22/3/09

oxyro N809


ΝΕΟΙ
ΠΑΟΚ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - 1-0
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18
ΠΑΟΚ - αρης -3-0
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλη μια νικη με τα ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΟΚ-καβαλα - 85-66
Η ομαδα μας παρά τα μεγάλα προβλήματά της δεν είχε κανένα πρόβλημα και νίκησε άνετα με 85-66 την Καβαλα στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του ΠΑΟΚ
Γιώργος Καλαφατάκης: «Σήμερα μόνο για το παιχνίδι δεν θα ήθελα να μιλήσω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που μας συμπαραστέκονται αυτές τις μέρες τον Άρη Καρακούση και τον Χρήστο Καραμπέρη. Αυτές οι τελευταίες 15 μέρες ήταν για μας μέρες των παθών. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν τυγχάνει της μεταχείρισης που του πρέπει. Είμαστε εγκαταλειμμένοι και κάνουμε μόνοι μας μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Παρότι είμαστε επαγγελματίες, τελικά είμαστε πιο ΠΑΟΚ από όλους αυτούς που βλέπω όλον αυτό τον καιρό να κάνουν δηλώσεις, να συσκέπτονται, να, να… Έχουμε οικογένειες και έχουμε τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Τα παιδιά δεν είναι δισεκατομμυριούχοι. Είμαστε εδώ όμως, γιατί σεβόμαστε το παρελθόν, την ιστορία και τη φανέλα αυτής της ομάδας, που την έχουν τιμήσει προσωπικότητες μεγαλύτερες από μας. Είναι καιρός λοιπόν όσοι λένε ότι αγαπούν την ομάδα να το αποδείξουν έμπρακτα. Ο τρόπος που παίξαμε σήμερα δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη ψυχικά αποθέματα. Η νίκη αυτή μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Έδωσα στα παιδιά ρεπό μέχρι την Τρίτη. Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι θα έρθουν την Τρίτη».
Δεκάλεπτα: 28-15, 48-38, 71-50, 85-66
ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Γιόνσεν 17 (2), Καυκής 2, Καλαμπάκας 2, Σίμτσακ 5, Κυρίτσης 19 (1), Τσιάρας 15 (4), Γαλαζούλας, Κεσίσογλου, Σικαλίδης, Γιαννακίδης, Τομάσεβιτς 16, Δεμερτζής 9 (2).
ΚΑΒΑΛΑ (Πιλαφίδης): Αμαγκού 9 (2), Ντάνιελς 26 (3), Τσιάκος 6, Κέκελης, Λόλας, Γκαγκαλούδης 2, Αγγελακόπουλος, Καβαλιάουσκας 5, Κούβελας, Γκούστας 18 (4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου