22/3/09

oxyro N808


paok-oxyro - Η ευχές του Πατριάρχη στον ΠΑΟΚ
Τις ευχές και την ευλογία του απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με επιστολή που επέδωσε στην αντιπροσωπεία των βετεράνων της ομάδας που τον επισκέφθηκε, στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, οποίο εύχεται ο αρχηγός της Ορθόδοξης Εκκλησίας, υγεία, επιτυχία στην ολοκλήρωση των στόχων και ευλογία για το υπό κατασκευήν αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά τους οι βετεράνοι του έδωσαν δυο φωτογραφικά άλμπουμ το ένα εκ των οποίων αφορούσε την προ τριετίας εκδήλωση για τα 80 χρόνια του συλλόγου, στην οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης ήταν παρών, και το άλλο περιείχε φωτογραφίες από την επίσκεψη των βετεράνων στην Κωνσταντινούπολη πριν την εκδήλωση των 80 χρόνων. Ταυτόχρονα του έδωσαν μια μπάλα, αλλά και δυο μπλούζες. Μία του Γιώργου Κούδα με τις υπογραφές των βετεράνων ποδοσφαιριστών και μία του Θόδωρου Ζαγοράκη με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...