24/2/08

photo N384




paok-oxyro -22.02.2008 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1:1, 22η Αγωνιστική SuperLeague

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ισόπαλο το αποτέλεσμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ να νιώθει δίκαια άτυχος μετά το χαμένο πέναλτι.
Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε νωρίς το σκορ και παρά την ισοφάριση συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλό του και έχασε και πέναλτι με τον Conceicao. Στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να κουράσει τον αντίπαλο του και να βγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Πράγμα που πέτυχε σε κάποιες περιπτώσεις με αποκορύφωμα το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το παρόν στην αναμέτρηση έδωσε και ο Γεωργιάδης, ο οποίος αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2' ΓΚΟΛ ! ! ! Απίστευτο ξεκίνημα από τον ΠΑΟΚ ! Ο Gavrancic τροφοδότησε από την άμυνα τον Salmon ο οποίος σέντραρε μέσα στην περιοχή. Ασταθής πρώτη απόκρουση από τον Νικοπολίδη, η μπάλα φτάνει στον Gonzales ο οποίος πλασάρει σε κενή εστία και κάνει το 1:0! 10' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Conceicao μόνος του απο τα δεξιά, σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ 18' Άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. μετά από γέμισμα του Gavrancic, ο Salmon γυρίζει με κεφαλιά στον Χριστοδουλόπουλο που σουτάρει με δύναμη στην κίνηση έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Νικοπολίδη 21' 1:1 για τον Ολυμπιακό. Μετά από λάθος του Gavrancic, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Kovasevic που πλασάρει τον Fernandez και ισοφαρίζει31' Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Gonzales μετά από πολύ όμορφη ενέργεια ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δείχνει την λευκή βούλα. Ο Conceicao εκτελέι αλλά ο Νικοπολίδης πέφτει σωστά και μπλοκάρει την μπάλα.45' Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες. Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται άτυχος αφού είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
63' Παιχνίδι κέντρου μέχρι στιγμής το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να περιμένει από τον Ολυμπιακό να κάνει το λάθος και να βγει μπροστά με προϋποθέσεις.82' O Santos προσπαθεί να φρεσκάρει την επίθεσή του περνώντας στον αγώμα τον Iliev83' O Iliev από αριστερά πασάρει στον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος επιχειρεί να σουτάρει αλλα η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Νικοπολίδη91' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις. Ο Χριστοδουλόπουλος επιχειρεί μακρυνό σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Πιστέψαμε στην νίκη, μπήκαμε δυνατά με μοναδικό σκοπό να νικήσουμε. Το παιχνίδι είχε ένταση αν και δεν ήταν καλό καθόλη την διάρκεια. Και οι δύο ομάδες είχαν στιγμές ανωτερότητας. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός, αν και ισοφαρίστηκε σε μια στιγμή ατυχίας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκροτημένος και έιχε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να ελέγξει τον αγώνα. Αλλά και πάλι κάναμε 2-3 καλές φάσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν σωστά και να πάρουμε την νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών μου και τώρα πρέπει να δούμε τον επόμενο αγώνα.
Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε 2 ισχυρές ομάδες. Όπως είχα πει θα προσπαθούσαμε να πετύχουμε γκολ και να μην δεχτούμε. Όπως και έγινε ουσιαστικά. Απλά ο αντίπαλος μας κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και αυτό έκανε την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη.
Δεν είναι φυσιολογικό να χάνουμε 3 συνεχόμενα πέναλτι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ο Γεωργιάδης και ο Conceicao συνήθως σκοράρουν στα πέναλτι. Ο Conceicao ήταν να το εκτελέσει αλλά ήταν άτυχος. Πρέπει εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προπονούμαστε.
Συγχαρητήρια στον κόσμο που για ακόμα μία φορά ήταν καταπληκτικός. Δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ήθελε την νίκη, όπως όλοι μας. "
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Λεμονής, αναφέρθηκε στην κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου και στην κούραση από τον αγώνα με την Chelsea, ενώ δεν παρέληψε να μιλήσει και για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
"<ι>Θέλω να πω ότι η ατμόσφαιρα μου θύμησε εποχές της δεκαετίας του 70. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο. Τα συνθήματα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει πάντα να βλέπουμε και τα θετικά στοιχεία και οι φίλαθλοι σήμερα ήταν καταπληκτικοί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...