20/5/08

photo N520



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Μήπως βιαζόμαστε λιγάκι; μήπως δεν έχουμε μετρήσει τα πράγματα όπως θα έπρεπε να πράξουμε; προσπαθώ να κάνω αυτοκριτική και να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη και καταλαβαίνω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς λείπουν αρκετά κομμάτια από την σκακέρια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Κωνσταντίνος Ζήτρος είναι ένα επώνυμο πρόσωπο με επιχειρηματική επιφάνεια αλλά μέχρι στιγμής δεν πείθει κανέναν. Φυσιολογικό με βάση τις εμπειρίες μας από προηγούμενους μεσσίες. Καλά πράττουμε και είμαστε δύσπιστοι αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Αυτό ισχύει για όλους τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα επιτύχουμε το καλύτερο επιθυμείτο αποτέλεσμα. ΝΑ προκαλείς τον άλλον να σε πείσει ότι είναι ικανός αλλά ταυτόχρονα να του δίνεις το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει, αλλιώς είναι ανώφελο και ψυχοφθόρο και για τις δύο πλευρές. ¨
ΑΣ, ME.ΛΒ.Α, Χ.Δ. και παρελκόμενα.
Ο Ζήτρος είπε κάτι σήμερα στην συνέντευξη τύπου που ισχύει 100% και χαίρομαι που το εκφράζει ευθαρσώς. «Παρ όλες τις καλές μας προθέσεις, δε βλέπουμε την ανταπόκριση. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζάκι τους». Το πρώτο σκέλος θα το αναλύσω παρακάτω. Στο δεύτερο σκέλος όμως είπε μια μεγάλη αλήθεια. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να του συμπεριφέρεσαι σαν κάτι δικό σου, σαν να είναι δικό σου μαγαζί αλλά είναι πάρα πολύ κακό να πιστεύεις ότι είναι δικό σου μαγαζί. Όχι, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι ότι όλα τα σώματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι δικό τους μαγαζί. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., το ΜΕ.Λ.ΒΑ., ο Χρυσός Δικέφαλος και αρκετοί ακόμη που ζουν τα καθημερινά τεκταινόμενα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, πιστεύουν ότι βάζοντας τον εαυτό τους σ’ αυτή την διαδικασία, αποκτούν αυτόματα το δικαίωμα να έχουν τον πρώτο λόγο σε διαπραγματεύσεις, εξελίξεις και αποφάσεις. Το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει από εμάς και λύνεται με το να γραφτούμε στο Α.Σ. ως ανένταχτα μέλη σε παρατάξεις ή πλευρές, χρησιμοποιείστε όποια λέξη σας βολεύει.
Δεν είναι δυνατόν κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής να πρέπει να συνομιλεί με όλους αυτούς τους φορείς σε πηγαδάκια ή συναντήσεις. Από την στιγμή που θέλεις να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου ανοιχτά, υπάρχουν δύο τρόποι. Ο πρώτος είναι να πας στον πρόεδρο του Α.Σ., αφού αυτός είναι ο θεματοφύλακας και κάτοχος των μετοχών αυτή τη στιγμή και ο δεύτερος τρόπος είναι να εμφανιστείς μπροστά σε όλους στην Γενική συνέλευση. Οι ομαδούλες, τα μπλα μπλα με το ΜΕ.Λ.ΒΑ., το Χρυσό Δικέφαλο και άλλους δήθεν επιφανείς πασοκτζήδες τα ακούω βερεσέ. Ποιος από εμάς όρισε αυτούς τους κυρίους εκπροσώπους του λαού μας; Anyway. Μακρηγόρησα, παρασύρθηκα. Εκεί που καταλήγω είναι πως φταίμε κι εμείς κατά ένα μεγάλο ποσοστό που επιτρέπουμε τον εκτροχιασμό και αποπροσανατολισμό της ουσίας με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Έτσι παρασύρεται κι αυτός και μπαίνει στο τρυπάκι τον συναντήσεων και δωματίων. Αυτά για εμάς.
Ζήτρος, Δρόσος και παραπληροφόρηση
Έχω σταματήσει προ πολλού να βγάζω συμπεράσματα από τις φυλλάδες και γενικότερα τα media. Πλέον πρέπει να ζυγίζουμε τα πράγματα όπως τα συλλέγουμε με τα δικά μας μάτια και αντίληψη. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πως ο Ζήτρος δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του ακόμη και προσπαθεί να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να κρατάει τον κόσμο σε εγρήγορση. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι πως εμείς έχουμε κορεστεί από αυτή τη κατάσταση. Σ’ αυτό που ελπίζει, είναι ότι θα πείσει με τις εγγυήσεις του και το πλάνο στην γενική συνέλευση. Κι εδώ αρχίζει η παραπληροφόρηση, η φημολογία και ο χορός των αρπακτικών, το λαμόγιων κτλ. Εδώ παίζει και το όνομα του Δρόσου και πουθενά αλλού. Γι’ αυτό το λόγο τον ακούτε, όχι γιατί πραγματικά θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος ή ότι άλλο ακούστηκε. Ίσως όντως να μπει στο σχήμα του Ζήτρου αλλά μέχρι να το ανακοινώσει επίσημα ο Ζήτρος, εγώ τα γράφω στα … αυτά !
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε δύσπιστοι αλλά να έχουμε αυτιά, μάτια και μυαλό ορθάνοιχτα. Στις 28/5 όλα θα κριθούν. Εκεί θα έχουμε λόγο, δικαίωμα για ψήφο και δικαίωμα κρίσης. Ως τότε μην μπαίνετε στα τρυπάκια που σας κατευθύνουν. Μην τους δίνετε το δικαίωμα να πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με τηλεκατευθυνόμενα όντα. Με τον λαό του ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν.
«Δουλέψαμε πάνω σε ένα πλάνο πενταετίας και ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες προγραμματισμού για την ομάδα. Το επιχειρησιακό πλάνο είναι βασισμένο πάνω σε 5 άξονες. Το επόμενο διάστημα δε θα συνδυάζεται και δε θα θυμίζει το παρελθόν του ΠΑΟΚ.»
Οκ, να το δω όμως. Να το παρουσιάσεις, να αναπτύξεις επιχειρηματολογία, να το καταθέσεις. Θα είμαι εκεί για αυτά, οτιδήποτε λιγότερο θα μου προκαλέσει εμετό ή αντίδραση που θα φροντίσω να την εισπράξεις.
Έσσεται ήμαρ.\
Paokmania.gr
Godfevour
Όπως και στην Γενική Συνέλευση ο Ζήτρος και στην Συνέντευξη Τύπου δεν είπε τίποτα ουσιαστικό, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έρθει στην Συνέλευση τις 28 Μαίου!
Αναλυτικά, ο Κώστας Ζήτρος, δήλωσε: «Αυτή η ομάδα έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί και πρέπει να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Ως επιχειρηματική ομάδα που ενδιαφερόμαστε για τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να σαν ενημερώσουμε όλους ταυτόχρονα, δεν αποκλείουμε κανέναν. Θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με το λαό του ΠΑΟΚ. Παραβρεθήκαμε στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, σεβόμενοι το κοινό αίσθημα του λαού. Συναντηθήκαμε, ακούσαμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις, μελετήσαμε και με προσοχή τις αφουγκραζόμαστε. Δουλέψαμε πάνω σε ένα πλάνο πενταετίας και ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες προγραμματισμού για την ομάδα. Το επιχειρησιακό πλάνο είναι βασισμένο πάνω σε 5 άξονες. Το επόμενο διάστημα δε θα συνδυάζεται και δε θα θυμίζει το παρελθόν του ΠΑΟΚ. Παρ όλες τις καλές μας προθέσεις, δε βλέπουμε την ανταπόκριση. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζάκι τους. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια φιλάθλων εντός και εκτός Ελλάδας. Προσδοκούμε υψηλότερη αγωνιστική θέση με νέο διοικητικό συμβούλιο, αυτό είναι πολύ σημαντικό, νέους ανθρώπους, νέους τεχνικούς, ειδικά συμβούλια από το λαό και αξιοποίηση όλων των πόρων. Σωστή εκμετάλλευση των εισοδημάτων του ΠΑΟΚ. Καλώ όλο το λαό να συστρατευτεί. Εμείς κάναμε την αρχή ανανέωσης, περιμένουμε κίνηση για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι το σύμβολο της πόλης, σύμβολο όλου του ελληνισμού και σημείο αναφοράς για όλους. Να μην αφήσουμε τις Κασσάνδρες να σπέρνουν φήμες. Είμαστε έτοιμοι, βρείτε τα εσείς κι εμείς μπορούμε με το δικό μας τρόπο να βοηθήσουμε».
Απογοήτευση ήταν το μοναδικό συναίσθημα μου μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...