15/2/08

photo N340



paok-oxyro
Ανακοίνωση Συνδέσμων Π.Α.Ο.Κ.
«Η ενορχηστρωμένη και απαράδεκτη επίθεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ από όσους αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή σελίδας που συνέβη στον σύλλογο, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται, συνεχίζεται.

Εκφραστές της προπαγάνδας σπίλωσης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ανέλαβαν οι παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής (οπαδοί του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και μιας ομάδας της γειτονιάς στα ανατολικά της πόλης μας), μαζί με κάποιον κύριο που το μόνο που προσφέρει με την παρουσία του στην εκπομπή, είναι το σχέδιο και το χρώμα της γραβάτας του, καθώς ερμηνεύει τους κανονισμούς ποδοσφαίρου όπως βολεύει στις συνεργαζόμενες και αδρά αμειβόμενες από την κρατική τηλεόραση ομάδες.

Στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, επικέντρωσαν την προσοχή και κριτική τους σε μια αμφισβητούμενη στιγμή του αγώνα και όχι σε ότι έλαβε χώρα στα 90 λεπτά του αγώνα και στην θριαμβευτική εμφάνιση και καθαρή νίκη της ομάδας μας. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, καθώς και δημοσιευμάτων που ακολούθησαν, ήταν το ξύπνημα από τη χειμερία νάρκη, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), που έσπευσε να καταδικάσει τον Γιώργο Γεωργιάδη, δείχνοντας όλη την ευαισθησία του στο πρόσωπο του αρχηγού του ΠΑΟΚ που κοσμεί με την παρουσία και το ήθος του, τα ελληνικά και διεθνή γήπεδα εδώ και δύο δεκαετίες.

Αλήθεια, ποια ήταν η αντίδρασή σας σε παρόμοιες περιπτώσεις που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν ή όταν, μόλις πριν μία εβδομάδα, αλλοδαπός ποδοσφαιριστής προκαλούσε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινή, δυναμιτίζοντας το κλίμα ενόψει του αγώνα, δηλώνοντας ότι σκοπός του ήταν να σημειώσει γκολ με αθέμιτο και παράνομο τρόπο χρησιμοποιώντας το χέρι του προσβάλλοντας το άθλημα που δήθεν υπηρετείτε;

Προειδοποιούμε όλους όσους τις προηγούμενες ημέρες έβαλαν σαν στόχο τον Γιώργο Γεωργιάδη. Οποιαδήποτε προσπάθεια προσβολής, δυσφήμησης ή τιμωρίας του αρχηγού της ομάδας μας και πρωταθλητή Ευρώπης 2004, την εκλαμβάνουμε ως εχθρική πράξη εναντίον ολόκληρης της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας και δεν θα την αφήσουμε αναπάντητη.

Για όλους εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...