19/5/08

photo N518




paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4-0 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ο Δικέφαλος, παρ’ ότι ήταν πολύ καλύτερος από τις αντιπάλους του, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι σκορ που να ισοδυναμεί με το πρωτάθλημα
Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε το 2-1 του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Καλλιθέας στο γήπεδο του Ευόσμου, μπροστά σε περίπου 300 θερμούς φιλάθλους της ομάδας μας. Ο ΠΑΟΚ, στην Αθήνα, θα πρέπει να παίξει τουλάχιστον όπως σήμερα για να στεφθεί για 3η συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ελλάδος και 4η συνολικά. Τα κορίτσια, πάντως δείχνουν να το πιστεύουν…
Ο ΠΑΟΚ με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή του αγώνα, επέβαλε το ρυθμό του. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, στο 28’, όταν, μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ της Αδαμάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων. Το γκολ πανηγυρίστηκε ξέφρενα, όμως οι παίκτριές μας έδειχναν ότι πλέον είχε ανοίξει η όρεξή τους για τα καλά.
Επτά λεπτά αργότερα, στο 35’, μετά από δυνατό σουτ, η αντίπαλος τερματοφύλακας, δεν συγκράτησε τη μπάλα και η επερχόμενη Τσιαπάνου, την έστειλε στο βάθος της εστίας. Η αρχηγός της ομάδας μας κατευθύνθηκε προς την κερκίδα των οπαδών μας και με έναν χαρακτηριστικό πανηγυρισμό, φανέρωσε την τρέλα που κουβαλούν αυτά τα κορίτσια και το πάθος που έχουν για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος.
Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έπεσε και το στοιχείο που επικρατούσε ήταν η πληθώρα και η ευρηματικότητα των συνθημάτων που ακούγονταν από την κερκίδα. Η ομάδα μας, συνέχιζε να έχει την πλήρη κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς, όμως, να τις μετουσιώνει σε γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 65ο λεπτό. Ότι δεν κατάφερε όμως ο ΠΑΟΚ, το κατάφερε η Καλλιθέα, και μάλιστα στο χειρότερο δυνατό σημείο του αγώνα, στις καθυστερήσεις, με γκολ της Παντελάκη. Η σκόρερ, όμως πανηγύρισε το γκολ με προσβλητικό τρόπο, κάτι που εξόργισε τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα, θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από την παίκτρια και από την αποστολή της Αθηναϊκής ομάδας γι αυτή την άσχημη συμπεριφορά. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας εκ των θερμοκέφαλων, κατάφερε να βγάλει από τη θέση του ένα παράθυρο πετώντας το προς τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, τραυματίζοντας, έτσι την Μαρουλάκη η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Μετά το τέλος του αγώνα, τόσο η προπονήτρια της ομάδας μας, Σουζάνα Στανόγεβιτς, όσο και οι παίκτριές μας Κατερίνα Τσιάπανου (αρχηγός), Βαλέρια Φιλιππίδου, Κατερίνα Σπύρου και Εύα Λαγογιάνη, δήλωσαν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Αθήνα μόνο για τη νίκη και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα διότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κάτι που παραδέχθηκαν και οι αντίπαλες παίκτριες. Το σημείο όμως, στο οποίο στάθηκαν περισσότερο και οι δύο ομάδες, ήταν η παρουσία του κόσμου και η καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.
Για το τέλος, τα κορίτσια της ομάδας, αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τονίζοντας ότι πρέπει αυτός ο κόσμος να στηρίζει περισσότερο αυτή την ομάδα, ζήτησαν για μία ακόμη φορά τη στήριξή τους στον κρισιμότερο αγώνα της φετινής σεζόν. Στον επαναληπτικό του 2-1, στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου, κατά πάσα πιθανότητα, στο γήπεδο του Μοσχάτου.
Κορίτσια σας ευχαριστούμε που τα δώσατε όλα για τη νίκη και μπράβο σας που δείχνετε συνέχεια πόσο τρελαμένα ΠΑΟΚτσάκια είστε λέγοντας συνθήματα μέσα στα αποδυτήρια..
ΠΑΟΚ: Καλογεράκη, Αρβανιτάκη (87’ Χατζηόγλου), Τόμιτς, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου (90’Ανδρεάδου), Φιλιππίδου (59’ Γκατζογιάννη), Παντελειάδου, Σπύρου, Τσιάπανου, Κυνοσίδου ( 83’ Βλασιάδου), Τσελέκογλου (89’Παπάζογλου)
Καλλιθέα: Φαλιδά, Παντελακάκη (46’ Παντελάκη), Μελισσού, Μαρουλάκη ( 40’ Αγτζόγλου), Μαρινάκηυ, Νικηφόρου, Φιλιππάκου (90’ Ζαβογιάννη), Σαχινίδου, Κουτραρούρη, Κοντομίχη, Μωραίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...