12/5/08

photo N510



paok-oxyro - ΑΠΟ Metro sport
«Φουλ» για την κούπα για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ
Στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη φορά έπειτα από το 2006 και το 2007 πέρασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε και στο επαναληπτικό παιχνίδι του Ήφαιστου Περιστερίου με 2-0, σκορ με το οποίο είχε κερδίσει και στον πρώτο ημιτελικό αγώνα. Οι «Αμαζόνες» του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Καλλιθέα, η οποία ήταν η νικήτρια του δεύτερου ζευγαριού των ημιτελικών, που αγωνιζόταν με την Ηλιούπολη (1-3 το πρώτο ματς, 0-1 στο επαναληπτικό). Η πρώτη αναμέτρηση για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη με τις «ασπρόμαυρες» να υπερασπίζονται, με αξιώσεις τον τίτλο που άξια έχουν κατακτήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, ο «ασπρόμαυρες» έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους αφού μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχαν το πρώτο τέρμα, όταν έπειτα από μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια της Φιλιππίδου, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην τερματοφύλακα του Ήφαιστου κάνοντας το 1-0. Ο ρόλος των φιλοξενούμενων ήταν παθητικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, καθώς δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη φάση, ανοίγοντας από νωρίς τον δρόμο του τελικού για τον αντίπαλο. Στην επανάληψη οι «Αμαζόνες», μπήκαν ακόμη πιο δυναμικά, με αποτέλεσμα ναδιπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 69� χάρη στο όμορφο πλασέ της Αρβανιτάκη, το οποίο πέρασε πάνω από την τερματοφύλακα. Ο Ήφαιστος μετά και από το δεύτερο τέρμα το οποίο δέχθηκε, έγινε πιεστικός και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος χωρίς όμως να το καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...