14/2/08

photo N339



paok-oxyro - Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΑΣ?? ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Π.Ο.Κ, ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?? ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ........Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε την επόμενη μέρα του ντέρμπι και την καταγγελία του Αρη στην Σούπερ Λίγκα, ενώ τιμωρήθηκε βάσει βίντεο.

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαιτίας της αδικαιολόγητης επίθεσης του ΠΣΑΠ στον Γ. Γεωργιάδη και με αφορμή την βράβευση του Λ. Χριστοδουλόπουλου ως MVP της 20ης αγωνιστικής μέσω της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠ, έχουν να δηλώσουν τα εξής:

- Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την "βίαιη" και "αντισυναδελφική" ανακοίνωση του ΠΣΑΠ εναντίον του αρχηγού μας, Γ. Γεωργιάδη, που ουσιαστικά στιγματίζει την καριέρα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή.

- Σεβόμαστε την επί πληρωμή ψήφο του φίλαθλου κόσμου και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραλάβει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

- Ζητούμε από τον ΠΣΑΠ στο εξής να εξαιρούμαστε από τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες, μέχρι να ανακαλέσει την ανακοίνωση εναντίον του Γ. Γεωργιάδη.

- Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του ΠΣΑΠ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...