4/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.168














 

7η αγωνιστική Play-Off, Superleague Interwetten

Αεκ - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 7η αγωνιστική των play offs, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-2...

Η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που ηττήθηκε με αξιοπρεπές σκορ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να φτάσει σε μια ευρεία νίκη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να πιέζει στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ της έδωσε γήπεδο, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος το παιχνίδι ισορρόπησε και στο 11ο λεπτό, ο Κρμέντσικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το γύρισμά του στον Μουργκ που ήταν μόνος του, κόπηκε από τον Σβάρνα!

Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια με τον Δικέφαλο του Βορρά να απειλεί και πάλι στο 30ό λεπτό, όταν χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία με Κρμέντσικ! Ήταν ένα πραγματικά άχαστο γκολ!

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, ενώ είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 42ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γαλανόπουλου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Ουάρντα, Τσιγγάρα (προφύλαξε τον Ντόουγκλας που είχε κίτρινη). Η είσοδος τους Αιγύπτιου αποδείχτηκε ... ματ!

Έτσι στο 48ο λεπτό, εκπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Ουάρντα, αυτός στον Κρμέντσικ και 0-1. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών μας και στο  50ό λεπτό σημείωσε το 0-2 ο Σβαμπ με πέναλτι που κέρδισε ο Κρμέντσικ, μετά από μπαλιά του Ουάρντα!

Στο 72ο λεπτό, είχε χαμένο τετ α τετ ο Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες μας να έχουν αλλάξει πάνω από 20 μπαλιές πριν σουτάρει ο Αντρίγια! Για έναν περίεργο λόγο ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ, αλλά αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα πιθανότατα θα μετρούσε το γκολ!

Στο 92ο λεπτό, μείωσε σε 1-2 ο Τάνκοβιτς με πέναλτι και στο 94' ο Τζόλης από καλή θέση είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε...

Πάμπλο Γκαρσία :

«Νομίζω ότι το πλάνο που είχαμε, βγήκε αρκετά καλά, έτσι όπως είχαμε μιλήσει και προπονηθεί. Έχουμε αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια με αυτόν τον αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ από την πλευρά μου είναι να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτούς που έπαιξαν αλλά όλο το ρόστερ: έχουμε 25 ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα πάμε ως το τέλος σε αυτόν τον πόλεμο».

Για το σκεπτικό του πίσω από τις δύο αλλαγές (Ουάρντα-Τσιγγάρα) που έκανε στο ημίχρονο:

«Ναι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Από τη δική μου πλευρά πρέπει να πω ότι οι δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν στο ημίχρονο (σ.σ. Μουργκ – Αουγκούστο) έκαναν πολύ καλή δουλειά, και αμυντικά. Απλώς θέλαμε σε εκείνο το σημείο να φρεσκάρουμε την επιθετική μας λειτουργία, να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Γνωρίζουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στα όρια τους παίζοντας Κυριακή – Τετάρτη και γι' αυτό είναι σημαντικό να είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν. Οι αλλαγές μπορούν να βοηθήσουν και βάσει απόδοσης, χωρίς απαραίτητα να σκοράρει αυτός που θα μπεί. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για το αν είναι νίκη χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως όλα τα τελευταία μας παιχνίδια δείχνουν το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Τον τελευταίο μήνα ουσιαστικά αγωνιζόμαστε μόνο σε ντέρμπι. Την Κυριακή έχουμε ακόμη ένα, πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό».

Αεκ: Αθανασιάδης, Λόπες, Νταντσένκο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου (58' Τάνκοβιτς), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σάκχοφ (81' Κοσίδης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (58' Σιμάνσκι), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ντόουγκλας (46' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Σοάρες, Αν. Ζίβκοβιτς (84' Τζόλης), Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι), Μουργκ (46' Ουάρντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....