27/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.191



 

Ποδόσφαιρο γυναικών 9η αγωνιστική, Α' Εθνική

ΠΑΟΚ - Καστοριά ΓΠΣ - 14-0

Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας, υποδέχθηκε την ομάδα της Καστοριάς, της οποίας και επικράτησε με 14-0.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος, διατηρώντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με γκολ της Πούλιου. Οι Πίτσιου και Μήτκου ακολούθησαν, με τον ΠΑΟΚ να είναι πλέον μπροστά με 3-0. Μην αφήνοντας περιθώρια στις αντίπαλες τους, οι "ασπρόμαυρες" δε σταμάτησαν να σκοράρουν, κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με 10-0 σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι "ασπρόμαυρες", διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με τον προπονητή να έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες. Οι "ασπρόμαυρες", ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 14-0.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ δε δίστασαν να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και με καλή συνεργασία να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα! Ο ΠΑΟΚ, απέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση, ότι παρά τις αλλεπάλληλες και μεγάλες διακοπές λόγω της πανδημίας του COVID-19, επέστρεψε δυνατότερος, με τη σκληρή δουλειά του να αποφέρει καρπούς και... γκολ!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο στις 6 Ιουνίου και ώρα 17:00 κόντρα στην Βασίλισσα Θράκης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ημίχρονο: 10-0

Σκόρερς: Πούλιου 2, Πίτσιου 2, Μήτκου, Σπυριδωνίδου 4, Γκάτσου, Κακαμπούκη 2, Στράντζαλη, Πετκανά (Αυτογκόλ)

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου (46' Νάση), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου (88' Σωτηριάδου), Καραπέτσα, Πατερνά, Μήτκου (46' Κωνσταντινίδου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Πίτσιου (76' Ακριβάκη), Σπυριδωνίδου, Πούλιου (46' Μάρκου) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....