28/5/08

photo N528


paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Πραξικόπημα...;
ΗΛΙΑ ΒΙΟΛΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΙΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
Το χρονικό της κατάστασης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες
Δυο μέρες ήταν αρκετές να κατεδαφίσουν συνειδήσεις,να δημιουργηθούν θέσεις συλλόγων που μέχρι χθές δεν πατούσαν το πόδι τους στο παλατάκι και φυσικά η απόλυτη απαξιώση ανθρώπων η ανθρώπου που ανιδιοτελώς προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιδέα του ΠΑΟΚ μας.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΛΠΑΚΗ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΠΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Εχουμε και λέμε.
Γεν συνέλευση ΑΣ ΠΑΟΚ πριν 15 μέρες με θέμα το μπάσκετ.Η κατάσταση απίστευτη όπως πάντα.Ένα απέραντο κολοχανίο στην αίθουσα.
Μέτωπο λαικής βάσης με κολλημένη ιδεολογία που για να γίνει στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσουν 100 χρόνια.Γι αυτους η μόνη λύση ειναι η λαική βάση αλλιώς χανόμαστε!!!!
Χρυσός δικέφαλος.Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.διοίκηση πρωτοδικειού με μέλη απο παντού και όταν βρούμε επενδυτή να τον ξεζουμήξουμε και να του δώσουμε την ΚΑΕ μετά απο 3-4 χρόνια!!!Φαίνεται τα κοροιδα τα βρίσκουν εύκολα εκεί στον χρυσό δικέφαλο και θα βρούμε επενδυτή κοροιδο ευκολα να μας τα στάζει 3-4 χρόνια και μετα να του δώσουμε τις μετοχές της ΚΑΕ!!!
Βετεράνοι της ΚΑΕ μηδεν απο μηδεν μηδεν οπως ακριβώς σας το γράφω.Αλλωστε σήμερα ο κ Καλπάκης δήλωσε οτι οι βετεράνοι λειτουργούν σαν σύλλογος εδώ και 6 μήνες!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 82 ΕΤΩΝ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ?
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ?(ΤΗΝ ΠΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ)
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Συνεχίζουμε το χρονικό της κατάστασης.
Πριν απο 10 μέρες αρχίζει η πληροφόρηση οτι υπάρχει επαφή στελεχών της οικογένειας του ΠΑΟΚ με αθηναίο επιχειρηματία.
Συγκεκριμένες εφημερίδες και σαιτ ισχυρίζονται ηδη οτι ο επιχειρηματίας αυτός είναι τεράστιος και οτι θα σκάσει σαν βόμβα στη Θεσ/νίκη.Το paokmania.gr εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μετείχε σε αυτό το γαιτανάκι της διάδοσης της πληροφορίας παρά μόνο όταν το deal θα ήταν με αίσια δεδομένα και φυσικά με σεβασμό στο μυαλό του κάθε παοκτσή που πονάει με θέματα επενδυτών.
Φτάνουμε στην χθεσινή ημέρα.Το deal δείχνει ότι είναι σχεδόν στο τέλος του.Ο φίλος-παράγοντας που το έκανε βγαίνει στο προσκήνιο και δόξα το θεό είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βάλει κατά καιρούς χρήματα στην ΚΑΕ και φυσικά και στην ΠΑΕ και είναι ενεργό μέλος της διοίκησης Ζαγοράκη.Μιλάμε για τον Ηλία Βιολίδη.Το ποιόν του ανθρώπου το γνωρίζει σχεδόν το 100% του λαού του ΠΑΟΚ και είναι αποδεκτό σχεδόν από το σύνολο του λαου ως ένας άρρωστος παοκτσής με περίσσεια ανιδιοτέλεια.
Σε συνάντηση του με μέλη των αστείων παρατάξεων του ΑΣ με διάφορους δημοσιογράφους και φίλους του ΠΑΟΚ δηλώνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την αγορα της ΚΑΕ με άμεσα καταβλητεα χρήματα για να τρέξει η ομάδα με δεδομένο όμως ότι ο επενδυτής αρχικά θα είναι αφανής για λόγους που ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Εκεί ζητάει την αναβολή της γεν συνέλευσης για να μπορεί να δώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα το πλάνο του νέου επιχειρηματία ο οποίος έχει γνώσεις αθλητικού μάνατζμεντ και δεν είναι τύπου Ζήτρου!!!
Η αντίδραση είναι άμεση.
Ο σύλλογος βετεράνων της ΚΑΕ ξαφνικά συμμαχεί με το Μελβα και δηλώνει ότι έχει βρεί 600 χιλ ευρώ για να διοικήσει και κάνει δηλώσεις σε στυλ πραξικοπήματος!!!Οι ανύπαρκτοι τόσο καιρό με τα κοινά της ΚΑΕ,οι βετεράνοι που πάτησαν το πόδι τους μόνο στα 2 τελευταία ματς της ομάδας μας ξαφνικά βρήκαν την λύση για την ΚΑΕ και μάλιστα την απαιτούν!!!
Το μέλος των βετεράνων κ Καλπάκης δηλώνει στα ράδια της πόλης ότι αυτοι είναι η ιστορία του συλλόγου!Αν η ιστορία του συλλόγου αυτού που λέγεται ΠΑΟΚ κυριε Καλπάκη είστε εσείς τότε να αλλάξουμε ομάδα όλοι μας!Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση.
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΟΚ
Δεν είναι τυχαίο το άδειασμα του Σταυρόπουλου και άλλων μελών των παλαιμάχων που δεν γνώριζαν τίποτα για τέτοιες κινήσεις αλλά και ούτε θα συμμετείχαν σε κάτι τέτοιο.Άλλωστε και πριν από μέρες αρνήθηκαν να πάρουν μετοχές για να συμμετάσχουν μαζί σας σε ένα νέο σχήμα διοίκησης.
Δηλώσεις Καναράκη του στυλ δώστε σε εμάς τις μετοχές και μετά τις δίνουμε εμείς στον επενδυτή είναι απλά αστείες!!
Το αποτέλεσμα τη στιγμή που γράφωνται αυτές οι γραμμές είναι το εξής.
Ο Ηλίας Βιολίδης και ο λαός του ΠΑΟΚ μέτρησε τους εχθρούς και φίλους του.Έπεσαν μάσκες που φορούσαν κάποιοι,που ακουγονταν ότι πριονίζουν καρέκλες αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να αποδειχτεί.
Αν συνηδητοποιήσουμε το πώς έχει η κατάσταση μπορούμε να διαχειριστούμε τα δεδομένα αυτά και να διώξουμε μια και καλή τους παρείσακτους της ΚΑΕ αλλά και του ΑΣ!!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΒΙΟΛΙΔΗ ΟΤΙ ΠΑΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ
ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ…. http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1303
VAGGT
PAOKMANIA.GR
ADMIN TEAM
Οι απόψεις είναι προσωπικές και μόνο προσωπικές.
Οι χαρακτηρισμοί σε παρατάξεις και πρόσωπα δεν είναι του χαρακτήρα μου.Παρ΄όλ αυτά εκφράζουν πολλά από τα ανένταχτα σε κάποια παράταξη μέλη του ερασιτέχνη και για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το σύστημα εκλογής είναι άδικο για εμάς τους μη ταμπελοφόρους παοκτσήδες αλλά το θέμα εκλογών του ΑΣ θα το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή.
Το όνομα του επενδυτή ακούστηκε η γράφτηκε ότι είναι κολοσσος ότι θα φέρει τα άνω κάτω στο μπασκετικό χάρτη της ελλάδας κτλ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό το ρδελομπου που υπήρξε κατά καιρούς δεν θα το ξαναδουμε και ότι θα εχουμε ένα ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό μαχητικό και με μέλλον για ευρωλίγκα κτλ.Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ότι θα πάρουμε και πρωτάθλημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...