5/3/09

oxyro N794





paok-oxyro - ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο....μΠ.....Σ - ΠΑΟΚ - 2-0
Και το όνομά αυτου
ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΟΥΛΟΥ.
Περίπου 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας που έφτασε ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους στο Καραϊσκάκη.Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει πως φέτος φωνάζουν παρών και τις χαρές και στις λύπες.
Θοδωρής Ζαγοράκης
Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» κατέβηκε στα αποδυτήρια και έσυρε τα εξ αμάξης στο διαιτητικό τρίο «Είστε χεστες αυτή δεν ήταν διαιτησία, λυπάμαι... Ολα τα σφυρίγματα ήταν ελεεινά» «Είσαι εγκληματίας. Μας κατέστρεψες. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι».
Φερνάντο Σάντος
"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή όμως δεν δημιούργησε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Εμείς παρόλο που δεν είχαμε την κατοχή κάναμε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες. Σίγουρα το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε βάλει κάποιο γκολ. Αντί αυτού δεχτήκαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το γκολ. Μετά έβαλα τον Μπακαγιόκο για να ανακατέψω την τράπουλα όμως οι δύο κόκκινες μας χάλασαν τα σχέδια".
"Δεν θα ήθελα να πω τίποτα για τη διαιτησία του αγώνα. Εμείς ρισκάραμε παρά τις κόκκινες δεν θέλαμε να μείνουμε πίσω".
"Αφήνουμε αυτό παιχνίδι πίσω και βλέπουμε το επόμενο ματς της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το πως ήρθαν τα πράγματα αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μου θα επηρεαστεί από το σημερινό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο παιχνίδι".
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο (98' Οσκαρ), Πατσατζόγλου (46' Ντάρμπισαϊρ), Ντουντού, Μπελούτσι, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (87' Μήτρογλου), Ντιόγκο
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (72' Μπακαγιόκο), Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βερόν, Σορλέν, Ιβιτς, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (83' Κωνσταντινίδης)
Κίτρινες: Ντουντού, Πάντος, Μήτρογλου - Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Σορλέν
Κόκκινες: Κοντρέρας, Ιβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου