τις δικές του ευκαιρίες. Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσανε να παίξουνε καλύτερα. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες προσπάθησαν και δεν μπορούμε να τους πούμε κάτι. Σήμερα ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την θέση του στα πλέι οφ. Αντί να είμαστε ικανοποιημένοι από ότι έχει πετύχει η ομάδα γιατί θα πρέπει να είμαστε τσαντισμένοι. Τι περιμένετε από τον ΠΑΟΚ; Και εμείς θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε ακόμα και ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές να τους έχουμε στην καλύτερή τους κατάσταση για την συνέχεια. Δεν πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο όταν είχαμε παίκτη παραπάνω. Μας έλειψε η ηρεμία και το καθαρό μυαλό. Δεν έχει να κάνει με την διάθεση και την θέληση των ποδοσφαιριστών μας. Πολλές φορές παίζοντας με υπέρμετρο πάθος κάνεις τέτοια λάθη. Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ έχει επιτευχθεί πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για ότι έχουν πετύχει. Στα πλέι οφ που θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι βαθμοί που θα κερδίσουμε στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα είναι σημαντικοί για τα πλέι οφ".
Λάμπρος Χούτος
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς αυτή δεν ήρθε. Πάμε στο επόμενο ματς», σχολίασε αρχικά ο στράικερ των γηπεδούχων. Ερωτηθείς για το κατά πόσον ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν μπήκαν».Σχετικά με το ποιες ήταν οι αιτίες που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ δήλωσε: «Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Επίσης δεν αξιοποιήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε για ένα διάστημα. Τώρα έχουμε την Λάρισα. Και εκεί θα πάμε για τη νίκη. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη».
Λίνο
«Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική μας προσπάθεια. Μας έλειπε ηρεμία και αυτό μας στοίχισε. Σε ένα παιχνίδι όπου θέλαμε την νίκη για μας και τον κόσμο μας. Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε στα παιχνίδια που ακολουθούν να βελτιώσουμε την θέση μας εν όψει των πλέι οφ».
Ματίας Βερόν
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου κάναμε λίγες φάσεις και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα έπρεπε ωστόσο να παίξουμε καλύτερα αλλά ο Ολυμπιακός μας πίεσε αρκετά με μας να μην εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή. Σίγουρα μας πειράζει ότι στην διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κερδίσαμε τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Θα πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε εν όψει των πλέι οφ που ακολουθούν».
ΦΑΣΕΙΣ
4' Καλό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σε ετοιμότητα ο Χαλκιάς απομάκρυνε σε κόρνερ.
7' Σουτ του Μπαλάφα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.
19' Ο Μουσλίμοβιτς βρήκε με το κεφάλι τον Μπακαγιόκο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Αφρικανός γύρισε προς το τέρμα, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Νικοπολίδη.
23' Σουτ του Όσκαρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως, δεν είχε δύναμη και η μπάλα κατέληξε εύκολα στον Χαλκιά.
24' Κίτρινη στον Μενδρινό
26' Κίτρινη στον Μπακαγιόκο
29' Κίτρινη στον Όσκαρ
38' Σέντρα του Μπακαγιόκο από δεξιά, ο Μουσλίμοβιτς δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, όμως, ο Σορλέν που ερχόταν από αριστερά, κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή, σούταρε και ο Α. Παπαδόπουλος έδιωξε.
48' Ο ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση με τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Α. Παπαδόπουλος κατάφερε να τον ανακόψει και στη συνέχεια έβγαλε τη μπάλα άουτ.
58' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Τζόρτζεβιτς στη θέση του Λεονάρντο
59' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Χούτο στη θέση του Μπακαγιόκο και τον Βιεϊρίνια στη θέση του Μπαλάφα
62' ΑΠΟΒΟΛΗ: Δεύτερη κίτρινη στον Μενδρινό για σκληρό μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια και αποβολή για τον Ολυμπιακό.
64' Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Σνάουτσνερ, η μπάλα πήγε δεξιά στον Βιεϊρίνια, ο οποίος στο ύψος της περιοχής του Ολυμπιακού, έκανε το σουτ, αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε εύκολα.
67' Κίτρινη στον Λίνο
72' Κίτρινη στον Τοροσίδη
78' Ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά και στη συνέχεια η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε πριν ο Μήτρογλου γίνει απειλητικός.
82' Κάθετη πάσα στον Χούτο, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Α. Παπαδόπουλο, όμως, έκανε το σουτ από κακή θέση και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δίπλα του ήταν μόνος ο Μουσλίμοβιτς.
83' Ο Μήτρογλου βγήκε τετ α τετ με τον Χαλκιά, έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.
85' Κίτρινη στον Κονσεϊσάο
87' Κίτρινη στον Πάντο
88' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μπελούτσι στη θέση του Όσκαρ
90+3' Κίτρινη στον Γ. Παπαδόπουλο
90+3' ΑΠΟΒΟΛΗ: Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπιζέρα, για χτύπημα πάνω στον Γ. Παπαδόπουλο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90’+ 4’ Μπιζέρα - 61’ Μενδρινός (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26’ Μπακαγιόκο, 68’ Λίνο, 85’ Κονσεϊσάο - 24’ Μενδρινός, 29’ Οσκαρ, 72’ Τοροσίδης, 87’ Πάντος, 90’+ 3’ Γιάννης Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Μαλεζάς, Βερόν, Μπαλάφας ( 59’ Βιεϊρίνια), Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μπακαγιόκο ( 59’ Χούτος), Μουσλίμοβιτς.
ολυμπιακος: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Γ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Γ. Παπαδόπουλος, Οσκαρ ( 88’ Μπελούτσι), Λεονάρντο ( 58’ Τζόρτζεβιτς), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...