18/2/08

photo N355



paok-oxyro

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ. ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ"
Διανύουμε αισίως(?) τον δεύτερο μήνα του έτους 2008 του 21ου αιώνα.Δυστυχώς οι διάφορες,ανά τον χρόνο κι ανά τον κόσμο,προφητείες άρχισαν να επαληθεύονται η μιά πίσω από την άλλη η φροντίζουν κάποιοι να τις επαληθεύσουν εσκεμένα!!!
Μέσα σ’αυτό το ριμαγδό των «επαληθεύσεων» δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η Ελλάδα μας!
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα,των πολιτικών,οικονομικών,θρησκευτικών,ροζ και άλλων σκανδάλων,την ώρα που άρπαγες του δημοσίου χρήματος(οι οικονομίες του απλού λαού εν ολίγεις),οι πρωταγωνιστές κάθε είδουςσκανδάλου,οι πετροβόλοι,οι μαχαιροβγάλτες,οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι,βιαστές,έμποροι ναρκωτικών κτλ. Κυκλοφορούν ελεύθεροι,την ώρα που οι απανταχού τράπεζες έχουν πνίζει με τα δάνειά τους κάθε Ελληνική οικογένεια,την ώρα που η οικονομία αυτού του τόπου ταλανίζεται κρεμάμενη σε μιά κλωστή,την ώρα που ο Έλληνας συνταξιούχος ζητιανεύει μιά αύξηση στην πενιχρή σύνταξή του γιά να ζήσει πιό ανθρώπινα και ο εργαζόμενος δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής,την ώρα που ο Ελληνικός αθλητισμός σύεται συθέμελα από σκάνδαλα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων γιά χάρη κάποιων,την ίδια ώρα κάποιοι εμφανίστηκαν ως από μηχανής Θεοί και με μιάς ανακάλυψαν την Αμερική.....συγνώμη τους ενόχους γιά όλα!
Φταίνε οι οπαδοί!!!!!Οι σύνδεσμοι φιλάθλων!!!!!ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!
Αυτούς που σε πάμπολες των περιπτώσεων έδειξαν πολύ πιό ανθρώπινο πρόσωπο προσφέροντας κοινωνικό έργο (αιμοδοσίες,καμπάνιες κατά των ναρκωτικών κτλ!),πράγματα που πολλάκις έχουν αποκρυφτεί εσκεμένα γιατί έπρεπε να περάσει στην συνείδηση του κόσμου ότι ΟΠΑΔΟΣ=ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ,ΑΛΗΤΗΣ,ΒΙΑΙΟΣ!!!
Ζούμε μέσα στην κοινωνία κι εμείς!Την ίδια κοινωνία που ζείτε κι εσείς!Είμαστε κομμάτι αυτής!Και σαν κομμάτι της σίγουρα ανάμεσά μας εισρέουν και άτομα τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που εκπροσωπούμε εμείς(την αγάπη γιά το εκάστοτε άθλημα,την ομάδα μας,την ΙΔΕΑ που καθρεφτίζει η ομάδα μας!).Αναπόφευκτο αλλά επιδιορθώσιμο!όπως συνέβει και στον δικό μας αλλά και σε πάμπολλους άλλους συνδέσμους,άτομα τέτοιου είδους απομακρύνονται ανεπιστρεπτή!!!!!
Ποιός εγγυάται ότι κλείνοντας οι Σύνδεσμοι των οπαδών θα σταματυήσει η βία εντός η εκτός γηπέδων?ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!Άλλωστε η βία είναι γνώρισμα κάθε κοινωνίας που παραπαίει.Και κακά τα ψέματα τέτοια είναι η κοινωνία μας!
Αν και δεν νομίζουμε να εισακουστούμε και να σας μεταπείσουμε,Κε Πρωθυπουργέ,Κε Λιάπη,Κε Ιωαννίδη και Κύριοι Κύριοι λοιποί Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,θεωρούμε καλό(ως φορολογούμενοι πολίτες) να σκεφτείτε καλύτερα πριν περάσετε έναν νόμο πού και από πολούς χαρακτιρίστηκε αντισυνταγματικός και θυμίζει άλλες εποχές!
ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...