13/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.180


10η αγωνιστική, Superleague

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης -0-1

Για τη 10η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης ...

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δε θεωρούνται βασικοί και αυτοί με τη σειρά τους απλά απογοήτευσαν! Σήμερα είδαμε έναν ΠΑΟΚ που μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος!

Λάθη, λάθη, λάθη από παίκτες που δεν πρέπει να έχουν το παραμικρό παράπονο για τη μη συμμετοχή τους σε πολλά φετινά παιχνίδια, με αποτέλεσμα ένας μέτριος και αμυντικογενής Αστέρας να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Γκόμεζ, το οποίο εκτελέστηκε δύο φορές!

Την πρώτη από αυτές ο Πασχαλάκης απέκρουσε αλλά ο Τζοβάρας με τη βοήθεια του VAR έδωσε επανάληψη και ο Γκόμεζ αυτή τη φορά νίκησε τον Πασχαλάκη, παρά την καλή προσπάθεια του τελευταίου.

Ο Δικέφαλος απείλησε συνολικά σε τρεις (!) περιπτώσεις, με τον  Σβαμπ στο 10', τον Τζόλη στο 11' και τον Ουάρντα στο ... 88'. Στατιστικά που από μόνα τους φανερώνουν την εικόνα της ομάδας σήμερα!

Το φλέγον ζήτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ο τελικός της 22ας Μαΐου, εκεί που περιμένουμε να δούμε μια ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτήν που είδαμε σήμερα!

Πάμπλο Γκαρσία:

«Δεν θέλω να μιλήσω έρχομαι εγώ γιατί πρέπει. Κάποια στιγμή θα φύγω εγώ αλλά μαζί μου θα φύγουν πολλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για όλα τα παιδιά».

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Μιχάι (46' Κρεσπο), Βαρέλα (63' Σοάρες), Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Περέιρα , Σβαμπ (63' Νινούα), Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας (46' Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63' Κρμέντσικ).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (92' Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Γκόμες (46' Κανελλόπουλος), Σίτο (61' Άλβαρεζ), Αλί Μπαμπα (46' Κώτσιρας), Τζίμας (92' Καρδάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....