26/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.456










26η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

ΠΑΟΚ Β' - Θεσπρωτός - 0-0

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη εικόνα, όμως οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό, ωστόσο «πλήρωσαν» την αστοχία τους, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά τις αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου για τον έλεγχο του ρυθμού και της κατοχής της μπάλας, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β, να ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Στο 27ο λεπτό, μάλιστα ο ΠΑΟΚ Β «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Κούτσιας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, όμως την τελευταία στιγμή, αμυντικός των φιλοξενούμενων, απομάκρυνε την μπάλα. 

Η... απάντηση από τον Θεσπρωτό ήρθε στο 34' όταν ο Ραμίρεζ βγήκε απέναντι από τον Μπαλωμένο, πλάσαρε, με τον Αποστολόπουλο να απομακρύνει τον κίνδυνο για την άμυνα του Δικεφάλου. Στο 37' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζίμα να πλασάρει και τον Κίναλη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον ΠΑΟΚ Β, αφού στο 41ο λεπτό, ο Γιώργος Κούτσιας έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αναγκάζοντας τον Κίναλη να απομακρύνει με υπερένταση του σουτ που επιχείρησε ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ Β, συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ζήση Χατζηστραβό να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών του Δικεφάλου, δημιουργώντας παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους», με τον Κίναλη να βάζει ξανά stop στον Γιώργο Κούτσια σε δύο περιπτώσεις.

Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στην ισοπαλία, αφού στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β και του Θεσπρωτού, αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος (79′ Τσοπούρογλου), Γρόσδης (62′ Γιαξής), Σαλαμούρας, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός (79′ Γαϊτανίδης), Τζήμας (67′ Κουλούρης), Κούτσιας (67′ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας (80′ Βαταμίδης), Ραμίρες (80′ Ζιώγας), Σαραντίδης (85′ Μαρτίνεζ), Κωνσταντίνου, Πατσέκο, Γεωργούσης.

Ποδόσφαιρο γυναικών 15η αγωνιστική

ΓΠΟ Γιάνεννα - ΠΑΟΚ Morris - 0-7

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στα Γιάννενα του τοπικού ΓΠΟ με 0-7, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Ρουμελιώτη, Σμιλίκοβιτς, Σιδηροπούλου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Δοϊρανλή, Ακίντα, Μπαξεβάνου και Μπασούρη. 

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας μόλις στο δεύτερο λεπτό την πρώτη του φάση, με την Χαλατσογιάννη να εκτελεί μακριά και την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό αργότερα οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν μια «ανάσα» από το 0-1, ωστόσο Ακίντα και Μπαξεβάνου αστόχησαν σε μια μεγάλη ευκαιρία. 

Στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχες απείλησαν από κόρνερ, ευκαιρία που δεν ανησύχησε η Χατζηχαριστού.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Morris ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με την Στράντζαλη να μετατρέπει σε τέρμα το κόρνερ της Χαλατσογιάννη. 

Μετά το 0-1 ο Δικέφαλος έφτασε σε δύο περιπτώσεις στον διπλασιασμό, ωστόσο Μπασούρη και Σιδηροπούλου δεν τα κατάφεραν στις ευκαιρίες τους. 

Το γκολ ήρθε στο 31ο λεπτό, με την Μπαξεβάνου να υποδέχεται την πάσα της Χαλατσογιάννη, την οποία μετέτρεψε σε τέρμα με υπέροχο τελείωμα. 

Στο 37ο λεπτό, την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε και πάλι η Στράντζαλη, με την ελληνίδα διεθνή μέσο να κάνει το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας προέβη σε γρήγορη τριπλή αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τις Γιαννακά, Μπουζίνου και Ζώτου, στις θέσεις των Ρουμελιώτη, Μπασούρη και Δοϊρανλή. 

Στα επόμενα λεπτά, ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό του. 

Η Γιαννακά μπήκε ορεξάτη, και έφτασε στο χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά, εκτοξεύοντας το σκορ γρήγορα στο 0-6. 

Στο μεσοδιάστημα, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αναγκαστική αλλαγή της Μπαξεβάνου, στην θέση της οποίας πέρασε η Μάκρα. 

Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε μ’ έναν «κεραυνό» η Χαλατσογιάννη, η οποία έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ πειστικής εμφάνισης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη στις Βαρδαλή και Μήτκου, οι οποίες δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα στις 17 Απριλίου, κόντρα στον Άρη, εκτός έδρας. 

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Ρουμελιώτη (50’ Γιαννακά), Σμιλίκοβιτς, Σιδηροπούλου (70’ Κωνσταντινίδου), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Δοϊρανλή (50’ Ζώτου), Ακίντα, Μπαξεβάνου (57’ Μάκρα), Μπασούρη (50’ Μπουζίνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...