15/2/08

photo N341



paok-oxyro
Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ δηλώνουν για ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η προσπάθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ανασυγκρότηση που επιχειρείται σε όλους τους τομείς προκαλεί αντιδράσεις σε ορισμένους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Η προπαγάνδα ζει και βασιλεύει. Με αναχρονιστικές μεθόδους προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν ακόμη και τους δικούς τους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί στόχο καθώς είναι πλέον ορατό σε όλους ότι σύντομα θα κατακτήσει όσα δικαιούται από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αηδία παρακολουθεί την δράση των ανίερων και σκοτεινών συμμαχιών που γέννησε ο πανικός από την ατμόσφαιρα της Τούμπας σε κάθε παιχνίδι.

Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα προσπαθούν να περιορίσουν το μέγεθος της πρόσφατης νίκης μας (και δικής τους ήττας), αποδεικνύοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο καθημερινός εφιάλτης τους.

Με κάλπικες δημοσιογραφικές τοποθετήσεις του ανθρώπων που παραδοσιακά στέκονται απέναντι στην ομάδα μας θέλουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.
Ο Έλληνας όμως δεν ζει στο 1960. Η προπαγάνδα στηρίζεται σε γυάλινα πόδια και θα καταρρεύσει. Κανείς όσο δόλιους τρόπους και αν χρησιμοποιήσει δεν θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξυγίανση.

Ο φόβος που δημιουργεί η συσπείρωση του κόσμου θα τους οδηγήσει σε νέα λάθη που θα αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους.

Ο Α.Σ ΠΑΟΚ στέκεται μαζί με τους φιλάθλους, δίπλα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό προορισμό που δεν είναι άλλος από την οριστική οικονομική εξυγίανση και αγωνιστικά την κατάκτηση της κορυφής. Τελειώνοντας απλά θα πούμε πως πράγματι: «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ».

ΥΓ.: Επιτέλους κινήσεις που δείχνουν τον ΠΑΟΚ ενιαίο όπως πρέπει να είναι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου