11/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.438







Super League 2

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β - 1-0

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με «χρυσό σκόρερ» τον Παναγιώτη Μπάλλα, έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ Β (1-0) και συνέχισε την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο Όμιλο της Betsson Super League 2.

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω του χιονιά, η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξένησε στην έδρα της τον ΠΑΟΚ Β, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και στο 23ο λεπτό βρήκαν το πολυπόθητο γκολ, με τον Παναγιώτη Μπάλλα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Μπουργάνη, «γράφοντας» το 1-0 για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες της Αναγέννησης άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αφού στο 45+1′ ο Κοτσώνης έπιασε δυνατή κεφαλιά, με τον Μπουργάνη να διώχνει προ της τελικής γραμμής και εν συνεχεία ο Γκίνης την έστειλε στα δίχτυα, όμως ακυρώθηκε το γκολ λόγω επιθετικού φάουλ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν ξανά τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, όμως στο 53ο λεπτό η προσπάθεια του Μπραμπίγια κατέληξε στη συμβολή των δοκών του Μπουργάνη

Στα εναπομείναντα λεπτά η Αναγέννηση Καρδίτσας διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο που την διατηρεί σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στον Βόρειο Όμιλο της Betsson Super League 2.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (73′ Καρρίκι), Πλέγας (66′ Κουτσιανικούλης), Δημούτσος (82′ Καρανίκας), Μπενγκόα (82′ Πολίτης), Μπραμπίγια (66′ Βιδάλ), Γκίνη.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72′ Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (32′ λ.τ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Γκορντεζιάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...