20/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.445


Πόλο Ανδρών 3η αγωνιστική, Β' Φάση, Α'1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-12

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στην Αθήνα του Παναθηναϊκού με 2-12. 

Ο Δικέφαλος μπήκε στην αναμέτρηση «φουριόζος», παίρνοντας από νωρίς σημαντική διαφορά, έχοντας ως όπλο του την άμυνα, η οποία διατήρησε το μηδέν σε τρία οκτάλεπτα, και τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση. 

Με τους Μιλάρντοβιτς και Προσινικλή να ηγούνται στο επιθετικό κομμάτι, πετυχαίνοντας από τρία τέρματα ο καθένας, και συνολικά ο ΠΑΟΚ Domus Ergo να κρατάει τον Παναθηναϊκό χωρίς σκορ για 3.5 οκτάλεπτα, ο Δικέφαλος πήρε μία σημαντική νίκη με 2-12. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 16:00, απέναντι στο ΝΟ Χανίων, εκτός έδρας.

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-4, 0-1, 2-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 3, Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Ν., Κούπμαν 2, Κουγιούνης 1, Πατσίκας, Τόττης.

Πόλο Γυναικών 16η αγωνιστική, Α1

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ - 19-6

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΣΦΠ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 19-6.

Ο Δικέφαλος, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους απαιτητικούς αγώνες κόντρα σε Ηλυσιακό και Νηρέα Χαλανδρίου, χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ως μέρος μίας δυνατής προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ, στις αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί, εμφανίζεται εμφανώς βελτιωμένος, ενώ, πλέον, αναμένεται η ένταξη στην ομάδα της νεοαποκτηθείσας διεθνούς, Μάουντ Μέγκενς.

Για την ιστορία, στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 9-1, με το τελικό σκορ να είναι 19-6.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 15:00, απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου, εντός έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 4-2, 6-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Φραγκιά 4, Ντόνα, Λασκαρίδου 1, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου, Στόλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...