3/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.434











 

26η αγωνιστική, Superleague 

ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 0-2 ...

To παιχνίδι ξεκίνησε υπό βροχή. Μετά η βροχή έγινε καταιγίδα. Στη συνέχεια έριξε και λίγο χαλάζι. Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου όμως έχει συνηθίσει στις δυσκολίες. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 0-2 της Λαμίας στο "Αθανάσιος Διάκος" και ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική διάρκεια της φετινής Super League Interwetten 2021-22.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε φανέλα βασικού σε νέα πρόσωπα, σε μία προσπάθεια όπως δήλωσε ο ίδιος να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στη δύσκολη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να παλεύει σε τρεις διοργανώσει και οι παίκτες του φρόντισαν να τον δικαιώσουν, τουλάχιστον για 70 λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι, ακόμα κι όταν ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, καθώς η κακοκαιρία ήταν έντονη στη Φθιώτιδα και έκανε πολύ βαρύ το γήπεδο.Στα πρώτα 45 λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ απείλησε την αντίπαλη εστία κι αυτό σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη προηγήθηκε. O Σβαμπ στο 37′ έκανε μία εξαιρετική μπαλιά, ο Ζαμπά έτρεψε το μισό γήπεδο μόνος του και με άψογο τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαραβέλη.Ο Δικέφαλος θα μπορούσε να κλειδώσει το τρίποντο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Σβαμπ να πιάνει δυνατή κεφαλιά στο 45′ αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λουτσέσκου . Ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ στο 52′ κι ο Μιχαηλίδης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-2.Ο ΠΑΟΚ πίεσε κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζαμπά σε δύο περιπτώσεις να μην μπορεί να βρει δίχτυα, ενώ η Λαμία στο 67′ είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη, με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στη Λαμία, χωρίς όμως να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και το 0-2 δεν άλλαξε.Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στο «Αθανάσιος Διάκος» και πλέον γυρίζει σελίδα και ξεκινάει την προετοιμασία του για την πρώτη μάχη κόντρα στη Γάνδη για τους 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Λαμία ( Φέστα): Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Λούκας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (81′ Μαζουλουξής), Νούνιες, Τάιρον (54′ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (69′ Τσούκαλος), Μανούσος, Καραμάνος (81′ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ ( Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Σάστρε , Ίνγκασον (69′ Μιχάι ), Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ (46′ Βιεϊρίνια ), Σβαμπ , Σοάρες (76′ Κούρτιτς ), Ελ Καντουρί , Μουργκ (69′ Α.Ζίβκοβιτς ), Ζαμπά , Τσόλακ (81′ Άκπομ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...