27/5/08

photo N525



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Την παραίτηση του από την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε απόψε ο Θανάσης Κατσαρής. Κίνηση που τελείται δύο μέρες πριν από τη νέα γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για την εξεύρεση διοικητικής λύσης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Όπως όλα δείχνουν παρελθόν από την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελεί ο Θανάσης Κατσαρής που το απόγευμα της Δευτέρας παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από τη θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη δυσαρεστήθηκε από το γεγονός ότι διέρρευσε το ραντεβού που είχε χθες, Κυριακή, με τον πρόεδρο της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, και τον ενδιαφερόμενο εκδότη για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ, Κωνσταντίνο Ζήτρο.
Η παραίτηση μάλιστα του κ. Κατσαρή έγινε δύο μέρες πριν από τη γενική συνέλευση ενώ ακολούθησε επιστολή που κοινοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η απόφασή μου για την αποχώρηση ύστερα από 11 χρόνια διοικητικής παρουσίας ήταν ειλλημμένη και δεν οφείλεται ούτε σε αρνητικές (επιθέσεις, ύβρεις, συκοφαντίες), ούτε και σε θετικές (λύσεις σε όλα τα προβλήματα ΠΑΕ, ΚΑΕ) καταστάσεις.
Ο ΠΑΟΚ ανήκει στους υγιώς σκεπτόμενους και ανιδιοτελείς ΠΑΟΚτσήδες, χωρίς τη λεβέντικη υποστήριξη των οποίων, ο ΑΣ δε θα ήταν ανεξάρτητος και ισχυρός. Προσωπικά χωρίς αυτή την υποστήριξη κι εγώ δε θα είχα δύναμη και κουράγιο για να κρατήσω και να διατηρήσω ακέραιη ολόκληρη την περιουσία του συλλόγου (Τούμπα, Παλατάκι), την οποία πολλοί επιβουλεύτηκαν, αλλά ουδείς κατάφερε να την αγγίξει. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...